Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    07. Listopad 2017. 11:46

violeta1

I_me

Preko dana ema je super i onda navecer poslije 7 zeza.. ne spava od 7 do ponoci.. budna da ne moze biti budnija 😂 i onda budjenje oko 2-3 i u 6. I onda dalje bez problema.. preko dana kaka normalno, a navecer ju malo pati.. i onda se iskaka, isprdi i u sekundi zaspi

I kako ju zabavis? Moj bi bio sam na rukama a to je bas tesko

Legnemo na krevet pa joj pricamo, malo ju nosam ja, malo tata,malo papa, pa ju stavim na rame kao da ce podrignut ( skuzila sam da joj pase taj polozaj).. ili ju pustim u kreveticu neko vrijeme ( ne place,nego kenjka pa se sama zabavi i smiri, pocne kljucat..)

violeta1
    07. Listopad 2017. 13:50

I_me

violeta1

I_me

Preko dana ema je super i onda navecer poslije 7 zeza.. ne spava od 7 do ponoci.. budna da ne moze biti budnija 😂 i onda budjenje oko 2-3 i u 6. I onda dalje bez problema.. preko dana kaka normalno, a navecer ju malo pati.. i onda se iskaka, isprdi i u sekundi zaspi

I kako ju zabavis? Moj bi bio sam na rukama a to je bas tesko

Legnemo na krevet pa joj pricamo, malo ju nosam ja, malo tata,malo papa, pa ju stavim na rame kao da ce podrignut ( skuzila sam da joj pase taj polozaj).. ili ju pustim u kreveticu neko vrijeme ( ne place,nego kenjka pa se sama zabavi i smiri, pocne kljucat..)

Tako nekako i ja pokusavam, samo sto smo mi vecinom sami pa je sve na meni. Sad sam mu narucila viper, nadam se da ce se makar malo zabavit s tim.

barbs
    07. Listopad 2017. 14:30

I Diego zeza... Ponekad sam sebe uspava, ponekad ga ja moram uspavati... Ne nosim ga po cijele dane.. Ponekad ga moram maziri da ga uspavam... Ovisi kakav mu je dan...
    Navecer uredni zeza oko 10 za spavanje... Probali smo mi s taktikom da ga drzimo butnin sat-sva ranije aaaaliiii zakljucili smo sa pospan ili naspavan taj ce svejedno biti k'o sova oko 10.. do max 11h... i onda zaspi 

barbs
    07. Listopad 2017. 14:32

I ja ga znam uzeti i maziti... Kao i vi  Ponekad nosim ponekad ne... ponekad ga stavim pored aebe i mazim mu i pricam pa zaspi.... Veselooo je nama 

barbs
    07. Listopad 2017. 15:24

Mame, jeste kupile toplomjer? Koji preporučate? 

barbs
    07. Listopad 2017. 15:33

Sad tek vidim koliko pogreška imam preko mobitela! 
    Uglavnom, najgore mi bude kad ga muž uzme i smiri se  A ja ono, na tisuću načina ga pokušavam smiriti hahahahahahahah a on se okreče samo prema cici 

barbs
    07. Listopad 2017. 15:38

Mame, da li vi dajete bebačima za piti nešto drugo osim cice? Npr. kamilicu? 

violeta1
    07. Listopad 2017. 17:03

Barbs ja sam uzela digitalni toplomjer.  Htjela sam onaj za uho ili celo al preskup mi je, to cu vidjeti kasnije jer sad imamo i previse troskova.
    Ja mu ne dajem nista, jer sve ima u mlijeku. Da je ljeto i one paklene vrucine dobio bi jos caja al ovako ne. Iako sam kupila hipp caj za svaki slucaj. Dobivao je na pocetku malo dohrane, sad samo sisa nista vise 

violeta1
    07. Listopad 2017. 17:05

I danas bas imamo nekaki ritam, svaka 2-3h se budi. Bude budan oko sat vremena i sve je super. Sami smo, pa je bas dobro sve organizirat. Jedino sto poceo je podrigivat i bljuckat malo. A ako ne podrigne a zaspi onda se krevelji nakon 10min i moram ga uzet da podrigne i onda opet zaspi.

barbs
    07. Listopad 2017. 21:04

Violeta, ja sam pitala muzevu rodjakinju i isto je rekla da nema potrebe, a za toplimjer i troskove te rauzmijem... i ja razmiljam o digitalnom... Super je danas vama... Diego je danas posteno zaspao u 17h.... Jadan... i bome sam i ja skupa s njim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.