Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Studeni 2017. 01:54

Diega je muz uspavao dok sam prala sudje tamo negdje oko 20.30 a zaspao je cvrsto oko 21.30... i probudio se pred vise od pola sata za cicanje.. mislim da sam do 4-5 spasena ahahahahhaa... a

barbs
    15. Studeni 2017. 01:56

Ali bas mi faliii jedno 8h sna...
    Skokovi-prvi put je trajalo 3D sa 3tjedana... sada... hmmm 3D... pa 2D sve ok... pa eto jucer opet sbaka 2H Trazio cicu... vidjet cemo sutra...
    Odoh na spavaaaanjeeee.
    P.s.Violeta, ahahahaha, doobraaaa slika 

• Dena1009
    15. Studeni 2017. 03:23

Super vama koje imate pomoc. Ma kuhamo i mi, na pocetku je mm nosio iz restorana, pa neka gotova jela, sad se krpamo, pa kad stignemo skuhamo veliki lonac i zamrznemo al nije to to. Prije sam kuhala redovito i raznovrsno, gotovo cijelu trudnocu nisam jela brzu hranu, a sad mislim da sam duplo nadoknadila.
    Babinje ja nemam tu bas ljudi al nekako mi je tu mač da se to toliko nakuhava i priprema, ja kad sam negdje isla obicno kava i kolaci. Al kod nas je obicaj da bliza rodbina nosi hrane i kolaca pa da rodilje imaju sta da jedu i kolaca i da mogu goste ponuditi, a da se ne muce sa pripremanjem.

url=https://lilypie.com]

15. Studeni 2017. 04:16

A fkt koma Dena , sta se hrane tice...ne znam meni je spas  ja sam kk bbetic, pristekan mi je za sisu. Sinoc se probudio u 22 da bi trazio opet sisu i povratio visak, to prestrasno izgleda, curi i na nos. Jel ina itjo s tim problrma?
    2x svlacenje, jedva ga uspavali da bk se probudko u 1.30 pa sad. Nemrem dalje

Kiki156
    15. Studeni 2017. 04:39

I mi prolazimo skok u razvoju, pocelo u pon, nadam se da smo od danas opet mirni, vidjet cemo! Moj mali koji inace tako lijepo spava po danu u ovom skoku skoro uopce ne spava, malo zaspi pa se budi, pa sisa, pa place i tako. Jooooj 😳
    U cetvrtak imamo prvi pregled i bas me zanima koliko je dobio od zadnjeg vaganja. Meni ovako djeluje i veci i tezi i vidi se da se puno promijenio 😊 Vidjet cemo sto vaga kaze. 
    Slike su predivne cure! Ja isto planiram profi fotkanje i to oko Bozica da bude bor u pozadini i to sve 😍 Samo sad razmisljam sta ako ce urlat bas kad se budemo slikali?? 😱😭😂😂
    Vjezbanje - krenut cu ali ne znam kad, jos mi je on premali da ga ostavim a ove kucne vjezbe nisam nikad prakticirala, meni treba netko da me tjera 😂S tim da ja necu ici na te teske treninge u pocetku nego na neki pilates recimo, leda su mi koma i bas mi treba dooobrog istezanja. ALI moram se pohvaliti da vec par dana ne jedem NISTA SLATKO i cak sam bila u iskusenju s posluzenim napolitankama i ferrerom, i kuca mi je puna pudinga i ostalih slatkih gluposti ali evo, za sad se uspjesno suzdrzavam! 
    Inace je mama kod mene jos ovaj tjedan, uzela je go pa mi ona kuha i jedem zdravo. Kad krene raditi kuhat cemo dan prije za iduci dan. Sva sreca da mi muz zna sve kuhati pa se mogu osloniti na njega inace ne zna sto bi jela ni kad bi stigla kuhati neka kvalitetna jela. 
    Idem sad jos malo spavati, nocko! 😘

• Barbi13
    15. Studeni 2017. 07:49

Dobro jutro,kavica je skuhana.Nocas smo imali dva budjenja  i u sest ujutro je bila na ciki i zaspala i ja da cu ici spavat a kad ono opet POTRES a jeb...😭😭😭😭

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

15. Studeni 2017. 07:50

Bbrletic znam kak ti je...moj je sad zaspao i nadam se da cu uspjet odspavati.NE MOGU 

• Barbi13
    15. Studeni 2017. 07:52

Dobro jutro cure,u Ri opet potres tako da nis od spavanja a nocas dva budjenja tako da i danas sam zombi😨😨😨😨Yel je li ti bolje?

Leptirica.com

15. Studeni 2017. 07:54

A da ne pricam kolko sam gladna uzad

• Barbi13
    15. Studeni 2017. 07:55

A jeb....mislila napisat nasim trudnicama a ni ne vidim vise😭😭😭😭😭😭

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.