Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    17. Studeni 2017. 10:04

Bbrletic moj muz je predao u hzzo za tu jednokratnu pomoc prije 3 dana i rekla je zena da ce sjesri 20.12.

• Dena1009
    17. Studeni 2017. 10:04

Ja komentiram od jucer teme, pa pisem kak se sjetim😅
    Kava kod dojenja gledala sam intervju jedne pedijatrice koja je rekla da se smije piti kava, naravno ne pretjerivati ali ne si nista braniti jer ako je zadovoljna mama imat ce vise mlijeka i beba ce biti sretnija. Znaci ako je mami gust popiti kavu manje je stetno da popije kavu nego da je nervozna ako nije popila, to vrijedi za sve "zabranjene" namirnice/radnje. 
    Pelene mm je kupio jumbo pack zelenog pampersa jer je bila akcija. Mi inace koristimo zuti, al ajde, mislila sam da nije velika razlika, da bi se ispostavilo da su puno manje. Koristimo trojiku ali zelene su tolko male da mu jedva stavim. 5-9 kg, a on sa 5 i pol ne stane u njih. 

url=https://lilypie.com]

Belle84
    17. Studeni 2017. 10:05

Ako si predala prije 5og u mjesecu dobit ces 20og taj mjesec, ako si poslije 5og onda dobivas 20og ali iduci mjesec

17. Studeni 2017. 10:05

bbrletic13

Cure koliko se ceka novac od drzave?

Evo mene padobranac. Nisam dugo bila tu. 

Bbrletic mislis ono od zavoda sto dobijes. Ja sam isla prosli tjedan to i rekli su da iduci mj ce bit oko 20-tog.

Sretnih nam mjesec dana  😊😊Vrijeme bas leti.
    Mi danas idemo na pregled. 
    Mame dal budite bebe nocu za jesti. Moj se sinoc bio  uspavo bas nekako prije neg sto trebo jesti. Pokusala ga budit al nista. Onda sam ga pustila da spava. 

• Dena1009
    17. Studeni 2017. 10:06

Bbrletic moram ti reci, da svaki put kad vidim onu reklamu za neki lijek  "moja najdraža Petra" odmah se sjetim tebe 😄😄

• Dena1009
    17. Studeni 2017. 10:14

Mom2o17

bbrletic13

Cure koliko se ceka novac od drzave?

Evo mene padobranac. Nisam dugo bila tu.

Bbrletic mislis ono od zavoda sto dobijes. Ja sam isla prosli tjedan to i rekli su da iduci mj ce bit oko 20-tog.

Sretnih nam mjesec dana 😊😊Vrijeme bas leti.
    Mi danas idemo na pregled.
    Mame dal budite bebe nocu za jesti. Moj se sinoc bio uspavo bas nekako prije neg sto trebo jesti. Pokusala ga budit al nista. Onda sam ga pustila da spava.

Ja ne budim, isprva mi je bilo cudno pa sam ga jednom probudila i popapal je onak u snu da bi na kraju se probudil ujutro i sve je izletilo iz njega. Sad kad trazi jede, dobro napreduje, pokazala sam doktorici tablicu kako jede i bila je zadovoljna.

Suncokretica
    17. Studeni 2017. 10:21

Koristite li sve D3 vitamin nakon otpusta iz bolnice i kako ga malci podnose?
    Nama je jučer pedijatrica rekla da koristimo. U bolnici nam nisu rekli pa ni nismo uzeli.
    Dali smo joj jučer navečer i ujutro u 5 se jako grcila i plakala, baš joj se čuju crijeva kako "kuhaju"  užas, nije se nikad tako čulo a stalno ima grceve. 
    Rekla je farmaceutkinja u ljekarni da te kapi mogu uzrokovati grčeve, a mi se i ovako borimo s njima.
    Pedijatrica radi popodne pa ću ju zvati da vidim koliko je nužno to uzimati jer joj ne želim još više grčeva uz već postojeće 

17. Studeni 2017. 10:23

Sanjchi, danas mi je bila patronaza i rekla mi je sve sta si ti napisala za aspirator, prvo fiz.ot.pa on al da njemu jos ne treba to.
    Belle- takoder je kod mene izrazena potreba za sisanjem i skok u razvoju i sve stima al kad je dijete 0-24 sata na sisi nit se mama odmori(jede/pije/ode na wc) nit se sise stignu napunit (ok sisa on da stvori potrebe) ali trebaju i mama i dijete odmorit (nije normalno da beba uopce ne spava i popije AD ko iz suba nakon cijelog dana na sisi), inace se slazem s tvojim razmisljanjem i sa Trecom.
    Treca- mi imamo jeftiniju masinu pa smo sad odlucili susilicu posebno, navodno je bolje da su posebno. 
    Dena- da, mene muz zeza za robota hahahaha. Ali, zbilja si treba olaksat gdje god mozes. Ja jedva stignem ubacit u masinu i stavit susit, skoro svaki dan peglam, a svaki dan su 2 masine njegove robice. Letim po stanu heheheh
    Danas smo se vagali, ima ravno 4600 g. Sutra punimo 3 tj💝 Bili kratko vanka jutros, bio je ljut😁

Maja 3
    17. Studeni 2017. 10:24

Jutro! Jel kome vec sjela ta porodiljna? Moram u shooping.
    Za 2 tjedna smo krsni kumovi,i imamo jos sto stvari za obavit.
    Susilice nemam,da bi mi trebala-bi. Al izdrzat cu jos neko vrijeme bez nje.
    Duda? Moja mala ih ima 6.
    Ali koristi ih iskljucivo za spavanje-nikad nije setala s njima. Imam jednu anegdotu s njenog 1 pregleda. Kaze pedijatar kupite joj razlicite dude,da se ne nauci damo na jednu. Otisli mi u dm,kupili rozu dudu,zeleu dudu,zutu dudu-a sve ista marka!
    I naravno da se naucila samo na te kaj mogu ic na obje strane,one jednostrane nece ni gledat.
    Mali sad vec ima 3 dude..ovaj puta zbilja razlicite,i opet mu dajem samo za spavanje.
    Muz me odlucio pocastit novim mikserom,pa idemo u elipso pogledat malo..naskicala nesto za 539 kn,sad ga moram uzivo vidjet.
    Sretnih 1 mjesec dana-zaboravila sam kome sve!

17. Studeni 2017. 10:25

Duda- ja sam dudala dugo dugo, jedva su me moji odvilkli, rekli su mi kad smo bili na selu da su mi koze pojeli dudu😂i vise nema pa sam prihvatila i imam super zube, nisam cijeli zivot doslovno imala ni krive zube niti jedan pokvaren zub, a moji roditelji imaju problemticne zube.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.