Sretna, hvala na odgovoru.
Nazvat ću pedijatricu popodne pa ćemo vidjeti. Da sam znala uzela bi biogaiu s tim vitaminom. Uzela sam običnu a uzima je svaki dan.
A možda samo treba vremena da se organizam navikne na te kapi. Nadam se da će proći, i ovako se jadna muči s tim grčevima...
Kad im dajete i kako? Iza obroka ili između?
Meni piše 3 kapi dnevno pa dam navečer kad je muž doma i može ih staviti na žličicu dok ju ja držim.
Sretna, hvala na odgovoru.
Nazvat ću pedijatricu popodne pa ćemo vidjeti. Da sam znala uzela bi biogaiu s tim vitaminom. Uzela sam običnu a uzima je svaki dan.
A možda samo treba vremena da se organizam navikne na te kapi. Nadam se da će proći, i ovako se jadna muči s tim grčevima…
Kad im dajete i kako? Iza obroka ili između?
Meni piše 3 kapi dnevno pa dam navečer kad je muž doma i može ih staviti na žličicu dok ju ja držim.
3 kapi, isto na zlicicu. Ja cu davat svaki dan ujutro ds to rijesim jer poslije bi vjerojatno zaboravila
Meni sjela naknada i pomoć za novorođenče.
Ajmo žene u shopping!!
Taman mi sutra rođendan pa se možemo počastiti
Sretno va vasih prvi mjesec.. 😉😉
Hmm,susilica-mi smo prije par mjeseci uzimali i masinu za ves i tad smo se raspitali da kupimo 2u1,ali sve preporuke su bile bolje da ne uzimamo jer su cisto s*anje.. valjda brzo crknu.. tako da smo se oslucili kupiti posebno,iako bi nam isto bolje bilo da je 2u1 zbog prostora.. 😊
Duda,moja ju nece.. ali zato kad je gladna rukica joj je u ustima... iako ja bi voljela da ju hoce nekad imati,ali neee.. 😎
Sad sam tek doruckovala 😄 al bar sam uspjela kosu iprat i istusirat se 😁 sad idem na brzinu ness popit i nadi da se nece probudit
Sortiraj odgovore
Najstariji