Upala oka moze bit od vjetra...moj toma je ko bebac imao dosta problema s tim. Krene kao sekret ali ako se progusti onda mozda bude trebalo u doktora po maxitrol. Inace je dovoljno za pocetak s kamilicom (blaaagom) umit okeco...
žena-majka-carica:)
Ruzne misli, i meni je par puta prošlo kroz glavu sto mi je ovo trebalo i odmah mi bude tako zao da se rasplacem i onda ju primim i ne pustam.
Beko susilice, mi imamo na poslu i doslovno po cijele dane susi i jedna je krepala nakon 5 godina, ali samo jer se u filter zavuklo puno mucica pa jr pregorils, znaci uz normalno koristenje i pravilno odtzavanje mogu stvarno godinama
Oko,moja ima zastopan suzni kanal od rodenja i išlo je na bolje i iato jucer malo izasle na 15 min i danas joj je jace procurilo, a sto se tice kamilice, meni su u bolnici rekli da je kamiluca u oku isto kao da staviš djetetu pijesak u oko jer jako isusuje, najbolje kod svakog podoja kapnuti mlijeka u oko, meni to piše i u otpusnom pismu.
Kamilica se ne prepirucije stavljat u oci jer isusuje.
Sad vidim ds je to i panica napisala 😊
Izdajanje prvog mlijeka, sinpc mi je opet uzimala cicu i bacala ju van a gladna i izdojilaa sam malo van, spricalo je, ali ne jako, ali kao što je netko rekao nije to za nas sa malo mlijeka, nakon što sam par pita stisnula skroz je prestalo curit i onda opet dreka, jer cim joj ne ide mlijeko fino odmah protestira, tako je od početka, lijena je,poludit cu sa tim svojim cicama
Nisam znala to za kamilicu, meni patronaza rekla prati s kamilicom i ja svakj dan s kamilicom (blagom) pobrisem oko pa sa suhom blazinicom...
Bebushka, slikica ti je preslatka, cijeli krevet!😀
Izdajanje prvog mlijeka,sinpc mi je opet uzimala cicu i bacala ju van a gladna i izdojilaa sam malo van, spricalo je, ali ne jako, ali kao što je netko rekao nije to za nas sa malo mlijeka, nakon što sam par pita stisnula skroz je prestalo curit i onda opet dreka, jer cim joj ne ide mlijeko fino odmah protestira, tako je od početka, lijena je,poludit cu sa tim svojim cicama
Tak je meni krene kap po kap u gazu i onda nis i onda moram stiskat. jednom nis nije izlazilo, pa sam mu samo uvalila sisu da izvuce mlijeko a onda mi zao istiskat. Ja mislim da to sve ovisi od zene do zene, kolicine mlijeka itd. Samnom je u sobi lezala zena, njoj je kapalo mlijekoooo ko u mljekari covjece, ja sam joj dala svoje one jasrucice za sise jer meni nisu trebali a njoj majica mokra non-stoo.
Nisam znala to za kamilicu, meni patronaza rekla prati s kamilicom i ja svakj dan s kamilicom (blagom) pobrisem oko pa sa suhom blazinicom…
Bebushka, slikica ti je preslatka, cijeli krevet!😀
L je imao konjuktivitis i ja sam isto isla sa kamilicom ispirat pa je pedijatroca rekla ne nikako s kamilicom jer ona jako isusuje oko, nego sa prokuhanom vodom da maknem krmelje. Dobro on je jos za to koristio kapi i kremu. Ali uglavnom, kamilica ne u oci.
Prebrisala sam joj sa vodom za sada...
Panica probati cu sa mlijekom malo, citala sam negdje o tome, ali bas joj kapnem u oko?
A opet mi se cini bolje malo izaci na zrak, da nismo stalno u kuci...ubundam je i nije joj zima...
Sortiraj odgovore
Najstariji