Barbs-uspjela sam nalakirati! 😆
Bome je D pravi veliki frajer! 😍 sretna 2 mj! 😊
moj pametni muz okitio njihaljku 😂😂😂 vice po stanu DISKO DISKO!! 😂😂😂
😂😂😂
HAHAHAHAHAHA lEGENDA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
hvala 😘😘😘😘
Barbs, I_me premedeni su!.
mi smo bili u prvoj setnji iako je frisko al nismo dugo bili, malo me strah dal sam ga rano vodila al bio je miran i sve gledao okolo. Dobro sam ga obundala.
Kasnije mi je ujna dosla u babinje.
Sad cu malo odspavat dok on spava...
Hahahahahah😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Cure šta mislite o tome da se ostatak cura prebaci ovdje u grupu da ostanemo zajedno u jednoj, i dalje imamo zajednickih tema a tak i tak ce uskoro roditi 😊 bit ce nam svima lakse
Barbs,I me, Treca i Sanjchy, preslatki su
Nadam se da ce sutra u zg lijepo vrijeme, premda smo išle mi i ovih dana u setnju jer bi ja pukla da ne izadjem van, a treba i njoj zraka.
I me, muz ti je prejak, moj je skroz anti bozic u tu ukrasi inace, ali jucer mi je rekso da ce poceti narucivatu ukrase sa alia jer ce trebati njemu i Lani, ja na dupe pala😁
Pa ja sam za da se svi prebacimo tu jer isto vise ih ne stizem pratit pa sam propustila price s poroda znam da je hope rodila i mislim jos neko a nisu podnijele izvhesce nadleznima ccc
Bbrletic, kako starija kcer hendla sa sekom i jel ti od pomoci, ja sam imala skoro 20 kad sam dobila brata i puno sam od onda zapamtila i sad mi je korisno, a bilo je to prije 13 godina, doduse bila sam doma samo jedno pol godine, pa sam se odselila, ali velika je to ljubav
Netko je pitao za krunicu, narukvicu i za dudu, ja sam narucila ProAngel na fb.
Ovakva je moja, tj. Od Leona.
Sortiraj odgovore
Najstariji