Mame molim vas za pomoc,savjet..moja M. svaki dan izmedu 18h i ponoci ima lude napadaje placa,tj vriskanja i deranja,i samo trazi sisu,luda je ako joj je nedam..samo se tad umiri..nekad se zna i ispovracati od toliko mlijeka..jel to skok u razvoju?al to traje cijele dane i noci,zar ne?ona inace ostalo vrijeme i po noci je jako dobra,spava i papa..grcevi ne vjerujem da jesu jer se ne grci..ili mozda jesu?joj luda sam vise od toga,bradavice me bole..ma uzas🙁🙁
Mame molim vas za pomoc,savjet..moja M. svaki dan izmedu 18h i ponoci ima lude napadaje placa,tj vriskanja i deranja,i samo trazi sisu,luda je ako joj je nedam..samo se tad umiri..nekad se zna i ispovracati od toliko mlijeka..jel to skok u razvoju?al to traje cijele dane i noci,zar ne?ona inace ostalo vrijeme i po noci je jako dobra,spava i papa..grcevi ne vjerujem da jesu jer se ne grci..ili mozda jesu?joj luda sam vise od toga,bradavice me bole..ma uzas🙁🙁
Kod djece postoji tzv "nocna nervoza" mozda je to...to i P ima od 20 do 21:30-22:00 h
Ana mi to prozivljavamo danas evo 5.dan vec, mislim da je skok u razvoju... samo strpljivo, proci ce... iako sam i ja vec na rubu snaga, moj place i trazi cicu 0-24h i po danu i po noci... nadam se da uskoro zavrsava 😔
Cure, da vas malo utjesim, Una valjda nije preskocila ni jedan skok u razvoju 😂 ali kako vrijeme prolazi sve manje imamo problema, sve se vise igramo! Iako mi je na dan kad se cijepila imala uzasne grceve toliko se derala da sam mislila da sam oglusila xD ali zbilja kako vrijeme odmice sve je lakse, iako stalno visi na cici! Svaki put kad mislim da cu poludjet sjetim se pa ona nista ni ne zna, drugacije se ne zna izraziti, nije ona kriva, udahnem, izdahnem, pokusam ju nasmijati jer kad vidim taj njezin osmijeh rastopim se sva odmah je sve lakse 😊
Ako imate koga da vam pomogne, ostanite cijelo vrijeme uz bebe u krevetu! Meni m napravi dorucak i donese cak u krevet a ja sam s njom, ustanem se malo, protegnem, odem do wc i opet ispocetka! Pored mene grickalice,slatkisi,voda,sok i ajmo 😂😂
Ja jos imam pomoc ovaj vikend,od pon smo same dok MM ne dode sa posla..onda ce tek biti veselo😁😁a da,uz nju sam,dajem joj jesti dok god trazi,valjda ce s vremenom to smiriti..i ja sam cijelo vrijeme u krevetu s njom,samo dosta mi je vec kreveta,zato mi je i to tako tesko🙁
Joooj ja ne bi mogla po cijele dane biti u krevetu, tek tad bi poludila valjda, al dobro, uz starijeg ionako ne mogu bit u krevetu 😂
Ali sjecam se kad sam nakon orvog porida 2 tj samo lezala u krevetu zbog tezeg oporavka mislila sam da cu poludit , taj krevet me samo u depresiju bacao
Isto i kod nas! Čak i vrijeme!
Mislim da je to večernja nervoza koja je još jače izražena kod djece s grčevima a ti si rekla da ih ima.
Dok se ne isplace, ništa od spavanja i onda ujutro drugo dijete. Grčevi su prisutni cijeli dan a navečer isto al više mi ovo izgleda kao nervoza. Stavlja prste u usta a znam da nije gladna jer je jela nedavno.
Smiri se s dudom i kad se umori.
Kažu da prođe nakon 3 mjeseca kao i grčevi
Sortiraj odgovore
Najstariji