Sretna, da, da... Čitala sam članak o tome kad si mi ti još spomenula tek kad sam rodila Tako je... Minimalno 30 min nakon treninga ne smije se dojiti... Evo, ovo sam čitala https://klokanica.24sata.hr/beba/dojenje/savjeti-za-vjezbanje-uz-dojenje-80
Krasno Diego je lijepo spavao i nešto se počeo mrdati i došao je od muža djed u stan i doslovno ga razbudio
A muža još nema i sada nećemo na miru moći jesti
Sad mi je naravno na sisi Gdjeeee bi drugdje mogao biti... hahahhahaa opet danas jede svaka 2h... ju hu huuu... Strpljen spasen..
E fora neka taj Better me al nemas nigdje za skinuti free
Cupavce cu napravit. Biskvit mi vec gotov,sad ih moram jos dovrsit.
"Obozavam" te koji nazovu,pitaju kako muz radi,i oni sutra dolaze.
Sad sam se izbedirala...vi o vjezbanje, a ja rodila među prvima i jos jedva hodam 😢😢
Bebice su preeeslatke 🤗
Ja sam se dogovarala sa jednom fotografkinjom preko poruka i cekam da mi potvrdi za termin i jadam se muzu da me otpilila, da bi sad skuzila da nisam poruku poslala, a cekam odgovor 😥😅
Danas smo bili kod jedne gospođe u uredu da nam ispuni neke papire, prvo se V onak gromoglasno isprdil, onda je najednom cijeli ured se usmrdio, a kad sam ga isla presvuci curilo je van iz pelene, jedva sam ga oprala, sve mu je u pupak uslo. Inace se i zadnji put pokakil dok smo bili tamo. 😂
Lidl i nama pase, osobito hlacice, one od tunsici, jesu malo tanke (nisu peri deri) al imaju taman nogavice i veliku guzu.
url=https://lilypie.com]
Dena hahaha a je dobar...ma neka on samo kaki. A kile..jooj i ja sam koma 😁 imam osjecaj da sam sve deblja grrrr....ovo dojenje me bas deblja. Ja sam stalnooo gladna.
I_me i L je pocela kosa otpadat ima onak krugove hehe...
Sanjchi bas je mala i slatkica...joj uzivaj u njoj maksimalno
Sretna ajmee ti si zena zmaj 😁😉😉 fotke su ti mrak... i ja pokusavam da napravim par takvih a nikako da krenem. Kad je dobre volje pricamo i igramo se a kad spava uvijek nesta drugo radim.
Dzenny super za odmor... napunila si baterije
Bbrletic ajmee opasna bebica hehe...pogled je odlican 😘
Treca sreca nadam se da Mila nece nista pokupit tj.da nece na nju. Jaoo pa sutra nam je 2 mj ajmeeee
Mi danas papamo i spavamo. Dobar je malisa... ja ssm umorna jer dosta cesto trazi sisu i budi se...a fali mi jedno 8h u komadu sna da se naspavam i lijepo odmorim
Sad sam se izbedirala…vi o vjezbanje, a ja rodila među prvima i jos jedva hodam 😢😢
Bebice su preeeslatke 🤗
Ja sam se dogovarala sa jednom fotografkinjom preko poruka i cekam da mi potvrdi za termin i jadam se muzu da me otpilila, da bi sad skuzila da nisam poruku poslala, a cekam odgovor 😥😅
Danas smo bili kod jedne gospođe u uredu da nam ispuni neke papire, prvo se V onak gromoglasno isprdil, onda je najednom cijeli ured se usmrdio, a kad sam ga isla presvuci curilo je van iz pelene, jedva sam ga oprala, sve mu je u pupak uslo. Inace se i zadnji put pokakil dok smo bili tamo. 😂
Lidl i nama pase, osobito hlacice, one od tunsici, jesu malo tanke (nisu peri deri) al imaju taman nogavice i veliku guzu.
Hahahaha a jadan, moj isto prdi ko veliki...
Vjezbanje- svaka vam cast sto razmisljate o tome. Ja sam preiscrpljena. Mislin da je skok u razvoju jer je cijeli dan na sisi, kad ga maknem urla i cini ono s ustima kao da hoce jesti... uspjela sam opeglati malo i staviti od njihaljke navlake i njegovu robicu prat i susit i slomljena sam. Jedem sta god mi dode pod ruku jer sam preeeeiscrpljena... Koliko traje taj skok?
Maslacak- njaaaamiiii cupavciii :) meni jos nitko nije bio osjm staraca i svekija i bolje mi je...moje 2 best frendice ce doci pocetkom 12. A ostalo mi iskreno i bolje da ne dodu ne da mi se hahaha
Sanjchi, zaboravila sam te pitati koju izdajalicu ti koristis?
Hvala cure,sretna plank obozavam a cucnjeve napravim al placuci al dobri su za guzu i noge💪💪💪💪jeste probali 30 day challenge?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
sretna super je foto...ti i senorita mi imate najbolje fotke, onak profi wannabe
vježbanje - u proljeće će me vjerojatno tek uhvatit....da malo učvrstim dupe prije ljeta. Zimi nikad ne vježbam
violeta - sutra nam je puna 2mj, daaaaa!
a danas me popilala ajmeee, kako sam ja nervozna od jutra (zbog malog šta povraća) tako imam "nervozno mliko" šta bi mm rekao, i eto - ona cili dan mira nema....zaspi i onda za 10min evo je zoveee. Začarani krug. Jedva čekam novi dan, ovom danas nikad kraja.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji