Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    14. Studeni 2017. 16:04

Sretna, da, da... Čitala sam članak o tome kad si mi ti još spomenula tek kad sam rodila  Tako je... Minimalno 30 min nakon treninga ne smije se dojiti... Evo, ovo sam čitala https://klokanica.24sata.hr/beba/dojenje/savjeti-za-vjezbanje-uz-dojenje-80 

barbs
    14. Studeni 2017. 16:06

Krasno  Diego je lijepo spavao i nešto se počeo mrdati i došao je od muža djed u stan i doslovno ga razbudio A muža još nema i sada nećemo na miru moći jesti 

• sretna
    14. Studeni 2017. 16:08

Nisam cula za Better me...
    Zao mi je sto se D probudio 😏

barbs
    14. Studeni 2017. 16:20

Sad mi je naravno na sisi Gdjeeee bi drugdje mogao biti... hahahhahaa opet danas jede svaka 2h... ju hu huuu... Strpljen spasen.. 
    E fora neka taj Better me al nemas nigdje za skinuti free 

Maja 3
    14. Studeni 2017. 16:42

Cupavce cu napravit. Biskvit mi vec gotov,sad ih moram jos dovrsit. 
    "Obozavam" te koji nazovu,pitaju kako muz radi,i oni sutra dolaze. 

• Dena1009
    14. Studeni 2017. 16:51

Sad sam se izbedirala...vi o vjezbanje, a ja rodila među prvima i jos jedva hodam 😢😢
    Bebice su preeeslatke 🤗
    Ja sam se dogovarala sa jednom fotografkinjom preko poruka i cekam da mi potvrdi za termin i jadam se muzu da me otpilila, da bi sad skuzila da nisam poruku poslala, a cekam odgovor 😥😅
    Danas smo bili kod jedne gospođe u uredu da nam ispuni neke papire, prvo se V onak gromoglasno isprdil, onda je najednom cijeli ured se usmrdio, a kad sam ga isla presvuci curilo je van iz pelene, jedva sam ga oprala, sve mu je u pupak uslo. Inace se i zadnji put pokakil dok smo bili tamo. 😂
    Lidl i nama pase, osobito hlacice, one od tunsici, jesu malo tanke (nisu peri deri) al imaju taman nogavice i veliku guzu.

url=https://lilypie.com]

violeta1
    14. Studeni 2017. 17:24

Dena hahaha a je dobar...ma neka on samo kaki. A kile..jooj i ja sam koma 😁 imam osjecaj da sam sve deblja grrrr....ovo dojenje me bas deblja. Ja sam stalnooo gladna. 
    I_me i L je pocela kosa otpadat ima onak krugove hehe...
    Sanjchi bas je mala i slatkica...joj uzivaj u njoj maksimalno
    Sretna ajmee ti si zena zmaj 😁😉😉 fotke su ti mrak... i ja pokusavam da napravim par takvih a nikako da krenem. Kad je dobre volje pricamo i igramo se a kad spava uvijek nesta drugo radim.
    Dzenny super za odmor... napunila si baterije
    Bbrletic ajmee opasna bebica hehe...pogled je odlican 😘
    Treca sreca nadam se da Mila nece nista pokupit tj.da nece na nju. Jaoo pa sutra nam je 2 mj ajmeeee
    Mi danas papamo i spavamo. Dobar je malisa... ja ssm umorna jer dosta cesto trazi sisu i budi se...a fali mi jedno 8h u komadu sna da se naspavam i lijepo odmorim

14. Studeni 2017. 17:34

Dena1009

Sad sam se izbedirala…vi o vjezbanje, a ja rodila među prvima i jos jedva hodam 😢😢
    Bebice su preeeslatke 🤗
    Ja sam se dogovarala sa jednom fotografkinjom preko poruka i cekam da mi potvrdi za termin i jadam se muzu da me otpilila, da bi sad skuzila da nisam poruku poslala, a cekam odgovor 😥😅
    Danas smo bili kod jedne gospođe u uredu da nam ispuni neke papire, prvo se V onak gromoglasno isprdil, onda je najednom cijeli ured se usmrdio, a kad sam ga isla presvuci curilo je van iz pelene, jedva sam ga oprala, sve mu je u pupak uslo. Inace se i zadnji put pokakil dok smo bili tamo. 😂
    Lidl i nama pase, osobito hlacice, one od tunsici, jesu malo tanke (nisu peri deri) al imaju taman nogavice i veliku guzu.

Hahahaha a jadan, moj isto prdi ko veliki... 
    Vjezbanje- svaka vam cast sto razmisljate o tome. Ja sam preiscrpljena. Mislin da je skok u razvoju jer je cijeli dan na sisi, kad ga maknem urla i cini ono s ustima kao da hoce jesti... uspjela sam opeglati malo i staviti od njihaljke navlake i njegovu robicu prat i susit i slomljena sam. Jedem sta god mi dode pod ruku jer sam preeeeiscrpljena... Koliko traje taj skok?
    Maslacak- njaaaamiiii cupavciii :) meni jos nitko nije bio osjm staraca i svekija i bolje mi je...moje 2 best frendice ce doci pocetkom 12. A ostalo mi iskreno i bolje da ne dodu ne da mi se hahaha
    Sanjchi, zaboravila sam te pitati koju izdajalicu ti koristis?

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 17:51

Hvala cure,sretna plank obozavam a cucnjeve napravim al placuci al dobri su za guzu i noge💪💪💪💪jeste probali 30 day challenge?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    14. Studeni 2017. 17:56

sretna super je foto...ti i senorita mi imate najbolje fotke, onak profi wannabe
    vježbanje - u proljeće će me vjerojatno tek uhvatit....da malo učvrstim dupe prije ljeta. Zimi nikad ne vježbam
    violeta - sutra nam je puna 2mj, daaaaa!
    a danas me popilala ajmeee, kako sam ja nervozna od jutra (zbog malog šta povraća) tako imam "nervozno mliko" šta bi mm rekao, i eto - ona cili dan mira nema....zaspi i onda za 10min evo je zoveee. Začarani krug. Jedva čekam novi dan, ovom danas nikad kraja.

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.