Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    18. Studeni 2017. 13:07

Dobar dan cure,i ja sam uspjela oprat kuhinju😆meni su u bolnici rekli majcino mljeko da je najbolje za oko

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

18. Studeni 2017. 13:27

ja sam mu kapnula mlijeko nakon dojenja dok je imao zatvorene oci, samo je zaskiljio i podrignuo ko kocijas, da mi pokaze sta misli o tome 😂

Bela
    18. Studeni 2017. 13:31

Ja sam si danas stavila maskaru za po doma....hahaha, eto doslo mi

Bela
    18. Studeni 2017. 13:32

Hvala na savjetima za oko

treca_sreca
    18. Studeni 2017. 14:03

Bela

Ja sam si danas stavila maskaru za po doma….hahaha, eto doslo mi

Doobra si!
     Moj muz jadan to nece dozivit...po kuci hodam ko strasilo za ptice 😀evo dosla iz frizera i odmah zgljuvala friz - drzim kosu iskljucivo u pundzi doma. Da maloj dlaka koja ne zaluta...
    Inace sam se sminkala za ured svaki dan, al po doma nikad..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    18. Studeni 2017. 14:07

sretna

I_me

Juhuuuuu uspjela sam nalakirati nokte na desnoj ruci… valjda cu tokom dana uspjet i na desnoj 😂😂😂

Mislis na lijevoj 😂

Sretna sve pomno cita...ja nisam ni skuzila :))
    Nokte ne lakiram lately.....cak i da stignem namazat (i osusit!!!! ) prije nego se alarm oglasi, nakon par dana  pocme izgledat fuj neuredno...jer tko ima vremena skinut to....to je pak lutrija da imas vremena i namazar i osusit u skinit 😜
    s njima dvojicom sam tek pocela lakirat kad su imsli par godina....

• sretna
    18. Studeni 2017. 14:10

treca_sreca

sretna

I_me

Juhuuuuu uspjela sam nalakirati nokte na desnoj ruci… valjda cu tokom dana uspjet i na desnoj 😂😂😂

Mislis na lijevoj 😂

Sretna sve pomno cita…ja nisam ni skuzila :))
    Nokte ne lakiram lately…..cak i da stignem namazat (i osusit!!!! ) prije nego se alarm oglasi, nakon par dana pocme izgledat fuj neuredno…jer tko ima vremena skinut to….to je pak lutrija da imas vremena i namazar i osusit u skinit 😜
    s njima dvojicom sam tek pocela lakirat kad su imsli par godina….

Ni.ja ne znam kad sam zadnji put nalakirala nokte 😄

• Bebushka
    18. Studeni 2017. 14:15

Ja nekako razmisljam sta ako im nesto upadne u usta pa im budem morala gurat prste pa bolje da nema laka...izlike, izlike

treca_sreca
    18. Studeni 2017. 14:24

Osim na ciki, najsladje se spava - na suncu na svjezem zraku ☺

Belle84
    18. Studeni 2017. 14:28

Svugdje sunce, samo u zg vec 7 dana tmurno bez ijedne zrake sunceka 😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.