Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    13. Studeni 2017. 12:56

Dena- presladak je!!!! 😍
    Maslacak-pp? Ako mislis na privatne poruke, ovaj forum ih nema.

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 12:57

barbs ideš na uzv ili tumač krvnih nalaza?
    ja se mislim sad uskoro vadit privatno tsh + ft3 + ft4

žena-majka-carica:)

13. Studeni 2017. 13:01

Dena , premeden je ! :))) Bas je zgodan deckic! Moj muz i ja bas nismo za stavljanje slika bilo di, pogotovo on ne da...da nece javno eksponirati dijete. Pa postujem to...
    Sanjchi, odijelca su mrak! Jesu to uz KiK-a? Ja jos tamo nikako nisam bila, mogla bi se jednom zaletiti, makar imamo robice za 3 djeteta.:D 
    Treca sreca, bar se naucio pa vise nije bilo galame! 
    Pedijatar- uspjeli smo se ugurati kod ovog u najblizem domu zdravlja kod kojeg smo htjeli, imamo prvi pregled 29.11., a onda ce nam dati uputnicu za kukove. Probat cu se prijaviti na Salatu osibno s tom uputnicom, cula sam da je tako brze a ako ne uspijemo u nekom normalnom roku dobiti termin- otici cu kod dr.Markovca privatno.

13. Studeni 2017. 13:03

Danas smo ga trebali kupati ali gospodin je odlucio taman zaspati kad je patronazna sestra dosla tako da ga nismo htjeli buditi. A ja sam ga jutros u 6 suho oprala pa ajd izdrzat ce do sutra.
    I bas pricam s frendicom za peglanje- veli ona da je kupila susilicu i da joj je najbolja investicija ikad.

I_me
    13. Studeni 2017. 13:13

mamisita27

Danas smo ga trebali kupati ali gospodin je odlucio taman zaspati kad je patronazna sestra dosla tako da ga nismo htjeli buditi. A ja sam ga jutros u 6 suho oprala pa ajd izdrzat ce do sutra.
    I bas pricam s frendicom za peglanje- veli ona da je kupila susilicu i da joj je najbolja investicija ikad.

Potpisujem to za susilicu. Spasava kao npr danas...vlaga,vjetar i kisa.. 
    Ako je lijep dan stavim ves van,ako nije u susilicu. Ili kao jucer. Objesila vec ujutro,nije se do kraja osusio do mraka-samo sam ga bubnila u susilicu na pola sata i roba suha i mekana.😆

Maja 3
    13. Studeni 2017. 13:21

Mislila sam na platnene pelene,znam da nema vise privatnih poruka odkad su izmjenjali forum.

Maja 3
    13. Studeni 2017. 13:22

Dena,mali je presladak!

• sretna
    13. Studeni 2017. 13:22

Dena bas je pravi frajer,zgooodan! 😍
    Mamasita odijelce je iz c&a, ima i na mickeya i sobice...ja sam P narucila od jedne zenske da mu napravi bodi. Htjela sam majicu ali nije nasla tako male jednobojne majice

I_me
    13. Studeni 2017. 13:30

Maslacak31

Mislila sam na platnene pelene,znam da nema vise privatnih poruka odkad su izmjenjali forum.

😂😂😂 ja mislila poruke.
    Netko je pisao da ce ih koristit. Na zalost ne sjecam se tko. Nadam se da ce se javit.

• Lily
    13. Studeni 2017. 13:46

Mom sinčiću je u otpusnom pismu napisana dijagnoza malpozicija stopala. Pročitala sam da se to dogada od lošeg položaja u maternici. Nisam iz Zagreba ali voljela bih ga odvesti privatno ortopedu. S obzirom na to da je star 4 tjedna skoro je li to prerano ili da još pričekam koji tjedan? Čak sam negdje pročitala da dijete može šepati zbog toga.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI