Dena- presladak je!!!! 😍
Maslacak-pp? Ako mislis na privatne poruke, ovaj forum ih nema.

barbs ideš na uzv ili tumač krvnih nalaza?
ja se mislim sad uskoro vadit privatno tsh + ft3 + ft4

žena-majka-carica:)
Dena , premeden je ! :))) Bas je zgodan deckic! Moj muz i ja bas nismo za stavljanje slika bilo di, pogotovo on ne da...da nece javno eksponirati dijete. Pa postujem to...
Sanjchi, odijelca su mrak! Jesu to uz KiK-a? Ja jos tamo nikako nisam bila, mogla bi se jednom zaletiti, makar imamo robice za 3 djeteta.:D
Treca sreca, bar se naucio pa vise nije bilo galame!
Pedijatar- uspjeli smo se ugurati kod ovog u najblizem domu zdravlja kod kojeg smo htjeli, imamo prvi pregled 29.11., a onda ce nam dati uputnicu za kukove. Probat cu se prijaviti na Salatu osibno s tom uputnicom, cula sam da je tako brze a ako ne uspijemo u nekom normalnom roku dobiti termin- otici cu kod dr.Markovca privatno.

Danas smo ga trebali kupati ali gospodin je odlucio taman zaspati kad je patronazna sestra dosla tako da ga nismo htjeli buditi. A ja sam ga jutros u 6 suho oprala pa ajd izdrzat ce do sutra.
I bas pricam s frendicom za peglanje- veli ona da je kupila susilicu i da joj je najbolja investicija ikad.

Danas smo ga trebali kupati ali gospodin je odlucio taman zaspati kad je patronazna sestra dosla tako da ga nismo htjeli buditi. A ja sam ga jutros u 6 suho oprala pa ajd izdrzat ce do sutra.
I bas pricam s frendicom za peglanje- veli ona da je kupila susilicu i da joj je najbolja investicija ikad.
Potpisujem to za susilicu. Spasava kao npr danas...vlaga,vjetar i kisa..
Ako je lijep dan stavim ves van,ako nije u susilicu. Ili kao jucer. Objesila vec ujutro,nije se do kraja osusio do mraka-samo sam ga bubnila u susilicu na pola sata i roba suha i mekana.😆

Mislila sam na platnene pelene,znam da nema vise privatnih poruka odkad su izmjenjali forum.

Dena bas je pravi frajer,zgooodan! 😍
Mamasita odijelce je iz c&a, ima i na mickeya i sobice...ja sam P narucila od jedne zenske da mu napravi bodi. Htjela sam majicu ali nije nasla tako male jednobojne majice

Mislila sam na platnene pelene,znam da nema vise privatnih poruka odkad su izmjenjali forum.
😂😂😂 ja mislila poruke.
Netko je pisao da ce ih koristit. Na zalost ne sjecam se tko. Nadam se da ce se javit.

Mom sinčiću je u otpusnom pismu napisana dijagnoza malpozicija stopala. Pročitala sam da se to dogada od lošeg položaja u maternici. Nisam iz Zagreba ali voljela bih ga odvesti privatno ortopedu. S obzirom na to da je star 4 tjedna skoro je li to prerano ili da još pričekam koji tjedan? Čak sam negdje pročitala da dijete može šepati zbog toga.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji