Svaka cast tetki i svim zenama koje su uvijek tip top sređene 👌 Ja se za doma nikad ne sminkam i ne fali mi. Kad idem do grada ili kad radim sam blago nasminkana, a jaca sminka samo za vece prigode. Prije 2 tj smo isli do grada prosetati pa sam se sredila i nasminkala, komentari su bili "jel ti to slika iz srednje" i "uopce ne licis na mamu (u smislu da imam dijete)" 😂😂
url=https://lilypie.com]
Nisam znala to za kamilicu, meni patronaza rekla prati s kamilicom i ja svakj dan s kamilicom (blagom) pobrisem oko pa sa suhom blazinicom…
Bebushka, slikica ti je preslatka, cijeli krevet!😀
Ni slucajno svaki dan....moj toma je imao upalu i iscijedak. Dr nam je uvijek u prvoj fazi govorila kamilicu ali blagu jer ona zbilja isusuje pohotobo ak se jaca napravi. A mlijeko mu nisam kapala iako sam cula da je to najbolje.
žena-majka-carica:)
Ja evo idem kuci, frizer avantura je gotova a muz kaze da je bojkotirala bocicu...a ja izdojila jucer 120 i danas 100 i bojala se da ce bit malo...a ona ni to nije tila. Ne mogu vjerovat da joj takav sok sto mene nema:(
od nocas znaci nije obrok imala:(
žena-majka-carica:)
I me , hvala
Mi odustali od D3 kapi zasad, zvala sam pedijatricu pa je rekla da prestanemo. Imala je još gore grčeve i zatvor od samo 3 kapi! Idući tjedan ću vidjeti s pedijatricom što uzeti da lakse podnese. Očito ima osjetljivu probavu...
Ja sam jučer navečer pukla kad je neutješno plakala i mislim si kako ne mogu više, ne znam kamo s njom i sobom kad ju primi ta nervoza. Muž je preuzeo i smirila se. Očito i oni osjete našu nervozu i umor. A vidim da nisam jedina koja ima te krize
Svaka cast tetki i svim zenama koje su uvijek tip top sređene 👌 Ja se za doma nikad ne sminkam i ne fali mi. Kad idem do grada ili kad radim sam blago nasminkana, a jaca sminka samo za vece prigode. Prije 2 tj smo isli do grada prosetati pa sam se sredila i nasminkala, komentari su bili "jel ti to slika iz srednje" i "uopce ne licis na mamu (u smislu da imam dijete)" 😂😂
Potpisujem s tim da ja stavim samo malo pudera i rumenila, maskara za specijalne prilike😂
Juhuuuuu uspjela sam nalakirati nokte na desnoj ruci... valjda cu tokom dana uspjet i na desnoj 😂😂😂
Panica jesmo, poceli.smo.ih koristit i odlicne su! Naravno, jos uvijek se lomuci kod kakanja,ali abrem nema onog neutjesnog plakanja koje smo imali svako jutro i vise manje svaki put kroz dan kad je trebao.kakati. sad zaplace, ali rijetko. Uglavnom, promjena se vidi 😊
Juhuuuuu uspjela sam nalakirati nokte na desnoj ruci… valjda cu tokom dana uspjet i na desnoj 😂😂😂
Mislis na lijevoj 😂
Kod kuce sam ne nasminkana!
Iako sam razmisljala da bi se i kod kuce mogla malo zrihtat ( da se bolje osjecam 😆 i licim na nesto) jer sam ko duh 😂😂😂
A kad idem nekud onda obavezno maskara,olovka i rumenilo. Za vecernje izlazke obicno stavljam crveni ruz.. to mi je ono pod must have 😂
Puder sam samo 1x stavila sama i 1x kad sam se vjencala i imala sam osjecaj da imam beton na faci.
Juhuuuuu uspjela sam nalakirati nokte na desnoj ruci… valjda cu tokom dana uspjet i na desnoj 😂😂😂
Mislis na lijevoj 😂
Hahahahahahaha
Da, na lijevoj! 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji