Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    17. Studeni 2017. 14:51

Uh cure, znam da je gadno kad dijete tako padne, ali 99% da ce vam opet past kad se krenu okretat, dizat na noge i sl. Kolko god pazile, ne znam ni jedne roditrlje da im djete nija palo. Evo nama L par puta, s kauca, iz kinderbeta i taaako. Sve je to sastavni dio roditeljstva, ako jako placu, to je dobar znak 😉

• sretna
    17. Studeni 2017. 14:52

Barbs, suoer slika! Kod nas je ko u zoni sumraka 😂

• Dena1009
    17. Studeni 2017. 15:05

Sretna hvala na rijecima utjehe.  Ma znam i sama ali  znam i da sam mogla biti pametnija. Sreca pa se samo uplasio jadnicak.
    Suncokretice to je znaci ispravan polozaj? Moj isto tako nekako, a meni to izgledalo nekako smezurano pa sam mislila da je nesta krivo. Inace place kad ga stavim pa ga ne silim. Bas ste slatke curke🤗

url=https://lilypie.com]

dzenny
    17. Studeni 2017. 15:10

Panica,moja sisu tako izbaciva kada nije gladna i spava joj se,a ne moze zaspati.. isto tako,povuce 2-3 puta izbaci je i krene plakati..
    Dena,jadan.. svakom se to dogodi.. znam da i mn to ceka.. eto prijateljici je njen maleni pao sa sjedezne dok je on ustala samo da spusti majcu kako ga je dojila,doslovno u sekundi je bio vec na podu 😔
    Moja malena vec za 2 dana kaka bas rijetko i primjetila sam danas da ima skroz malo sluzi u stolici .. jel ima koja iskustva?? 

Marijana12345
    17. Studeni 2017. 15:20

Suncokretice mislim da ti je dijete prenisko. Moras moci bebu poljubiti u glavu. Obavezno pogledaj upute za nosenje na YT. I ja sam napravila istu gresku pa mi je seka skrenula pozornost. Kad je prenisko postoji vjerojatnost od manjka zraka i bozemeoslobodi gusenja. Ergobaby Adapt ima gumbe za poriktavanje plus one dole cicke ovisno o velicini bebe... to sam sve skuzila nakon sta sam pogledala video.
    Dena ajme jadam mali bebac... ni ja svog ne vezem jer mi je kao na oku, ali cim ostanem sama vezat cu ga... nezgoda se desi za tren oka

Marijana12345
    17. Studeni 2017. 15:25

dzenny

Moja malena vec za 2 dana kaka bas rijetko i primjetila sam danas da ima skroz malo sluzi u stolici .. jel ima koja iskustva??

Dzenny i moj mali isto. Znaci da vise pije onog prednjeg mlijeka. Ranije si napisala da ti malena jede svakih 1h. Znaci u tom slucaju ne dajes svaki put drugu ciku nego unutar 2h istu. Tako uspije doci u toj istoj ciki do masnijeg mlijeka. Tako ja radim i bolje je (kad sam imala onaj jaki otpust mlijeka zvala sam Rode jer sam vec bila luda).
    Panica sigurno imas jaki otpust mlijeka... i meni je tak bilo. Prestala sam odmah s piskavicom, cajem za dojenje i smanjila malo tekucinu (tad sam pila oko 3l dnevno). Radje pojedi jabuku ako si jako zedna, bez kore naravno. Meni je sad bolje.

panica
    17. Studeni 2017. 15:28

dzenny

Panica,moja sisu tako izbaciva kada nije gladna i spava joj se,a ne moze zaspati.. isto tako,povuce 2-3 puta izbaci je i krene plakati..
    Dena,jadan.. svakom se to dogodi.. znam da i mn to ceka.. eto prijateljici je njen maleni pao sa sjedezne dok je on ustala samo da spusti majcu kako ga je dojila,doslovno u sekundi je bio vec na podu 😔

Ma ja sam sva u panici jer smo mm i ja bili bolesni pa sad na svako njeno drugacije ponasanje mozgam išla sam i temp mjeriti, ali onim starim u guzu, pa se odmah pokakala, on valjda iritira crijevo, ali kaka svaka 3 dana pa se bar ocistila, ali ne želim joj ništa vise gurat u guzu. Ako se dobro sjecam od brata, ako je zeleni sluzavi proljev onda ne valja, ali ima ru iskzsnijih od mene

Marijana12345
    17. Studeni 2017. 15:31

Zelena stolica je ok. Ne smije biti bijela, siva ili crna i puno sluzi. Ako je zelenkasta i mrvicu sluzi znaci da vise pije vodenijeg od masnijeg mlijeka

panica
    17. Studeni 2017. 15:32

Klokanice, dali se u njima ubunda dijete, ili ide vama ispod jakne?

Marijana12345
    17. Studeni 2017. 15:34

Suncokretice nemoj mislit da pametujem, ali probaj jos zategnuti pojas na svom struku, tako ces automatski podignuti dijete. Pojas ti mora biti ful cvrst da skoro jedva dises. Cini mi se da je guza prenisko na slici. Glava mora biti iznad tvojih sisa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.