Uhvatila sam malo free timea za prokomentirati k'o čovjek s moba gdje mi neće zaštekati.
Cure, malene buhtlice su vam preslatke... A Violeta, ona iz rodilišta... K'o čahura je!
I me, i Diego non stop maše s tim rukama! Pogotovo kad vidi cicu!
A nasmijalo me to s mužem jer znam kako ti je
Blago njima kad mogu odmoriti!
Idem raditi ručak i jedva čekam da dođe muž s posla da se mogu istuširati i nek se on njime malo pozabavi...
Uhvatila sam malo free timea za prokomentirati k'o čovjek s moba gdje mi neće zaštekati.
Cure, malene buhtlice su vam preslatke… A Violeta, ona iz rodilišta…K'o čahura je!
I me, i Diego non stop maše s tim rukama!
Pogotovo kad vidi cicu!
Idem raditi ručak i jedva čekam da dođe muž s posla da se mogu istuširati i nek se on njime malo pozabavi…
Joj to kad skonta cicu 😂😂😂
Koji su to uzdasi 😄 i oci sirom otvorene!! I kad prvih par puta povuce meni suze na oci 😥 povuce ko ludjakinja, ko da joj je zadnji put da jede 😂😂
Barbs meni je poslano poklon s fb stranice NaljepNice 😊
Tea navodno ciscenje..
Posjet kod pedijatrice:
Svi su pedijatri otisli na sluzbeni put i bila je zamjena i kad sam vidjela tko je na zamjeni pukla sam se smijat haha doktorica moja koja je u mirovini dvije godine 😅🤣
Bas su i ona i sestra bile super. Pregledala ga je detaljno i poslusala, kaze nista ne cuje. A sto se tice osipa ona misli da je to ciscenje, ali ako se ne povuce uskoro da cemo onda dobit neku kremu. Ali misicu je izmedu obrva bas jako suha koza, mene na pogled to tak svrbi grrr... al nije nam htjela nista davat jos je kao rano. Gledala mu je i grlo i jezik i pisu i kukove i pupak haha sve i onda je Leon nagradio doktoricu i 2 puta se pokako al ono bas jakooo, nikad tako nije. Al sam se smijala haha
Uglavnom oko 17.10. Idemo na redovni pregled, a sad taj osip moram pratit. Bitno da mi nije prehladen, jer sam bas bila uplasena jer kaslje malo.
Cure, malene buhtlice su vam preslatke… A Violeta, ona iz rodilišta…K'o čahura je!
I me, i Diego non stop maše s tim rukama!
Pogotovo kad vidi cicu!
Idem raditi ručak i jedva čekam da dođe muž s posla da se mogu istuširati i nek se on njime malo pozabavi…
Joj to kad skonta cicu 😂😂😂
Koji su to uzdasi 😄 i oci sirom otvorene!! I kad prvih par puta povuce meni suze na oci 😥 povuce ko ludjakinja, ko da joj je zadnji put da jede 😂😂
Tako je i on haha....kad se vidi sisa a gladan.. bas ide ona izreka: Kad si gladan nisi svoj! 🤣🤣
HAHAHAHAHAHAHHAA
ZA CICUUU
I meeee, znaaaaammmm kako ti jeeee!!!!
Kad muz cuje moj uzdah, krik .... sto god ispustim kaze: ahaaaaa... uhvatio ju je!!! I ispusta zvukove ko da cicu dobio nije nikada....
Violeta, blaaaagooo se pedijatrima ahahahahhha... Opaaaaa, super napreduje!!! Nadam se da ce se osip povuci.. Bravoooo za kakanje ahahahhah
Dobili smo ovu kantu za pelene: https://www.mall.hr/kosevi-za-pelene/tommee-tippee-hygiene-plus?utm_source=jeftinije&utm_medium=referral&utm_campaign=NF&utm_content=kosevi-za-pelene
Dobili smo ovu kantu za pelene:https://www.mall.hr/kosevi-za-pelene/tommee-tippee-hygiene-plus?utm_source=jeftinije&utm_medium=referral&utm_campaign=NF&utm_content=kosevi-za-pelene
Fora mi je ta kanta... da bar nama netko pokloni hehe 🤣 Malo mi je skupo da si kupujem.
Super kanta, i ja bi tak nest.. a muz kaze ne.. ipak sam u prizemlju i kontejner mi je pljunem do njega 🤔😂
Vec danima hocu pitat pa zaboravim..
Poslije cicanja mi cicke trnu,onak ko mravci... ne boli, al cudan osjecaj! Dal samo meni tako ili ima jos koja mama da joj je tako?
Sortiraj odgovore
Najstariji