Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    06. Listopad 2017. 18:26

Sto se tice babinja i poklona i gostiju.. meni za sada samo 2 susjede bile i kumovi vjencani, moji i od muza..kako super! Mislila sam sad ce svi navalit kad ono.. 😂😂😂 na kraju mi super! Nema guzve, a i ko dodje je unutra i izadje van zapalit.. muz mi psuje stalno,na terasi pusi.. a prvi svima zabranio!! 😂
    A ja samo zapalim 2 cigarete dnevno uz jutarnju kavu i poslije rucka.  Nadam se da cu i to maknut.

violeta1
    06. Listopad 2017. 20:36

Ni mi nismo imali puno babinja za sada..i bas mi se to svida 😊 Ima vremena da dolaze.
    Joj meni rana na 2 mjesta malo se otvorilo i krv curi, nista jako, malo. Bas mi nije svejedno 😕 Tak da sad cu pazit. Super se osjecam i sve i sve sam radila, nisam misla da bi se moglo otvoriti jer je bilo u redu.

violeta1
    06. Listopad 2017. 20:37

A sise, imam ponekad osjecaj kao da se pune, da mlijeko ide kanalicima hehe... 

barbs
    06. Listopad 2017. 20:53

Forum preko moba ce me izludjet!! 
    Ugl...
    Kantu sam dobila od kume 
    I me, ma ni ja si ju ne bih sama kupila iskreno  Al kad se netko nuuudi 
    Violeta, tako i ja osjetim kad se pune mlijekom...
    a za savove - aaajmeeee!!! Trebas mirovat!!!! Ja radim po stanu al minimalisticki.... I jos curim... jucer nista danas sitno i to nakon tusiranja (a toplijom vodom!)... bas sam se zaj*... grrrr..
    A sad kad sam piskila i obrisala sam skuzila da savovi padaju JUHUHUUU 
    Hoces ici ginekokogu, V?

violeta1
    06. Listopad 2017. 20:53

E da...danas sam ja vozila kad smo isli kod pedijatrice jer muz je svirao, i isla sam po mamu da ide s nama. I bilo mi je u rukama nekak tesko drzat volan i auto mi bio velik nekako, glomazan, a kad smo isli kuc vec sam osjecala umor. 20min do grada i toliko jos nazad sam vozila. 

violeta1
    06. Listopad 2017. 20:56

barbs

Forum preko moba ce me izludjet!!
    Ugl…
    Kantu sam dobila od kume
    I me, ma ni ja si ju ne bih sama kupila iskrenoAl kad se netko nuuudi
    Violeta, tako i ja osjetim kad se pune mlijekom…
    a za savove - aaajmeeee!!! Trebas mirovat!!!! Ja radim po stanu al minimalisticki…. I jos curim… jucer nista danas sitno i to nakon tusiranja (a toplijom vodom!)… bas sam se zaj*… grrrr..
    A sad kad sam piskila i obrisala sam skuzila da savovi padaju JUHUHUUU
    Hoces ici ginekokogu, V?

Da moram mirovat, osjecala sam se super i sve sam radila i bome muz od sad ima da me drzi kao kao vode na dlanu. Vidit cu sad za vikend sta ce bit ako ne bude bolje u pon cu zvat ginkologa. Najgore mi je sto muz sutra od pola jedan nije doma i tko zna do kad u noci. Zato sve ce napravit do podne a ja popodne samo oko malog i lezanje.

barbs
    06. Listopad 2017. 21:13

Violeta, ja sam u sri vozila... tata je sjedio na suvozacevo... i ja sam se osjecala k'o i ti.. A muz nek ti pomogne non stop... Da ti se stanje ne bi pogorsalo..
     A sutra odmarajte Leon i ti i niiiiistaaaaa nemoj raditi... ili zovi nekoga da bude s tobom...

violeta1
    07. Listopad 2017. 08:12

Jao mame kakva su vam djeca? Leon je poceo sve vise zezat. Oper u 4h budenje i nece spavat. I onda sam zvala muza pa je on pokuso ga uspavat i nista onda je reko bebe: Mali spavaj, tata za pola sata mora ic radit. Mali naravno oci ko u sove, onda sam ga ja nekako uspavala i evo u 7h opet budenje i kreveljenje. Sad sam ga stavila u kolica i javlja se, negoduje. Ne mogu stalno ga imat na rukama, postao je bas naporan. I bas se krevelji, trazi paznju i pozornost.

I_me
    07. Listopad 2017. 10:47

Preko dana ema je super i onda navecer poslije 7 zeza.. ne spava od 7 do ponoci.. budna da ne moze biti budnija 😂 i onda budjenje oko 2-3 i u 6. I onda dalje bez problema.. preko dana kaka normalno, a navecer ju malo pati.. i onda se iskaka, isprdi i u sekundi zaspi

violeta1
    07. Listopad 2017. 11:29

I_me

Preko dana ema je super i onda navecer poslije 7 zeza.. ne spava od 7 do ponoci.. budna da ne moze biti budnija 😂 i onda budjenje oko 2-3 i u 6. I onda dalje bez problema.. preko dana kaka normalno, a navecer ju malo pati.. i onda se iskaka, isprdi i u sekundi zaspi

I kako ju zabavis? Moj bi bio sam na rukama a to je bas tesko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.