Dobar dan cure,i ja sam uspjela oprat kuhinju😆meni su u bolnici rekli majcino mljeko da je najbolje za oko
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
ja sam mu kapnula mlijeko nakon dojenja dok je imao zatvorene oci, samo je zaskiljio i podrignuo ko kocijas, da mi pokaze sta misli o tome 😂
Ja sam si danas stavila maskaru za po doma….hahaha, eto doslo mi
Doobra si!
Moj muz jadan to nece dozivit...po kuci hodam ko strasilo za ptice 😀evo dosla iz frizera i odmah zgljuvala friz - drzim kosu iskljucivo u pundzi doma. Da maloj dlaka koja ne zaluta...
Inace sam se sminkala za ured svaki dan, al po doma nikad..
žena-majka-carica:)
Juhuuuuu uspjela sam nalakirati nokte na desnoj ruci… valjda cu tokom dana uspjet i na desnoj 😂😂😂
Mislis na lijevoj 😂
Sretna sve pomno cita...ja nisam ni skuzila :))
Nokte ne lakiram lately.....cak i da stignem namazat (i osusit!!!! ) prije nego se alarm oglasi, nakon par dana pocme izgledat fuj neuredno...jer tko ima vremena skinut to....to je pak lutrija da imas vremena i namazar i osusit u skinit 😜
s njima dvojicom sam tek pocela lakirat kad su imsli par godina....
Juhuuuuu uspjela sam nalakirati nokte na desnoj ruci… valjda cu tokom dana uspjet i na desnoj 😂😂😂
Mislis na lijevoj 😂
Sretna sve pomno cita…ja nisam ni skuzila :))
Nokte ne lakiram lately…..cak i da stignem namazat (i osusit!!!! ) prije nego se alarm oglasi, nakon par dana pocme izgledat fuj neuredno…jer tko ima vremena skinut to….to je pak lutrija da imas vremena i namazar i osusit u skinit 😜
s njima dvojicom sam tek pocela lakirat kad su imsli par godina….
Ni.ja ne znam kad sam zadnji put nalakirala nokte 😄
Ja nekako razmisljam sta ako im nesto upadne u usta pa im budem morala gurat prste pa bolje da nema laka...izlike, izlike
Osim na ciki, najsladje se spava - na suncu na svjezem zraku ☺
Svugdje sunce, samo u zg vec 7 dana tmurno bez ijedne zrake sunceka 😩
Sortiraj odgovore
Najstariji