Treca sreca nadam se da nije crijevna!
P visi na meni, moram L napravit dorucak jos uvijek je doma jer kasalj nije stao.
Mamasita uh, vesela noc! I P je par puta znao biti budan po sat i pol - dva
Treca,nadam se da nije crijevna,zbilja ti nebi trebalo to sad!
Mamasita-muz uspavao dijete u 10 min?
Meni moj jednom prilikom rekao da je mali alergican na mene...nesto vristao...ja ga nosam..ono nista. Kazem muzu da on preuzme,maknem se iz sobe,ono mir,dodjem natrag,mali opet u plac..hhahah
Ja moram u miru popit,jer uz njih dvoje ne stignem.
Moj car najradje istjera mene imuza iz sobe ujutro i onda odspava jos rundu u nasem krevetu!
Pozdrav od mene!
Maslacak preljepa ti je beba a bome je dugacak a mi smo jos mali.....ova moja jos cica a kava stoji na stolu.......
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic,bome je dugacak,a i tezak vec! Sprdamo se muz i ja da ce prestic malu,a ona ce 2 god za mjesec dana.
Sanjchi,hvala! Nadam se da ce pregled proc ok.
Meni su ove moje sise fenomen al zbilja. Probam se izdojit na izdajalicu, ne ide… stiskam rucno jeeva koja kap, on pocne sisat- curi mu niz usta ko iz cesme
Mene to moje dojenje zbunjuje. Ponekad mi se sin toliko najede da spava 3h u komadu poslije dojenja. A ponekad je na sisama sat vremena i poslije toga nervozan i gladan. I popije po 20-60 ml dohrane, kako kada. A kad se pokušam izdojiti nema šanse da navučem više od 15 ml.
Meni su ove moje sise fenomen al zbilja. Probam se izdojit na izdajalicu, ne ide… stiskam rucno jeeva koja kap, on pocne sisat- curi mu niz usta ko iz cesme
Mene to moje dojenje zbunjuje. Ponekad mi se sin toliko najede da spava 3h u komadu poslije dojenja. A ponekad je na sisama sat vremena i poslije toga nervozan i gladan. I popije po 20-60 ml dohrane, kako kada. A kad se pokušam izdojiti nema šanse da navučem više od 15 ml.
Tak je i meni osim sta mu vise ne dajem dohranu. Sad smo ga vagali-4500 g ima haha Do pregleda ce imati 5 kg kako je krenuo :D
Maslacak predivan jeeee:))) Da, muz njemu pjeva a ima ljepsi glas od mojega, bavio se prije pjevanjem ( a ja zvucim ko macka koju muce) pa mozda i to ima veze hahahaha
Sanjchi, drago mi je da ti je bolje, jos je sve to frisko, dok organizam nakon poroda krene normalno funkcionirati. I blago ti se sto mozes izdojiti, ja se nadam da ce meni krenuti vise mlijeka pa kroz koji mj mozda se pokrene i izdajanje kad negdje moram otic da ga bez brige ostavim bakici.
Prvo kupanje-obavljeno:) prvo je plakao 2 min a poslije se opustio i uzivao, vidjelo se da mu pase. Jedino jos prvu setnju nismo al zbilja je prehladno u Zgu... :/ a grozno mi sta ga drzim zatvorenog ....
Jutro cure! Jooj to sta kazete za izdajanje tako je i kod mene, samo se izbediram jer to ide tako slabo...
Nikad nisam izdojila vise od 80 ml, pa ne znam ima,li uopce dovoljno mlijeka za nju. stisnem cicu mlijeko ide, krenem izdajati malo kaplje pa nista i tako dok na kraju ne odustanem...kada ona cica i nakon izdajanja mlijeko ide..
Mi danas imamo sistematski, samo me cijepljenja strah ali vidjet cemo.
Prosla noc je prva za koju mogu reci da sam se naspavala od kad se rodila.
Sretna, valjda je to normalno da budu nekad ko sove al ja sam mislila da cu puknut hehe
Mamasita a valjda 😄 mog ustvari uvijek nesto razbudi, kao npr stucavica 😏
Uspjesno sam ispeglala robu, stavila novu prat, presvukla kinderbet i L krevet 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji