Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    17. Studeni 2017. 13:01

Heeeeeeeeej, curkeeee… Evo i mene napokooon!  Pojma nemam gdje sam stala s čitanjem hahahaha 
    Sinoć je muž uspavao Diega... Ja sam bila umorna i vjerojatno je D to osjećao i teže sam ga uspavljivala... i stavio ga je u krevetić dok sam prala suđe... Naravno, nije odmah zaspao nego smo ga povremeno provjeravali... Prvo buđenje je bilo oko 12 i pol, pa oko 5 i onda sam ga uzela kod sebe i zaspala sam  probudili smo se oko 6 da mu promjenim pelene i nastavili smo spavati do 8 i nešto kad je počeo gunđati... uzela sam ga bliže sebi i u slijedećem trenutku gledam na sat: 9.45 ... sisa vani, a Diego spava priljepljen uz mene 
    I me, imamo istog medvjedića... onu zvečku  Samo je moj plave boje! 
    Dojenje u javnosti: niti ja kao Sretna nemam ništa protiv, aaaaaaali osobno to ne bih radila... kad budem s njime išla negdje ću se izdojiti...

barbs
    17. Studeni 2017. 13:02

D3 - i kod nas su obvezne do prve godine djeteta

barbs
    17. Studeni 2017. 13:02

bbrletic13

Sjelo mi na racun porodiljna i od hzzo,nisam dugo vidjela tolko novaca na racunu😆😆😆

HAHAHAHAHA
    ZNAAAAAAAAAAM TAJ FILING

barbs
    17. Studeni 2017. 13:05

Suncokretice, ja koristim D3 otkad je imao mjesec dana i dobio ih je na uputnicu... Ne koristimo ih od 8.dana jer smo pitali muževu rođakinju koja je rekla da je to neka novost, odnosno, do 31.12. su se te kapi davale na recept s mjesec dana na dalje, a odjednom sada od 8. dana... s time da je za K1 ciješljen u bolnici... Barem kod nas u Pu...

barbs
    17. Studeni 2017. 13:06

Ne znam ako sam prokomentirala preglede i napredak bebica??? Jučer sam nešto čitala ali pojma nemam ako jesam... Kako god, super vam bebe napreduju! 
    Idem ja iskoristiti ovo lijepo vrijeme za šetnjicu s Diegom. Jučer smo išli nas dvoje do mora i nazad... Nekih 40ak min šetnjice... 

barbs
    17. Studeni 2017. 13:08

Moj Diego ima 4 dude iste marke  crvenu, zelenu, žutu i neku zeleno-žutu 

barbs
    17. Studeni 2017. 13:09

Belle84

Nama evo vec 5.dan skok u razvoju (nisam znala da tako dugo traje), 24h je na cici, ni na wc ne stignem da ne vristi…nis ne spava, samo jede i place… ja pomalo gubim razum 😩

Ovisi od bebe do bebe... Kod nekih traja 2 dana a kod nekih 7... 

I_me
    17. Studeni 2017. 13:16

Suncokretica

Meni sjela naknada i pomoć za novorođenče.
    Ajmo žene u shopping!!
    Taman mi sutra rođendan pa se možemo počastiti

I meni sjela naknada i pomoc za novorodjence i jos cekam putne naloge da sjednu! A rodjendan mi u nedjelju 😂😂😂. 

I_me
    17. Studeni 2017. 13:18

barbs

Suncokretice, ja koristim D3 otkad je imao mjesec dana i dobio ih je na uputnicu… Ne koristimo ih od 8.dana jer smo pitali muževu rođakinju koja je rekla da je to neka novost, odnosno, do 31.12. su se te kapi davale na recept s mjesec dana na dalje, a odjednom sada od 8. dana… s time da je za K1 ciješljen u bolnici… Barem kod nas u Pu…

Mi koristimo kapi D3K1 od 8 dana zivota do 3 mj. I onda kad napuni 3mj cemo dobit neke kapi isto D na recept koje se navodno koriste do 3 godine zivota. Tamo mi susjeda rekla,idemo kod iste pedijatrice a njen malo je mj i pol stariji od moje male.

I_me
    17. Studeni 2017. 13:20

barbs

Moj Diego ima 4 dude iste markecrvenu, zelenu, žutu i neku zeleno-žutu

Mi imamo jednu od nuka i jednu od aventa. Pa kombiniram. Tj, koja mi je prije pri ruci. 
    Al moja mala hoce dudu svaki 3 dan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.