Kolko teže vaše štruce? Mi smo se vagali prije tjedan dana i imao je 5390g.
Kad pocinju bebe da uhvate onaj spavanac 2 puta dnevno? Znam da je jos prerano ali me zanima kad to dođe otprilike. Moj V sad spava nekoliko puta na dan al po 20min, navecer je vec u 8 umoran da jedva gleda, al jos se neko vrijeme bori.
url=https://lilypie.com]
Mamasita super je ljulja 😊
Pojma nemam kolko P ima kg. U cetvrtak idemo kod pedijatrice pa cemo vidjet.
Zaboravila sam sta sam jos htjela komentirat 😂
Inace, ja od kada sam rodila, hranim se tolko lose da bih mogla plakati. Nemam vremena da kuham, nemam vremena da jedem, pa jedem em smece od hrane, em se kad stignem šopam ili kad v navecer zaspi onda ja idem jesti pa na spavanje. Nadam se da cu uspijeti malo dovesti to u red prije nego me stigne kazna.
Ovo kao da sam ja pisala..iako ja kuham i muz mi kuha, ali vecinom kad ja kuham je gotova juha, tjestenina na neki nacin i onda nakon sat vremena sam opettt gladna. I stalno samk jedemmmm uzas
Ovaj Kemal mi totalnu pomutnju napravi u glavi da vise nis ne znam sta sam mislila ili htjela rec 🙈🙈
Dena, uopce ti ne zavidim…Meni mama pomogne s kuhanjem pa hvala Bogu jedem kvalitetno i puno iako sad kad ima skok prode nekad sateee i sateeee da se ne napijem vode jer se nemrem pomaknut od njega,, drzim ga na sisi i tipkam s vama da mi brze prode vrijeme, citam clanke na netu ne znam kaj bi…Ugl, da bar imas nekog tko bi ti uskocio skuhat barem nesro ili kad zaspe da neka variva naoravis za par dana iako kad pogledan svog da nemam baka servis ne znam ni kad bi ja ista radila, jer iovak sam mortus…Moje neke frendice su placale zene za ciscenje, ne znam jel ima tak nes i za kuhanje, al grozno jer bi trebala sad jest kvalitetno…Ja kad uhvatim vremena utrpam sve moguce u sebe jer ja njega nakon svakog dojenja nosam a treba nosit 4,5 kg po pol sata :/ ja sam kriva, naucila sam ga na ruke….
Sanjchi, odlicni sta imas pomoc, to puno znaci…
Ja sam isto imala tu posudenu aventovu rucnu pa nis al mozda kad nadode vise mlijeka kroz koji mjesecbude dr prica …sad sam se isla kupat jer je napoko zaspao i sise su mi aauuuu, inace sam imala vece al sad kad vuce i napunile su se, bas sam sisata
Blago tebi ☺☺☺ Muz i ja sve sami, svekrva radi, a mama mi je doma ali ne vozi a meni se iskreno ne da svaki dan da upalimo auto i idemo po rucak. A navikla sam sve sama i muz isto tako. Je tesko al eto ide.
Moja Rita lose spava po noci. Stalno se budi, mislila sam da ju muči trbuh , ali po danu odspava bez problema 5 sati u komadu.
Bili smo na prvom pregledu i u mjesec i po je dobila 900grama i 8cm. Pedijatrica kaze da je to malo i da joj ubacim jedan obrok AD, ali sam odbila jer ipak napreduje i nije mrsava uopce. Samo me nasekirala.
Bbrletic, uhh u ambulanti😅 mada, nakon rodilista vise me niceg nije sram😂😂😂😂😂
Belle, tako i moja, dobro moja odspava malo duze al isti scenarij…napokon je zaspala oko 6, pol 7…i sad spava…
A sise na izvolte😆😆😆😆😆
Haha tako sam i ja 😂😂😂
Senoritakova vauu koja fotkaaaa predivnooo. Jesi sama slikala?
Dena moj je imao 5315kg prosli tjedna, planiram sutra na kontrolu ga vodit, pa cemo vidjeti koliko ima sad i koliko je napredovao. A spava 3 puta preko dana. 😊 Svs budniji i budniji je.
Sortiraj odgovore
Najstariji