Maslacakhahaha, tnx! Vec smisljam scene za Bozic, a moram i sad jedan dan ga s L poslikat 😊
Sta ces fino peci? 😁
Moji decki spavaju, a ja sam odradila plank 2 minute i 100 cucnjeva 😂
Pocela si vjezbat?! Svaka cast!! 😆☺
Ja mislim poslije nove godine nesto upisat .. a do tada bi mogla pocet kod kuce lagano vjezbat. Jer na istoj sam kilazi kao prije trudnoce al sam si sva mlohava 😥 i ispijena.. nemam kondicije ko prije. Neki dan sam se jedva uspjela popet na jednu uzbrdicu sa kolicima 😂😂😂
Maslacakhahaha, tnx! Vec smisljam scene za Bozic, a moram i sad jedan dan ga s L poslikat 😊
Sta ces fino peci? 😁
Moji decki spavaju, a ja sam odradila plank 2 minute i 100 cucnjeva 😂
Pocela si vjezbat?! Svaka cast!! 😆☺
Ja mislim poslije nove godine nesto upisat .. a do tada bi mogla pocet kod kuce lagano vjezbat. Jer na istoj sam kilazi kao prije trudnoce al sam si sva mlohava 😥 i ispijena.. nemam kondicije ko prije. Neki dan sam se jedva uspjela popet na jednu uzbrdicu sa kolicima 😂😂😂
Evo sad mi puhnulo da krenem 😄 al tomovak bezveze. Cekam da mi mm skine focus t25. Prvo cu krenut s tim da skupim kondiciju pa onda idem na insanity. Nakon nove planiram na cross fit
Insanity imam na laptopu. Vidis,na to sam totalno zaboravila.. mogla bi i to malo. To sam kod kuce prije trudnoce.. i 3 dana jedva hodala sto je jako tesko kad radis na spici u ugostiteljstvu u sezoni. 😂😂😂ko da sam stap u guzici imala 😂😂😂
Zivjele upale misica 😂
Insanity imam na laptopu. Vidis,na to sam totalno zaboravila.. mogla bi i to malo. To sam kod kuce prije trudnoce.. i 3 dana jedva hodala sto je jako tesko kad radis na spici u ugostiteljstvu u sezoni. 😂😂😂ko da sam stap u guzici imala 😂😂😂
Zivjele upale misica 😂
Insanity je stvarno brutalan! Zato namjeravam.prvo sa t25 krenutnjer krace traje, to je istonod shaun t-a jer bi na insanityu umrla nakon mjeseci nevjezbanja
Ja definitivno krećem na trening od 1. mjeseca... A doma bih i ja mogla nešto vježbati... pa makar trbušne, čučnjeve... što god...
Maslačak, što ćeš pečiii?
Insanity sam i ja neko vrijeme doma radila... aaajmeeee Baš sam jedva hodala ahahahahaha
Sretna, kakve su to vježbe focus?
Ja sam s kg i dalje u plusu... A za utegnuti se i skinuti višak koji mi je ostao u trudnoći bih se trebala vratiti na trening (one turbo!) i pripaziti na prehranu... sada je malo teško paziti na prehranu radi dojenja...
Taaaman smo istovremeno pisale, Sretna! Vidiš, mogla bih i ja to skinuti, pa vježbuckati kod kuće!
To bi bilo suuupeeeeer... Ali slažem se s tobom... Jaaao kad krenem opet na trening... garant će me sve živo boljeti hahaha ali nema veze... isplatit će se..
Coss fit mi muž trenira i hard treninzi su... Ja sam inače išla na nešto blaže treninge i sad si me, Sretna, uvjerila da krenem od tih treninga jer su mi rekli da prvo treniram neke manje intenzivne (najviše radi mlijeka, kažu! ali si mi ti rekla da dojenje nema veze s treninzima i da ne mogu izgubiti mlijeko!
)
Ja definitivno krećem na trening od 1. mjeseca…A doma bih i ja mogla nešto vježbati… pa makar trbušne, čučnjeve… što god…
Maslačak, što ćeš pečiii?
Insanity sam i ja neko vrijeme doma radila… aaajmeeee
Baš sam jedva hodala ahahahahaha
Sretna, kakve su to vježbe focus?
Ja sam s kg i dalje u plusu…A za utegnuti se i skinuti višak koji mi je ostao u trudnoći bih se trebala vratiti na trening (one turbo!) i pripaziti na prehranu… sada je malo teško paziti na prehranu radi dojenja…
Uguglaj focus t25. To ti je isto od shaun t-a. Mislim da je trening 25 min ili 30, 5 dana u tjednu. Malo je laksi od insanitya, ako nis, krace traje 😂
Bela, mi smo pred tjedan dana pitali muževu rođakinju koliko se izdojiti kad zatreba i rekla je da bez problema 150ml... da mu je toliko potrebno sada...
Taaaman smo istovremeno pisale, Sretna!Vidiš, mogla bih i ja to skinuti, pa vježbuckati kod kuće!
To bi bilo suuupeeeeer… Ali slažem se s tobom… Jaaao kad krenem opet na trening… garant će me sve živo boljeti hahaha ali nema veze… isplatit će se..
Coss fit mi muž trenira i hard treninzi su…
Ja sam inače išla na nešto blaže treninge i sad si me, Sretna, uvjerila da krenem od tih treninga jer su mi rekli da prvo treniram neke manje intenzivne (najviše radi mlijeka, kažu! ali si mi ti rekla da dojenje nema veze s treninzima i da ne mogu izgubiti mlijeko!
)
Ne, al ima neka fora da.se.ne smije dojiti pola sata nakon vjezbanja ak se ne varam...zaboravila sam tocno zasto,al ima na netu negdje objasnjeno 😄
Sretna, super! Hvala za info! Krenut ću s time... Baš ću reći mužu da mi skine program
Neka moja frendica kod kuće trenira BETTER ME... Ako ste čule za to?
Sortiraj odgovore
Najstariji