Super kanta, i ja bi tak nest.. a muz kaze ne.. ipak sam u prizemlju i kontejner mi je pljunem do njega 🤔😂
Vec danima hocu pitat pa zaboravim..
Poslije cicanja mi cicke trnu,onak ko mravci... ne boli, al cudan osjecaj! Dal samo meni tako ili ima jos koja mama da joj je tako?

Sto se tice babinja i poklona i gostiju.. meni za sada samo 2 susjede bile i kumovi vjencani, moji i od muza..kako super! Mislila sam sad ce svi navalit kad ono.. 😂😂😂 na kraju mi super! Nema guzve, a i ko dodje je unutra i izadje van zapalit.. muz mi psuje stalno,na terasi pusi.. a prvi svima zabranio!! 😂
A ja samo zapalim 2 cigarete dnevno uz jutarnju kavu i poslije rucka. Nadam se da cu i to maknut.

Ni mi nismo imali puno babinja za sada..i bas mi se to svida 😊 Ima vremena da dolaze.
Joj meni rana na 2 mjesta malo se otvorilo i krv curi, nista jako, malo. Bas mi nije svejedno 😕 Tak da sad cu pazit. Super se osjecam i sve i sve sam radila, nisam misla da bi se moglo otvoriti jer je bilo u redu.

A sise, imam ponekad osjecaj kao da se pune, da mlijeko ide kanalicima hehe...

Forum preko moba ce me izludjet!!
Ugl...
Kantu sam dobila od kume
I me, ma ni ja si ju ne bih sama kupila iskreno Al kad se netko nuuudi
Violeta, tako i ja osjetim kad se pune mlijekom...
a za savove - aaajmeeee!!! Trebas mirovat!!!! Ja radim po stanu al minimalisticki.... I jos curim... jucer nista danas sitno i to nakon tusiranja (a toplijom vodom!)... bas sam se zaj*... grrrr..
A sad kad sam piskila i obrisala sam skuzila da savovi padaju JUHUHUUU
Hoces ici ginekokogu, V?

E da...danas sam ja vozila kad smo isli kod pedijatrice jer muz je svirao, i isla sam po mamu da ide s nama. I bilo mi je u rukama nekak tesko drzat volan i auto mi bio velik nekako, glomazan, a kad smo isli kuc vec sam osjecala umor. 20min do grada i toliko jos nazad sam vozila.

Forum preko moba ce me izludjet!!
Ugl…
Kantu sam dobila od kume
I me, ma ni ja si ju ne bih sama kupila iskrenoAl kad se netko nuuudi
Violeta, tako i ja osjetim kad se pune mlijekom…
a za savove - aaajmeeee!!! Trebas mirovat!!!! Ja radim po stanu al minimalisticki…. I jos curim… jucer nista danas sitno i to nakon tusiranja (a toplijom vodom!)… bas sam se zaj*… grrrr..
A sad kad sam piskila i obrisala sam skuzila da savovi padaju JUHUHUUU
Hoces ici ginekokogu, V?
Da moram mirovat, osjecala sam se super i sve sam radila i bome muz od sad ima da me drzi kao kao vode na dlanu. Vidit cu sad za vikend sta ce bit ako ne bude bolje u pon cu zvat ginkologa. Najgore mi je sto muz sutra od pola jedan nije doma i tko zna do kad u noci. Zato sve ce napravit do podne a ja popodne samo oko malog i lezanje.

Violeta, ja sam u sri vozila... tata je sjedio na suvozacevo... i ja sam se osjecala k'o i ti.. A muz nek ti pomogne non stop... Da ti se stanje ne bi pogorsalo.. A sutra odmarajte Leon i ti i niiiiistaaaaa nemoj raditi... ili zovi nekoga da bude s tobom...

Jao mame kakva su vam djeca? Leon je poceo sve vise zezat. Oper u 4h budenje i nece spavat. I onda sam zvala muza pa je on pokuso ga uspavat i nista onda je reko bebe: Mali spavaj, tata za pola sata mora ic radit. Mali naravno oci ko u sove, onda sam ga ja nekako uspavala i evo u 7h opet budenje i kreveljenje. Sad sam ga stavila u kolica i javlja se, negoduje. Ne mogu stalno ga imat na rukama, postao je bas naporan. I bas se krevelji, trazi paznju i pozornost.

Preko dana ema je super i onda navecer poslije 7 zeza.. ne spava od 7 do ponoci.. budna da ne moze biti budnija 😂 i onda budjenje oko 2-3 i u 6. I onda dalje bez problema.. preko dana kaka normalno, a navecer ju malo pati.. i onda se iskaka, isprdi i u sekundi zaspi

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji