Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panica
    17. Studeni 2017. 14:24

Dena1009

Evo treca sreca zapocela, a mi nazalost nastavili…i kod nas prva nezgoda..zaspao je u ljulji i otisla sam da rucam i za 15min vriska, probudio se i pao iz ljulje😢😢 umirili smo ga, svukla sam ga, pregledala i nema nista vidljivog, sad je papal i priljepio se na mene i spava jadnicak mali.☹ Skoro mi je srce puklo😢

Ribek mali, ja bi umrla od straha i plakala skup snjim

Kiki156
    17. Studeni 2017. 14:25

E tako i kod nas vrijedi za te kapi, do 3.mj pa onda neke druge. A to za AD i kapi mi je rekla i patronazna i u bolnici i pedica sad na pregledu. 
    Barbs predivno! Kod nas je odvratno vrijeme, vec danima nisam isla van s malim 😭

Kiki156
    17. Studeni 2017. 14:29

Dena ajme to mi je nocna mora jer i ja tako malog ostavim u ljulji i ne vezem ga jer kao mali je, ne moze jos nigdje a eto nezgode u trenu! Mis mali ❤️

• Dena1009
    17. Studeni 2017. 14:30

Panica i ja sam, zeludac me jos i sad boli. Mislila sam danas jos pocistiti do kraja, al sad ga ne pustam iz ruku. Požderat cu se. 😣

url=https://lilypie.com]

Suncokretica
    17. Studeni 2017. 14:31

Nama je pedijatrica dala samo D3 kapi jer je kao na dohrani pa ne treba taj K dio. Iako vidim da D vitamina ima i u dohrani pa mi je čudno al ajd. Valjda ona zna. Pratit ću još par dana kakvo je stanje i jel joj te kapi baš jako smetaju ili se samo treba naviknuti.
    Mi se vratili iz šetnje s klokanicom, još spava na meni.  Uživamo u nošenju i lakše mi je to nego nositi nju i košaru po stepenicama,  a i ovak mi je 10 puta mirnija, kao da je mami u trbuhu 
    Uspjela sam na miru pojesti ručak i oprati suđe. Uspjeh za mene!
    Dena, ajme mogu misliti šoka. Pa dal nemaju te ljuljačke nešto za zavezati dijete?

Suncokretica
    17. Studeni 2017. 14:35

Panica mi smo kupili digitalni toplomjer koji ide na čelo ili u uho. Mislim da je bio oko 300 kn, marka Beurer čini mi se. Super je, može mjerit i temperaturu zraka ili vode npr.

barbs
    17. Studeni 2017. 14:47

Mi imamo onaj obicAn toplomjer ali moramo kupiti onaj koji se korisri u bolnici hahahahah
    I me, thx na info... meni je more na 10ak min pjeske od kuce cca... pa mi se ne da palit auto... inace idem i ja po kvartu al sam prosirila horozonte jucer i danas ahahahhahahahahahha

Suncokretica
    17. Studeni 2017. 14:49

Evo da vidite kako se spava i uživa na mami 

barbs
    17. Studeni 2017. 14:49

Mamisita, hvala 😘😘😘😍😍😍😍😂😂😂😂😂 al tu su Senorotakova, Sretna i Violeta koje imaju vise stiha za slikanje hehe 
    Dena, joooojjjj, koji soookkkk!!! 
    Kiki, uuufffff, i kod nas najavljju opet ruzno za vikend 

barbs
    17. Studeni 2017. 14:50

Suncokretice, aaaaajmeeee, sto jeeee slatkaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.