Thx, Sretna!!!! 😍😍😍😍😘😘😘😘 Izgnjavila sam ga malo prije a malenom se spavalo HAHAHA....
BEBUCE su vaaaam preeeslaaatkeee!!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍
Eee da... koje izdajalice koristite???? Cini se da je meni moja nesto pukla pa gledam koju kupiti...
I me, jesi uspjela nalakirati??? 😂😂😂😂😂
Uuuffff, ja se nasminkam kad idem negdjeee 😊😊😊😊😊😊 10 min posla 😊😊😊😊😊😊 Da se razumijemo: be sminkam se kad idem po kvartu hahaha
Nama su skokovi trajali samo tijekom dana... po noci sam imala malo free time od cicanja 😂😂😂😂😂😂 aaaa za ono sto je Sretna spomenula... Nocna nervoza??? Me sjecam se kako je pisalo... uglavnom... D je imao tu netvozu tjedn
Nama su skokovi trajali samo tijekom dana… po noci sam imala malo free time od cicanja 😂😂😂😂😂😂 aaaa za ono sto je Sretna spomenula… Nocna nervoza??? Me sjecam se kako je pisalo… uglavnom… D je imao tu netvozu tjedn
*nervozu tjednima i proslo je samo od sebe... Ali kad ga muz preuzme brze zaspe nego meni
.. hahaha
ja sam mu kapnula mlijeko nakon dojenja dok je imao zatvorene oci, samo je zaskiljio i podrignuo ko kocijas, da mi pokaze sta misli o tome 😂
HAHAHAHA
Treca sreca, mala je bojkotirala bocu??? aaa uuuuuu.... Ja Diga stvarni mogu svima pustiti..... i taj hrany nece bojkotirati...
Jucer je dosla muzeva rodjakinja sa vagom... ima 5800g cca... znaci cca 1200g u.mj dana.... i ajmo reci 62-63cm 😁😁😁😁😁😁😊😊
Treca sreca, mala je bojkotirala bocu??? aaa uuuuuu….Ja Diga stvarni mogu svima pustiti….. i taj hrany nece bojkotirati…
Jucer je dosla muzeva rodjakinja sa vagom… ima 5800g cca… znaci cca 1200g u.mj dana…. i ajmo reci 62-63cm 😁😁😁😁😁😁😊😊
Dugonja ko i moj P 😄 kolko je D imao kg i cm sa mjesec dana?
Sortiraj odgovore
Najstariji