Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    17. Studeni 2017. 15:40

panica

Klokanice, dali se u njima ubunda dijete, ili ide vama ispod jakne?

Moras imati na umu da ako ide ispod jakne da ga ti grijes dodatno svojim tijelom i onda ga ne obundati. Npr ja bih ispod jakne da idem s njim u shopping centar... ali za po vani bih na jaknu i obundala ga, ali onda vjerojatno moras pomaknuti gumbe i popustiti sa strane na klokanici kao za malo vece dijete ako ima 3 debela sloja na sebi ili debelu zimsku jaknicu, u protivnom je jako stisnut bebac. 

Suncokretica
    17. Studeni 2017. 15:44

Marijana hvala na savjetima. Proučavala sam sve to,  znam sve kako treba al još se namještamo. Noge u M, leđa u C. Glavu joj mogu poljubiti i njoj je glava sa strane taman da diše. 
    Zategnula sam pojas nasred trbuha ali očito moram još gore. Možda jer je ona manja... Probat ću ju još gore dići da joj glava bude iznad mojih cica 
    Imaš i ti tu klokanicu?

Suncokretica
    17. Studeni 2017. 15:49

Inače sam namjestila klokanicu za novorođenče po uputama. I kopče stavila na najmanje. 
    Mislim da je najveći problem u visini pojasa

Marijana12345
    17. Studeni 2017. 17:18

Da imam ergobaby adapt. Velim, i ja sam tako metnula i poslala seki sliku (koja je bila jako slicna tvojoj u poziciji bebe zato i jesam komentirala) pa me ona ispravila jer se oni vec naveliko nose. Tada se ni ja ni bebac nismo osjecali opusteno, i cim sam dosla doma taj dan iz setnje nasla sam filmic na YT i ispravila postavljene gumbice i sad je sve ok, s tim da sam jos zategnula pojas na struku makar sam mislila da sam prvi put dosta jako (ovako je bio zategnut ali kad sam malenog mentula malo je spustio na kukove a to nije ispravno jer je onda cijela beba nize).  Za po doma smo kupili maramu jer je prakticnija dok radim nesto i isto je super. Moja seka cak u klokanici uspavljuje malog

Belle84
    17. Studeni 2017. 17:23

Mi kupili u Mulleru krpenu igracku punjenu tresnjinim kosticama po savjetu Suncokretice i evo grcevi skroz prestanu cim mu to prislonim na trbuscic. Tak da, super stvar za imati pri ruci kad su grcevi u pitanju 👍🏻

panica
    17. Studeni 2017. 17:33

Belle84

Mi kupili u Mulleru krpenu igracku punjenu tresnjinim kosticama po savjetu Suncokreticei evo grcevi skroz prestanu cim mu to prislonim na trbuscic. Tak da, super stvar za imati pri ruci kad su grcevi u pitanju 👍🏻

Mi sđo isto to kupili iako piše da je 6+, ne znam da li pomaže, nas fen umiri, ali ne s app vec pravi

Suncokretica
    17. Studeni 2017. 17:42

Marijana možeš poslati link na taj video da pogledam? Ispada da nasred trbuha moram dići taj pojas jer sam ja visoka a beba mala...
    Belle, drago mi je da jastučić pomaže 

violeta1
    17. Studeni 2017. 17:42

I_me fora prnje  😃
    Barbs jaoo koja fotka... i ja bi malo na more hehe 😃

violeta1
    17. Studeni 2017. 17:43

Belle84

Blago vama u Istri zbog sunca, nama u zg vec tjedan dana tmurno oblacno bez ijedne zrake sunca.😩

Tako je i kod mene, uz maglu i sitno nesto pada, valda od magle mokro

violeta1
    17. Studeni 2017. 17:47

Suncokretice bas ste fora iako i meni nekako izgleda jako sklupcano...da je toplije uzela bih i ja to i isli bi u setnju pa kad pozeli mamu i da nece vise u kolica onda bih to koristila, ovako vecinom smo doma a doma mi nije potrebno.
    Dena bas mi je zao...nadam se da je sve u redu, i bit ce jos padova, moramo se svi nosit s tim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.