Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    17. Studeni 2017. 11:16

Ja sam u pbzu 

• Barbi13
    17. Studeni 2017. 11:55

Belle84

Suncokretica meni nije sjela porodiljna. U kojoj si banci?

Ni meni nije sjela ja sam u hpb😭😭😭

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Marijana12345
    17. Studeni 2017. 12:07

Sanjchi kako to mislis lijevom hranis nju a desnom sebe? Pa sta ti ne dojis?
    Kapi ja ih dajem direktno uusta... ako place onda ispod jezika, a ako ne place stisnem mu obrascice jednom rukom da ustasca formiraju otvor i ukapam. Uspijem 15kapi simplexa tako ukapat.
    Ginica ja zaboravila otic na pregled... tj zabunila se oko datuma, mislila cijelo vrijeme da imam termin 18.11 a ono bio 8.11. Sad su mi dali izvanredni termin u ponedjeljak, morat cu vodit malenog jer ga nemam kome ostaviti. Ako se rasplace morat cu ga tamo podojit... nema druge... 
    Dojenje u javnosti da li vi prakticirate dojenje u javnosti, ili planirate to prakticirati? Nisam nikada usla u one prostorije za presvlacenje beba u shoping centrima, ima li tamo mjesto za dojenje? Ovdje u DE sam apsolutno sama bez pomoci, a trebat cu ici kupiti malo poklone za Bozic, naravno bez muza, pa me zanima jel tamo samo prostor i komoda za presvlacenje ili ma kutak s klupicom ili stolicom... hm?!

dzenny
    17. Studeni 2017. 12:18

Marijana,ja sam svoju dojila kod ginica,isto je morala samnom.. dijete se usplakalo,a ja nisam ni usla unutra.. ne pada mi napamet pustit ju da place 1h a znam da bi jela (jer moja Alara doslovno jede svako 1h) 

dzenny
    17. Studeni 2017. 12:20

Sopping centri-mislim da su klupe unutra,tak da mozes bebu nahraniti.. 😉

Kiki156
    17. Studeni 2017. 12:37

Susilica mi imamo 2u1 i ne koristimo je jer presporo susi i nisam bas zadovoljna. Susim na kucnom striku. 
    Dojenje u javnosti ja sam za ali znam da ce mi biti bed. Svakako se planiram pokriti jer znam da je meni dok jos nisam bila ni trudna bilo neugodno vidjeti zenu koja se razgoliti pa doji.... a ako je u prostorima tipa toga di se presvlace bebe onda ok, mozda se i ne bi prekrila. Al da sjednem npr negdje di ima puno ljudi pokrila bi se. 
    Sanjchi tnx!
    Mi smo danas imali dobru noc. Zaspao je oko 22, pa se oko 1 krenuo javljat da bi jeo ali na kraju nije jeo nego je nastavio spavati do cca 4,jeo i odmah zaspao do 7. Dok je jucer bilo slicno al kad se probudio oko 3 do jutra nam nije htio spavati. Krepana sam bila 😴😰

• Barbi13
    17. Studeni 2017. 12:39

Sjelo mi na racun porodiljna i od hzzo,nisam dugo vidjela tolko novaca na racunu😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    17. Studeni 2017. 12:39

U zg u cityu i areni znam da ima fotelja za dojenje. Sto se tice dojenja u javnosti, nemam nista protiv onih koje doje u javnosti, ali ja osobno nisam nikad niti ne mislim. Jedbistavno se ne osjecam ugodno i gotovo. Mogla bi dojit jedino tak u tim prostorijama namijenjenim za to inace nema sanse

Kiki156
    17. Studeni 2017. 12:40

K1D3 kapi dajem na zlicicu, kao i biogaiu i nisam primjetila da od toga ima grceve ili probleme s probavom. Dajem od 8. dana zivota, tako su nam preporucili. S tim da su meni rekli da se te D3 kapi daju samo kod dojene djece jer u dohrano ima vec tih vitamina. I da te kapi dajem dok ne krenem uvoditi drugu hranu. 

• sretna
    17. Studeni 2017. 12:54

Kiki156

K1D3 kapi dajem na zlicicu, kao i biogaiu i nisam primjetila da od toga ima grceve ili probleme s probavom. Dajem od 8. dana zivota, tako su nam preporucili. S tim da su meni rekli da se te D3 kapi daju samo kod dojene djece jer u dohrano ima vec tih vitamina. I da te kapi dajem dok ne krenem uvoditi drugu hranu.

Ovo prvi put cujem...kod nas je obavezno do godinu dana bez obzira jel dojeno ili na AD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.