Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    13. Studeni 2017. 10:34

Bela cijepljen je prije podne i receno nam je kod visoke temperature dati cepic, na pitanje sta podrazumjeva "visoka" pedijatrica je rekla 39 i vise.
    Kad smo dosli doma nije bilo temp., onda je oko 14:30h pocelo jako plakanje, bas ono bolno. Mjerila sam temp. i bila je ispod 38, al sam primjetila da ga (moja procjena) bole noge (u njih je pikan) pa sam mu dala cepic. Nakon toga se umirio i spavao na meni do oko 18h, opet sam mjerila temp. i bila je iznad 38. Cekala sam da prođe 6 sati da mu mogu dati jos jedan cepic ali se do tada temp. spustila i nismo vise davali. 

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 10:37

ja uzela ovakav h&m
    radi praktičnosti...jer može i kao vreća za kolica ili kao skaf za autosjedalicu
    http://mojekrpice.hr/items/odjeca/6602138/h-m-skafander-vreca-za-zimu-za-bebe
    isto polovni...za 40kn....a sad ga evo prodaju (polovnog) preko 100kn
    samo sam ga ja uzela preko ljeta, u trudnoći....kad se kupuje unaprije i mimo sezone (ljeto/zima) onda se puno dade uštedit
    a imala sam tak s uhekima u veličini 56 ali nismo ga stigli obuć....prerasli prije nego je zahladilo.

žena-majka-carica:)

Suncokretica
    13. Studeni 2017. 10:41

Joj super su stvari u lidlu ali sad s malom bebom koja po cijele dane ima grčeve ne mogu nikuda 
    Drago mi je da sam se opremila prije poroda sa svime do pola godine. A iskreno, od sve robe, lidl je najbolja i najmekša!
    Živjeli naši lidlići 

Suncokretica
    13. Studeni 2017. 10:42

Mi jučer prvi put čistili nosić i baš je plakala čim smo ukapali fiziološku. Čak na usisivač nije toliko strašno reagirala.
    Kako vaši reagiraju i kako to što bezbolnije napraviti?

violeta1
    13. Studeni 2017. 10:45

Suncokretica

Mi jučer prvi put čistili nosić i baš je plakala čim smo ukapali fiziološku. Čak na usisivač nije toliko strašno reagirala.

Moj super reagira, smiri se i dopusti da mu se izvuce sve, jedinom je bio nervozan pa je i plakao dok smo mu izvukli, a imao je bas zatvoren nosic.

violeta1
    13. Studeni 2017. 10:50

Ovaj smedi skafander sam vidjela neki dan na jednoj bebi, prelijepo je. 
    Sanjchi ja nemam takvih bolova, u bolnici me sve bolilo, ali sad ne. Jedino mi krv ide kad tesko kakam, od kad sam rodila jos mi je teze, a buckam u sebe sve i svasta da bude lakse i mekanija stolica ali nece bas. Malena je medena.. ssmo uzivaj u majcinstvu a na svoju mamu zaboravi. Ja nidsm bas jakooo bliska da mamom ali ona je tu za mene uvijek. Takve mame kao tvoja i od Trece srece ne moze se ni nazvat mamom. Pokusaj kao treca sreca postupit.
    Evo nase jutarnje vjezbanje. 😄😊😊😊

Nina2512
    13. Studeni 2017. 10:51

Jutro mame..mi jucer nismo imali grceve tak da je moguce da je bilo nesto drugo,mozda joj je smetalo nesto od moje hrane
    Uzv kukova -gdje ste isle?privatno ili u bolnicu?jel treba uputnica od pedijatra za bolnicu?Spominjale ste nekod dr.Markovca,jeste bile zadovoljne s njim?i u kojem tj to beba mora ici,6.?

violeta1
    13. Studeni 2017. 10:53

Oso post prije hehe

Drzim glavicu kao veliki 😊
    Drzim glavicu kao veliki 😊

[OBRISANO] 13. Studeni 2017. 10:53

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Maja 3
    13. Studeni 2017. 10:53

Suncokretica

Moj malo protestira,al kad krenemo dopusti. Jos je to ok...kad se male sjetim..s nekih godinu dana-uopce nije dala blizu nosicu! Sad uz malog ga da ocistit,legne i kaze spricaj!
    Jedino nevoli zvuk usisavaca,pa njoj moram ja izvlacit.
    Ne brini,ne boli ih to,nego im je nelagodno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI