Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    18. Studeni 2017. 16:48

Thx, Sretna!!!! 😍😍😍😍😘😘😘😘 Izgnjavila sam ga malo prije a malenom se spavalo HAHAHA....
    BEBUCE su  vaaaam preeeslaaatkeee!!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍
    Eee da... koje izdajalice koristite???? Cini se da je meni moja nesto pukla pa gledam koju kupiti... 

barbs
    18. Studeni 2017. 16:51

I me, jesi uspjela nalakirati??? 😂😂😂😂😂
    Uuuffff, ja se nasminkam kad idem negdjeee 😊😊😊😊😊😊 10 min posla 😊😊😊😊😊😊 Da se razumijemo: be sminkam se kad idem po kvartu hahaha

barbs
    18. Studeni 2017. 16:52

Nama su skokovi trajali samo tijekom dana... po noci sam imala malo free time od cicanja 😂😂😂😂😂😂 aaaa za ono sto je Sretna spomenula... Nocna nervoza??? Me sjecam se kako je pisalo... uglavnom... D je imao tu netvozu tjedn

barbs
    18. Studeni 2017. 16:54

barbs

Nama su skokovi trajali samo tijekom dana… po noci sam imala malo free time od cicanja 😂😂😂😂😂😂 aaaa za ono sto je Sretna spomenula… Nocna nervoza??? Me sjecam se kako je pisalo… uglavnom… D je imao tu netvozu tjedn

*nervozu tjednima i proslo je samo od sebe... Ali kad ga muz preuzme brze zaspe nego meni
    .. hahaha

barbs
    18. Studeni 2017. 16:54

mamisita27

ja sam mu kapnula mlijeko nakon dojenja dok je imao zatvorene oci, samo je zaskiljio i podrignuo ko kocijas, da mi pokaze sta misli o tome 😂

HAHAHAHA

barbs
    18. Studeni 2017. 16:57

Treca sreca, mala je bojkotirala bocu??? aaa uuuuuu....  Ja Diga stvarni mogu svima pustiti..... i taj hrany nece bojkotirati... 
    Jucer je dosla muzeva rodjakinja sa vagom... ima 5800g cca... znaci cca 1200g u.mj dana.... i ajmo reci 62-63cm 😁😁😁😁😁😁😊😊

• sretna
    18. Studeni 2017. 17:00

barbs

Treca sreca, mala je bojkotirala bocu??? aaa uuuuuu….Ja Diga stvarni mogu svima pustiti….. i taj hrany nece bojkotirati…
    Jucer je dosla muzeva rodjakinja sa vagom… ima 5800g cca… znaci cca 1200g u.mj dana…. i ajmo reci 62-63cm 😁😁😁😁😁😁😊😊

Dugonja ko i moj P 😄 kolko je D imao kg i cm sa mjesec dana?

barbs
    18. Studeni 2017. 17:13

Sretna, s mj dana je imao 4600g i 58cm 😊😊😊😊

• sretna
    18. Studeni 2017. 17:23

barbs

Sretna, s mj dana je imao 4600g i 58cm 😊😊😊😊

A P ima 59 cm i 5 kg 😄

I_me
    18. Studeni 2017. 17:45

moj pametni muz okitio njihaljku 😂😂😂 vice po stanu DISKO DISKO!! 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.