Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    16. Studeni 2017. 15:14

meni je koža ludo suha...ruke....one su najgore radi pranja svako malo. a kupujem lately sam dove tekući sapun (inače koristim aveo iz mullera normalno, ali sad sam baš počela da si uzimam ovaj skuplji da ne isušujem ruke)
    a i sva sam si stalno žedna, dehidrirana maltene
    unatoč tom šta puno pijem (inače i prije sam puno pila, radi dišnih tegoba/kašlja)
    tako da pripisujem to dojenju

žena-majka-carica:)

I_me
    16. Studeni 2017. 15:18

Suncokretica

Mi smo danas bili na pregledu kod pedijatrice. Dobila je 1300 g i 4 cm u mjesec dana tako da super napreduje
    Jao meni je koža tako suha poslije poroda, užas. Mazem sa mlijekom al ništa ne pomaže. Možda i od grijanja. Jel kome još tako?

Super napredak 😊😊😊
    I meni je koza suha.. tijelo toliko ne a lice pogotovo.  😥 bas sam si neka osusena,kao dehidrirana.. ne svidja mi se to 😢

I_me
    16. Studeni 2017. 15:19

Bela,dzenny i barbs- super su vam bebice!!!! 😍☺

[OBRISANO] 16. Studeni 2017. 15:28

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 16. Studeni 2017. 15:30

Bela
    16. Studeni 2017. 15:30

I me koja slucajnost..hahaha, dobro da nemaju iste tutice 
    Preslatki bebaci, svi od reda...
    Sanjchi bas lijepi kompletic ima L.

Kiki156
    16. Studeni 2017. 15:32

Hej cure, evo i nas s prvog pregleda, Vito ima 4350 i 57 cm, dobio je 750g i 6 cm 😊 Sad citam i vidim da su vase bebe dobile preko kilu u mjesec dana pa ne znam jel ovo malo? Pedica je rekla da mora dobiti minimalno 500g u mjesec dana. S visinom sam zadovoljna, ocito je vise otislo u visinu nego tezinu 😊 Nije mi nista rekla za dodavanje dohrane ili za neke promjene u dojenju. Ja nisam protivnik AD-a, davala sam u pocetku, ali sad smo se tako lijepo uhodali u dojenje i sretna sam zbog toga i zelim ga dojiti sto duze a ako krenem s dohranom poremetit ce dojenje. Nadam se da nece trebati. 
    I mi cijepljenje imamo 21.12.

[OBRISANO] 16. Studeni 2017. 15:32

[OBRISANO] 16. Studeni 2017. 15:36

Kiki156
    16. Studeni 2017. 15:41

Motoricki je sve u redu ali moramo vjezbati vise glavicu, a on ne voli vjezbati 🙄 Moze drzati glavu al ne zeli se dizati na ruke. Ima li jos koja vjezba za to osim lezanje potrbuske?
    Bljuckanje - moj kad se prejede zna bljuckati i kroz nos i usta istovremeno. Meni ide na zivce to bljuckanje, zbog toga mi se najvise budi jer zaspi, legnem ga i za par min se budi jer bljucka 🙄🙄
    Igracke - ne dozivljava jos sve ali vidim napredak, sve ih vise voli. Crtice ne pustam jos. 
    Smijanje i gugutanje daaaaa, pogotovo ujutro, tad je najveseliji 😁❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI