Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    18. Studeni 2017. 12:09

panica

Izdajanje prvog mlijeka,sinpc mi je opet uzimala cicu i bacala ju van a gladna i izdojilaa sam malo van, spricalo je, ali ne jako, ali kao što je netko rekao nije to za nas sa malo mlijeka, nakon što sam par pita stisnula skroz je prestalo curit i onda opet dreka, jer cim joj ne ide mlijeko fino odmah protestira, tako je od početka, lijena je,poludit cu sa tim svojim cicama

Tako je i kod nas...male ljencugice ja sam kupila dva paketa jastucica za dojenje ali uopce ne koristim to jer mi mlijeko ne kapa...osim ako kojim slucajem ona spava 5 sati pa ne cica...

18. Studeni 2017. 12:10

Meni pocele babinje dolazit. Jucer mi bila teta, slusala sam pol sata da kakva hodam po kuci, da se moram nasminkat... (bila sam u trenirci novoj, cista kosa, bebac i ja ), jos najbolje da se ujutro dizem i sminkam prije zore.... Inace je ona starija i sama je al je uvijek tip top sredena.Kaze da su prije domacice uvijek bile tip top. Ja onak gledam koje domacice hahaha, al nisam htjela raspravljat pa sam samo govorila da da, nema smisla al bilo mi je presmjesno. Ja se inace sredim al nikad nisam stavljala puno sminke, vecinom samo za posao a ovak uvijek hodam no makeup jer mi je ljepse vidit lijepu, odrzavanu kozu nego hrpu makeupa. Jos najbolje da iz sve brinem, dal mi se maskaraca razmazala dok dojim...

18. Studeni 2017. 12:11

Panica, koju izdajalicu koristis?

panica
    18. Studeni 2017. 12:12

Bela

Prebrisala sam joj sa vodom za sada…
    Panica probati cu sa mlijekom malo, citala sam negdje o tome, ali bas joj kapnem u oko?
    A opet mi se cini bolje malo izaci na zrak, da nismo stalno u kuci…ubundam je i nije joj zima…

Bas u oko

panica
    18. Studeni 2017. 12:16

mamisita27

Panica, koju izdajalicu koristis?

Aventovu rucnu, ali ništa ne ide van, ja sam ju kupila da pumpam na suho da potaknem proizvodnju, pa nije nista islo, pa sam probala na punu cicu, pa ne ide van, a bradavice mi naoteknu i kao da ih zareze sa svih strana, uzas

• sretna
    18. Studeni 2017. 12:16

mamisita27

Meni pocele babinje dolazit. Jucer mi bila teta, slusala sam pol sata da kakva hodam po kuci, da se moram nasminkat… (bila sam u trenirci novoj, cista kosa, bebac i ja ), jos najbolje da se ujutro dizem i sminkam prije zore…. Inace je ona starija i sama je al je uvijek tip top sredena.Kaze da su prije domacice uvijek bile tip top. Ja onak gledam koje domacice hahaha, al nisam htjela raspravljat pa sam samo govorila da da, nema smisla al bilo mi je presmjesno. Ja se inace sredim al nikad nisam stavljala puno sminke, vecinom samo za posao a ovak uvijek hodam no makeup jer mi je ljepse vidit lijepu, odrzavanu kozu nego hrpu makeupa. Jos najbolje da iz sve brinem, dal mi se maskaraca razmazala dok dojim…

Hahahaha, prejaka je 😂
    Ja se inace ne sminkam, stavim maskaru, korektor i eventualno ruz al to jaaako rijetko. Jedino za svadbe se nasminkam kak se spada 😄 a jedna cura, ona je za po doma fuuul nasminkana, znaci ono puder, sjenilo, tus, maskara, ruz...ma sve komplet! Ja nju nikad bez sminke nisam vidjela

panica
    18. Studeni 2017. 12:17

Sretna, jesi pocela koristiti one Lefax kapi za grceve?

18. Studeni 2017. 12:17

sretna

mamisita27

Nisam znala to za kamilicu, meni patronaza rekla prati s kamilicom i ja svakj dan s kamilicom (blagom) pobrisem oko pa sa suhom blazinicom…
    Bebushka, slikica ti je preslatka, cijeli krevet!😀

L je imao konjuktivitis i ja sam isto isla sa kamilicom ispirat pa je pedijatroca rekla ne nikako s kamilicom jer ona jako isusuje oko, nego sa prokuhanom vodom da maknem krmelje. Dobro on je jos za to koristio kapi i kremu. Ali uglavnom, kamilica ne u oci.

Vidis, dobar savjet. Budem sad samo prokuhana voda i kapnula svog mlijeka

panica
    18. Studeni 2017. 12:19

Ja se isto doma ne sminkam i za posao stavim maskaru i malo rumenila, a za posebne prigode nadodam i olovku za oci😁

violeta1
    18. Studeni 2017. 12:26

Joj i meni svasta prode kroz glavu uff..al eto idemo dan po dan tako se tjesim..tesko je i divno...
    Za oci, nee kamilica vec majcino mlijeko 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.