Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Studeni 2017. 18:24

Ja  sam dns isto popizditis da prostite cijeeeeeli dan je na sisi nije skoro nis spavao i jos da imam bolesno starije dijete prosvikala bi...

• Dena1009
    14. Studeni 2017. 18:45

Inace, ja od kada sam rodila, hranim se tolko lose da bih mogla plakati. Nemam vremena da kuham, nemam vremena da jedem, pa jedem em smece od hrane, em se kad stignem šopam ili kad v navecer zaspi onda ja idem jesti pa na spavanje. Nadam se da cu uspijeti malo dovesti to u red prije nego me stigne kazna. 

url=https://lilypie.com]

14. Studeni 2017. 19:24

Dena, uopce ti ne zavidim...Meni mama pomogne s kuhanjem pa hvala Bogu jedem kvalitetno i puno iako sad kad ima skok prode nekad sateee i sateeee da se ne napijem vode jer se nemrem pomaknut od njega,, drzim ga na sisi i tipkam s vama da mi brze prode vrijeme, citam clanke na netu ne znam kaj bi...Ugl, da bar imas nekog tko bi ti uskocio skuhat barem nesro ili kad zaspe da neka variva naoravis za par dana iako kad pogledan svog da nemam baka servis ne znam ni kad bi ja ista radila, jer iovak sam mortus...Moje neke frendice su placale zene za ciscenje, ne znam jel ima tak nes i za kuhanje, al grozno jer bi trebala sad jest kvalitetno...Ja kad uhvatim vremena utrpam sve moguce u sebe jer ja njega nakon svakog dojenja nosam a treba nosit 4,5 kg po pol sata :/ ja sam kriva, naucila sam ga na ruke....
    Sanjchi, odlicni sta imas pomoc, to puno znaci...
    Ja sam isto imala tu posudenu aventovu rucnu pa nis al mozda kad nadode vise mlijeka kroz koji mjesecbude dr prica ...sad sam se isla kupat jer je napoko zaspao i sise su mi aauuuu, inace sam imala vece al sad kad vuce i napunile su se, bas sam sisata

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 19:39

Mi smo bili danas na pregledu,dobili smo 875 grama😆😆😆😆😆bas sam sretna i na kraju pregleda morala joj dat cicu u ambulanti jer je ogladnila a nahranila je prije pregleda i sad je na sisi opet ni oka nije sklopila a ja sam koma😫😫😫😫

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    14. Studeni 2017. 19:53

Moj Luka je cijeliii dan na cici, nis nije spavao, ocito je skok u razvoju... dojim ga svako malo... znaci jede, pusti cicu, ponudim mu opet, nece...mislim da se najeo i stavim ga spavat i za 2 min opet place i gura rukice u usta i onda ispocetka i tako u krug cijeli dan. Samo da ovaj dan prodje, valjda taj skok ne traje duze od dva dana....😩

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 20:12

Belle84

Moj Luka je cijeliii dan na cici, nis nije spavao, ocito je skok u razvoju… dojim ga svako malo… znaci jede, pusti cicu, ponudim mu opet, nece…mislim da se najeo i stavim ga spavat i za 2 min opet place i gura rukice u usta i onda ispocetka i tako u krug cijeli dan. Samo da ovaj dan prodje, valjda taj skok ne traje duze od dva dana….😩

I moja je cijeli dan na cici i nista nije spavala i kod pedijatra morala sisu vadit van😣😣😣😥

Leptirica.com

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 20:14

sanjchi255

Bbrletic, uhh u ambulanti😅 mada, nakon rodilista vise me niceg nije sram😂😂😂😂😂
    Belle, tako i moja, dobro moja odspava malo duze al isti scenarij…napokon je zaspala oko 6, pol 7…i sad spava…

A sise na izvolte😆😆😆😆😆

Leptirica.com

zelimobebu2701
    14. Studeni 2017. 20:52

Barbs Nema frke kad stignes promjeni. Ja napokon danas pročitala sve. Moj malac je šta se spavanja tiče super, ako tako ostane nitko sretniji od nas. Voli imat svoj red i samo je bitno da jede čim se probudi i onda je mir.

• sretna
    14. Studeni 2017. 21:19

Treca sreca hvala 😊 to sam tek s ovim mlim pocela prakticirat jer imam mob s odlicnom kamerom i vise sam se za to pocela zanimat. Zao mi je sto nisam i s L tako.
    Bbrletic zaboravila sam komentirat kako.je slatka Petra 😍
    Moj P ima svaku vecer kad idemo spavat tu neku nervozu. Nisu grcevi jer se ne grci i ne traje satima, ali bas svaku vecer kad idemo spavat kao za noc ima deranje uz cicanje pa opet red deranja pa cicanja.i tako sat i pol, uvijek sat i pol, nebitno.u koje vrijems krenemo.na spavanje

14. Studeni 2017. 21:30

Ja sam napisala ogromaan komentar koji se nije ocitao a nemam snage sve ponovno jer se vise ne sjecam sta sam procitala  bbrletic, i mene plasi vec kak cu s njim velikim na pregled, cim dodem izbacit sisu i dojit dok ne dodem na red hahahah
    Sanjchi, i ja sam imala posudenu aventovu rucnu i probala se naget na rvoj savjet al nis ne pali pa mu dajem samo sisu jer samo nju trazi. Ad cuvam za fkt iznimne situacije tipa da me dugo nema a na baka servisu je. Kolko god mogu da dojim dokle god ide jer sam citala da ako dajem tak ad pa izdajam da se onda stvara manje mlijeka a sta vise sisa se stvara vise. Pogotovo u ovim fazama skokova i u mom slucaju kad nema mlijeka bas na izvoz da bi se izdajala.
    Jos sam nekom nes kom al se vise ne sjecam sta sam napisala sve u tom kom hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.