ovako spava moja Ema. Nema bacakanja po kreveticu. Super mi je ovaj jastuk za bocno spavanje.
Aa misica preslatka je. A muz hahaha tako i ja znam zaspat a on gleda 🤣
Mi idemo kod pedijatrice, patronazna nam rekla. Da vidi to sto ima tockice po licu i da ga poslusa radi nosa i sto kaslje.
Jel su vase bebe se osule po licu? Moj ima cijelo vrijeme i vec smo bili kod pedijatrice za to i kaze cisti se
Suncokretica nesmije nitko dirat bebu znaci vidjet cete je na doslovnih 10 sekundi da je poslikate i pogledate od diranja 0 bodova..Razumljivo jer prije 3 godine kada sam rodila Jana se je moglo gledati dijete i biti sa nama u sobi tokom posjeta ali su ljudi bili bezobrazni i umjesto jednog clana obitelji dovodili njih 10 i djecu za koju je najstroze bilo da se ne dovodi i zbog toga su sve ukinuli jer je bila neka epidemija bakterija…
Ana smije samo u box jer predradaona je jako malena i strogi su po tom pitanju da ulaze jer ispred je tocno malena ordinacija di pregledavaju prije ulaska u boxove i zna ostati otvoreno…
Prije su ih pustali pred sami izgon a sada daju da budu unutra i prije izgona ali vjeruj mi nije njima bas prijatno kada cujes onoliko zena da vristi..
Mene su rezali da vjerovatno jer su vidjeli da sam i prvi puta rezana pa hajd da cvaknu…Ja nisam trazila epiduralnu jer ja se toga vise bojim nego boli, da prije sivanja su mi dali inekciju protiv bolova,nije me boljelo ali je nelagodan osecaj pogotovo kad pospricaju sa onom ledenom vodom da maknu krv da vide sivat 😂 ali imas dijete na prsima pa ti olaksa svu tu situaciju,cim rodis malo ga prebrisu presjecu pupcanu i odma ti je na prsima ☺
Hvala Tea na priči. Meni će suprug biti na porodu. Jesi ostala solo s bebicom nakon šivanja u boxu, ono prije nego te otpreme u sobu? Jel tata mogao ostat s vama?
Nakon sivanja bebu uzimaju i otpreme te ispred boxa dok ne srede papirologiju za prelazak u sobu
Ja sam vam odvedena tu noc sa jos 2 cure na odjel ginekologije tek sutradan u 19h nakon skoro 24h sata sam vidjela svoje dijete jer je tu noc rodilo toliko zena da nisu imali mjesta u sobi,nadam se da se nece vama to desiti jer na odjelu ginekologije bebe nesmiju nositi radi zaraze
Svakako ja mislim da se mozete malo pomazit sigurno 20-ak minuta a onda se mora srediti i cistit box za daljnje porodaje vjerovatno sve zavisi o tome koliko i porodilja ima
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ej, žene, majke, kraljice.. kad ćete uhvatiti vremena možete mi pomoći?
Ja sam kupila gotovi set za pupak u mulleru. A imam i onaj T prašak. E sad, jel mi treba još nešto osim ovim gaza? Jel mi teba onaj "selotejp"?
Nama je selotejp onaj na plavom onom bilo super jer smo mi naspricali pa potfrknuli pelenu pa stavili kompresu i zaljepili je sa selotejpom na pelenu da se drzi
Jer ako se stavi da pelena drzi kompresu moze se zapisati po pupku
Tako nam je patroonazna pokazala i ispalo je najbolje
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bebushka Barbs I_me preslatke su bebice 😍
Ja Noela ne stavljam i vrecu samo pokrijem sa dekicom ☺
Barbs Violeta poklon je predivan za uspomenu 😍
Violeta sretnoo kod pedice,mi nemamo tockice po licu,ne mislite da su to one tockice od ciscenja kako kazu ili?
Nama je bila jucer patronana povratili smo se konacno na porodajnu tezinu 😍 presretna sam..Dolazi nam u ponedeljak opet
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam kupila gotovi set za pupak u mulleru. A imam i onaj T prašak. E sad, jel mi treba još nešto osim ovim gaza? Jel mi teba onaj "selotejp"?
Nama je selotejp onaj na plavom onom bilo super jer smo mi naspricali pa potfrknuli pelenu pa stavili kompresu i zaljepili je sa selotejpom na pelenu da se drzi
Hvala Tea za sve! :*
Hvala Tea za sve! :*
Nema na cemu 😘
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tako sam ja nešto slično gledala.
Mc_mouse baci oko na ove na FB možda nađeš nešto slično:
Preslatka je Emaaa
Violeta, super poklon!!
Je l znate stranice gdje se moze takvo sto naruciti????? Trevam napraviti za nas a i za nase roditelje..
Ja ne znam sto je Diegu bilo danas... OPET neka fazaaaa... Od 10 i nesto do 13.55 budan... bunio se...spavalo mu se... al niiikaaaakooo zaspat... ZASPIII... ja legnem na kauc kao do 15h pa da rucak napravim... i OPET se zbudio
Stavila sam ga na cicu da jede .. 15ak min....i sad spava... al se nesto buni...
Violeta, javi se nakon pedice!!! Diego ima jaaaako malo pristica po licu...
Sortiraj odgovore
Najstariji