Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    14. Studeni 2017. 22:26

Za mame s vise beba hehe...zanimljivo 

14. Studeni 2017. 22:33

Sanjchi, najbolje svatko nade svoj ritam, svaka zena i dijete je prica za sebe, 100 zena-200 sisa, reklo bi se Bitno da su nam oni zdravi
    Sretna, hvala ti :) 
    Senioritakova, foto je preee
    Kilaza-4500 g danas se vagnuli.

Senoritakova
    14. Studeni 2017. 22:46

Hvala za sliku, sama ja to slikam kad Rita dozvoli. 
    Bas uzivam u tome, iduci vikend idemo u Zd nas troje pa jedva cekam da ju slikam kraj mora

Senoritakova
    14. Studeni 2017. 22:47

Mi imamo 3790 i 55cm..

14. Studeni 2017. 22:48

violeta1

mamisita27

Dena, uopce ti ne zavidim…Meni mama pomogne s kuhanjem pa hvala Bogu jedem kvalitetno i puno iako sad kad ima skok prode nekad sateee i sateeee da se ne napijem vode jer se nemrem pomaknut od njega,, drzim ga na sisi i tipkam s vama da mi brze prode vrijeme, citam clanke na netu ne znam kaj bi…Ugl, da bar imas nekog tko bi ti uskocio skuhat barem nesro ili kad zaspe da neka variva naoravis za par dana iako kad pogledan svog da nemam baka servis ne znam ni kad bi ja ista radila, jer iovak sam mortus…Moje neke frendice su placale zene za ciscenje, ne znam jel ima tak nes i za kuhanje, al grozno jer bi trebala sad jest kvalitetno…Ja kad uhvatim vremena utrpam sve moguce u sebe jer ja njega nakon svakog dojenja nosam a treba nosit 4,5 kg po pol sata :/ ja sam kriva, naucila sam ga na ruke….
    Sanjchi, odlicni sta imas pomoc, to puno znaci…
    Ja sam isto imala tu posudenu aventovu rucnu pa nis al mozda kad nadode vise mlijeka kroz koji mjesecbude dr prica …sad sam se isla kupat jer je napoko zaspao i sise su mi aauuuu, inace sam imala vece al sad kad vuce i napunile su se, bas sam sisata

Blago tebi ☺☺☺ Muz i ja sve sami, svekrva radi, a mama mi je doma ali ne vozi a meni se iskreno ne da svaki dan da upalimo auto i idemo po rucak. A navikla sam sve sama i muz isto tako. Je tesko al eto ide.

Fkt je velika stvar imati pomoc... al kako god okrenes, nade se uvijek rjesenje

14. Studeni 2017. 22:49

sretna

Ovaj Kemal mi totalnu pomutnju napravi u glavi da vise nis ne znam sta sam mislila ili htjela rec 🙈🙈

Kemal???

Maja 3
    14. Studeni 2017. 23:27

Senoritakova,prekrasna ti je Rita,za kilazu ne brini. Ne trebaju sve bebe biti ki miselin gume! Napreduje i to je bitno. Ima 58 cm..mozda joj vise na visinu odlazi.
    Mamasita,roker izgleda ko nov! 
    Ja kod kuce sve sama kuham,a tivimo sa svekicima-pomoc nemam nikakvu od njih,dobila sam juhu i neko meso onaj dan kad smo otpusteni iz bolnice,i to se nebi zacudila da je izvadila moju juhu iz skrinje.
    Prije poroda sam dosta tog nakuhala,i smrznula. 
    Bbrletic,curka super napreduje..
    Neznam ko je jos sta pisao...
    Vjezbanje? Drage volje,da stignem. 
    Jedino vrijeme koje imam za sebe je ono ujutro sto kavu popijem u miru-to nedam pa makar i 100 kg imala! 
    Evo sad sam s ciscenjem zavrsila,i spremna sam za te babinje ujutro. Jos samo sebe trebam pod tus dovuc..i pravac krevet.
    Moj buco ima preko 7 kg mislim,znat cu u pon tocno kad sistematski obavimo.
    Spavanje 2 puta dnevno,neznam tocno kad,ali ne jos-mislim oko 6 mjeseci.

• Barbi13
    15. Studeni 2017. 00:09

Senoritakova

Mi imamo 3790 i 55cm..

Rita je seceric.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    15. Studeni 2017. 00:16

Maslacak31

Senoritakova,prekrasna ti je Rita,za kilazu ne brini. Ne trebaju sve bebe biti ki miselin gume! Napreduje i to je bitno. Ima 58 cm..mozda joj vise na visinu odlazi.
    Mamasita,roker izgleda ko nov!
    Ja kod kuce sve sama kuham,a tivimo sa svekicima-pomoc nemam nikakvu od njih,dobila sam juhu i neko meso onaj dan kad smo otpusteni iz bolnice,i to se nebi zacudila da je izvadila moju juhu iz skrinje.
    Prije poroda sam dosta tog nakuhala,i smrznula.
    Bbrletic,curka super napreduje..
    Neznam ko je jos sta pisao…
    Vjezbanje? Drage volje,da stignem.
    Jedino vrijeme koje imam za sebe je ono ujutro sto kavu popijem u miru-to nedam pa makar i 100 kg imala!
    Evo sad sam s ciscenjem zavrsila,i spremna sam za te babinje ujutro. Jos samo sebe trebam pod tus dovuc..i pravac krevet.
    Moj buco ima preko 7 kg mislim,znat cu u pon tocno kad sistematski obavimo.
    Spavanje 2 puta dnevno,neznam tocno kad,ali ne jos-mislim oko 6 mjeseci.

Kavaaaaa.........vec dva dana skuham kavu i ne popijem je jer moja mica je prikopcana na cicu😨😨😨a bez kave ne funkcioniram.......i ovako sam sva da ne kazem sta😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    15. Studeni 2017. 01:53

SENORITAKOVA, aaajmeees.. JOS JEDNA divna slika...😍😍😍😍😍
    Kilaza-jeeejjjj... "drago mi je" sto jos neke imaju istih problema ko ja... hahababhahha
    Hrana - i ja staaaaalnoooo jedem...
    Pomoc- woooowww... SUPER je imati pomoc sa strane ali meno stvarno (SADA!!!) dobro dodje da sama radim..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.