Jutrooo! I me kad ti dođu stvarcice sa tog geeka platis po paketicu 4 kn? Ja sam par puta narucila sa wisha neke sitnice i svaki paketic 4 kn jos platim…
I ja sam narucila trakice za kosu i bas su lijepe dosle, lijepi meki materijal..nismo ih jos nosili, malo su joj velike…
Da. Platim 4,50kn po paketicu. Al opet kad i to platim je jeftino 😂
Bbrletic- sve su cure objasile.. i sve bi nekad pobjegle od kuce 😂ja sam neki dan otisla sama u postu po paket iako sam znala da ce biti guzva i da cu cekat cca 1h.. al bas mi je lijepo bilo.. u tom redu..sama.. 😂😂😂 morala sam proluftat mozak na kratko i ne smatram se nemajkom zbog toga.m nekat i tako nesto treba! Pa makar stajat u guzvi u redu 😂😂😂
Vratila sam se kuci super raspolozena! Sretna mama=sretna beba! 😆☺
Mislim da je kod nas zavladala "epidemija kupnje susilnih strojeva" 😂😂
Bebushka ja sam gledala prvi, nije neki kvalitetan film ali super za "mozak na pasu" 😉
"Otisla sam i ja po jednu" hahahahaaaha, tako sam se nasmijala, da sam morala i mm objasniti cemu se smijem😉
Bbrletic nemas se zbog cega gristi, tu si za svoju Petru 24 sata i ako ti sat vremena dođe da poludis i svasta pomislis, sjeti se da se broje i ova 23 sata u kojima se dajes 100% ❤❤
Hvala Dena💕
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Drago mi je da ima dobrih iskustava s bekom jer sam si ja tu uzela s 5.5 tisuca na 3.9 - pa ti nemoj kupit
Boschevu imam perilicu i ok je samo mi je napravila rupuce na nekoj robi pa stavljam na manju centrifugu
em je tesko em hormoni em nabildana medijska slika savrsene majke…a stvarnost je daleko od toga, zivot je borba i nema predaj
Evo me u frizera, sad cu u miru pohvatat jucerasnje zaostatke....
prvo
potpis na ovo gornje
belle
brletic
i ostale
sve je to nooormalno
ali iz mjeseca u mjesec ide lakse
i onda kad uberes plodove svog truda
i imas zdravo srerno dijete...za par godina kad se malo i naspavas napokon
skuzis da je to smisao zivota 😍ne naspavat se 😂 nego - nasa djeca.
i ne mozes vise zamislit onaj "stari" zivot (prije/bez njih) 😊
žena-majka-carica:)
Vratila sam se kuci super raspolozena! Sretna mama=sretna beba! 😆☺
Upravo tako...nije sad da ces bit sebicna ali treba mama tu i tamo oduska malo. Ako ima prilike. Jer jedino zadovoljna mama moze sirit pozitivu na svoju bebu....a ak je mama nervozna i stufa, bit ce i beba nezadovoljna bez obzira sta je mama tu 24/7 za nj.
..a ovo za cekanje paketa....znas kako kazu...znas da si mama : kad ti je "pojam" otic u ducan po spizu.....ili....kad se imas priliku okupat i oprat kosu (stavit regenerator je pak.luksuuuz 😅)....ili .....kad piskis SAM bez pratnje 😆 itd
Curke jel vam kad bilo da beba ludacki uzima cicu i nakon 2 guca pljuje van i dalje plače, a ima mlijeka i znam fa je vec bilo govora o tome, ali ako možete ponovit kojo toplimjer koristite
Moja je sinoc to radila, uhvati 1-2sec i ispusti ju i reveeee...a mlijeko nastavi kapljat iz sise saamo...
inace takve scene mogu bit uzrokovane necim.od slijedeceg:
1.nema mlijeka na prvi cug a beba nestrpljiva
2.moze bit od prejakog letdowna
3.moze bit od sline da ju davi
to mi sad pada napamet....
kod moje su disne tegobe....tak je nekad uhvati da se davi jadna....ne moze jest. Onda ja placem skupa s njom jer mi zao da je gladna, mliko tece...a ona ne moze se nahranit jadna..nit jest nit zaspat ne moze kad ju uhvati..
Drago mi je da ima dobrih iskustava s bekom jer sam si ja tu uzela s 5.5 tisuca na 3.9 - pa ti nemoj kupit
Boschevu imam perilicu i ok je samo mi je napravila rupuce na nekoj robi pa stavljam na manju centrifugu
Znam koju si kupila 😀 tu sam ja htjela al mm je htio Bosch jer je kao iz Miele najbolja...Sad bumo vidili😂Zasad ok radi😁 spasi me!
Sta se tice da je tesko je, ja nemam takve misli vec oni sta kaze Bebushka da je manje tog na meni ali proci ce to sve...Ja se vise bojim za bebaca, da mi bude zdrav, da sve bude kak treba!
Al sve je normalno u majcinstvu, pucaju nas hormoni!
Dzenny, bas susilomanija😂
moj je danas dobar, tj od 8 je budan, dva put dojio i smiri se al nesto vidim ko da mu smeta, nije bio skroz miran i ja ga onak gledam i vidim iz svake nosnice 1 veliki smrkalj, jadnog ga to mucilo. Pa sam nakapala fizioloske i ukljucila aspirator za nos, izvukla te smrklje gliste, bilo je ko u prici, promjenila penu, pibrisala ga i opet podojila i zaspao je ko top! Sad mogu popit ostatak one kave od jutros hahahah I pojest sve sta se nade predamnom. Npr. ove banane...😀
Cure koliko ste sa bebicama vani sada kad je hladnije? Mi smo svaki dan vani ako ne pada kisa i cini mi se dosta zasticena u kosari...jucer smo bile nekih 45 min a puhalo je dosta, i danas vidim da joj je jedno oko nateklo, i malo se zatvorilo...sad ne znam jel moze biti od vjetra
Sortiraj odgovore
Najstariji