Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    17. Studeni 2017. 13:23

stigle mi prnje sa Geeka 😂

barbs
    17. Studeni 2017. 13:44

I me, ocito je to od pedica do pedica... npr kad nas je nasa pitala ako koristimo D3+K1 reki smo da ne i dala nam je po receptu D3 i rekla da smo za ono zakasnili i da seD

barbs
    17. Studeni 2017. 13:45

*D3 koristi do prve godine... maaa sve je to ista pasta na kraju krajeva ahahahahhhahaha
    I me, uuuuu koooojaaaaaaa kolekcijaaaa... u koliko dana ti je doslo???
    Evo nas pored moraaa....

panica
    17. Studeni 2017. 13:48

Curke jel vam kad bilo da beba ludacki uzima cicu i nakon 2 guca pljuje van i dalje plače, a ima mlijeka i znam fa je vec bilo govora o tome, ali ako možete ponovit kojo toplimjer koristite

17. Studeni 2017. 13:49

Barbs, ti bi se.mogla baviti fotografijom

I_me
    17. Studeni 2017. 14:03

Barbs divna slika! Mi nikako do grada u setnju kraj mora,ne da mi se palit auto,rastavljat kolica..lijena sam 😂😂. stalno smo po naselju. 
    Toplomjer-nismo jos ni jedan koristili. Imam onaj ko zivin i onaj digitalni kakav koriste u bolnicama.. 
    Panica-mozda imas jaki otpust mlijeka.. pa bebi prenaglo dodje.. probaj prije neko stavis bebu na sisu malo se izdojit (npr u tetru ili gazu) malo, par kapi.. samo da taj nagli mlaz ode..

I_me
    17. Studeni 2017. 14:04

I da, Barbs.. za nekih 16 dana mi je stiglo.

Belle84
    17. Studeni 2017. 14:12

Blago vama u Istri zbog sunca, nama u zg vec tjedan dana tmurno oblacno bez ijedne zrake sunca.😩

• Dena1009
    17. Studeni 2017. 14:13

Evo treca sreca zapocela, a mi nazalost nastavili...i kod nas prva nezgoda..zaspao je u ljulji i otisla sam da rucam i za 15min vriska, probudio se i pao iz ljulje😢😢 umirili smo ga, svukla sam ga, pregledala i nema nista vidljivog, sad je papal i priljepio se na mene i spava jadnicak mali.☹ Skoro mi je srce puklo😢

url=https://lilypie.com]

panica
    17. Studeni 2017. 14:23

I_me

Barbs divna slika! Mi nikako do grada u setnju kraj mora,ne da mi se palit auto,rastavljat kolica..lijena sam 😂😂. stalno smo po naselju.
    Toplomjer-nismo jos ni jedan koristili. Imam onaj ko zivin i onaj digitalni kakav koriste u bolnicama..
    Panica-mozda imas jaki otpust mlijeka.. pa bebi prenaglo dodje.. probaj prije neko stavis bebu na sisu malo se izdojit (npr u tetru ili gazu) malo, par kapi.. samo da taj nagli mlaz ode..

Možda je to, ali zna se ona nekad davit u mlijeku pa ne odustaje
    Taj bolnicki ke super, za par sekundi gotov, a precizan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.