I me, ocito je to od pedica do pedica... npr kad nas je nasa pitala ako koristimo D3+K1 reki smo da ne i dala nam je po receptu D3 i rekla da smo za ono zakasnili i da seD
*D3 koristi do prve godine... maaa sve je to ista pasta na kraju krajeva ahahahahhhahaha
I me, uuuuu koooojaaaaaaa kolekcijaaaa... u koliko dana ti je doslo???
Evo nas pored moraaa....
Curke jel vam kad bilo da beba ludacki uzima cicu i nakon 2 guca pljuje van i dalje plače, a ima mlijeka i znam fa je vec bilo govora o tome, ali ako možete ponovit kojo toplimjer koristite
Barbs divna slika! Mi nikako do grada u setnju kraj mora,ne da mi se palit auto,rastavljat kolica..lijena sam 😂😂. stalno smo po naselju.
Toplomjer-nismo jos ni jedan koristili. Imam onaj ko zivin i onaj digitalni kakav koriste u bolnicama..
Panica-mozda imas jaki otpust mlijeka.. pa bebi prenaglo dodje.. probaj prije neko stavis bebu na sisu malo se izdojit (npr u tetru ili gazu) malo, par kapi.. samo da taj nagli mlaz ode..
Blago vama u Istri zbog sunca, nama u zg vec tjedan dana tmurno oblacno bez ijedne zrake sunca.😩
Evo treca sreca zapocela, a mi nazalost nastavili...i kod nas prva nezgoda..zaspao je u ljulji i otisla sam da rucam i za 15min vriska, probudio se i pao iz ljulje😢😢 umirili smo ga, svukla sam ga, pregledala i nema nista vidljivog, sad je papal i priljepio se na mene i spava jadnicak mali.☹ Skoro mi je srce puklo😢
url=https://lilypie.com]
Barbs divna slika! Mi nikako do grada u setnju kraj mora,ne da mi se palit auto,rastavljat kolica..lijena sam 😂😂. stalno smo po naselju.
Toplomjer-nismo jos ni jedan koristili. Imam onaj ko zivin i onaj digitalni kakav koriste u bolnicama..
Panica-mozda imas jaki otpust mlijeka.. pa bebi prenaglo dodje.. probaj prije neko stavis bebu na sisu malo se izdojit (npr u tetru ili gazu) malo, par kapi.. samo da taj nagli mlaz ode..
Možda je to, ali zna se ona nekad davit u mlijeku pa ne odustaje
Taj bolnicki ke super, za par sekundi gotov, a precizan
Sortiraj odgovore
Najstariji