Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    14. Studeni 2017. 12:07
    Dobar dan tete,danas imamo 4 tjedna
    Dobar dan tete,danas imamo 4 tjedna

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

dzenny
    14. Studeni 2017. 12:09

Treca sreca,nadajmo se da nije ono sto ti mislis.. 🤔
    Moja je prosle noci bila dobra (iako je prije dvije noci isto bila moja mala sovica 😉) .. sinoc je zaspala oko 23:30 i spavala sve do 3:30,jela i zaspale smo negdje do 4:15.. pa je spavala sve do 8h,opet jela i nastavila do 10:30.. aa i mama se bas odmorila.. 😆

dzenny
    14. Studeni 2017. 12:11

Bbrletic,wuhuuu.. cestitke za vasa 4 zajednicka mjeseca 😍😍 ii imate pelene kao i mi.. iz lidla su?? 😆

14. Studeni 2017. 12:22

Bbrletic, slatkicaaaa... ja isto taman peglam...opet...i mi imamo takvu tetru iz lidlica hahaha dosla nam je tiny love njihaljka...nasla drugu ona nije imala igracke a javila mi se zena na fejsu iz neke grupe tu je u zgu i ponudila mi smede tirkiznu ista cijena al je citava ima igracke i sve. :)) sad cu stavit prat navlake i uskoro cemo se i mi njihati

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 12:39

dzenny

Bbrletic,wuhuuu.. cestitke za vasa 4 zajednicka mjeseca 😍😍 ii imate pelene kao i mi.. iz lidla su?? 😆

Ma lidl je zakon.....super im je roba i povoljna je😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    14. Studeni 2017. 13:34

4 tjedna 😊

• sretna
    14. Studeni 2017. 14:04

sanjchi255

Moja danas jede, odspava sat vremena i opet jede…takav dan valjda😅

Super mi je ta njena kosica! 😊

14. Studeni 2017. 14:25

Moj jedva oka sklopio placw urla i trazi sisu pretdere se bljucne i pokaka i presvucem ga i opet urla trazi sisu

• sretna
    14. Studeni 2017. 14:27

mamisita27

Moj jedva oka sklopio placw urla i trazi sisu pretdere se bljucne i pokaka i presvucem ga i opet urla trazi sisu

Grcevi, skok?

barbs
    14. Studeni 2017. 15:10

Hej hej curke 
    Treca sreca, nadam se da nije crijevna 
    Mamisita, jaaaaaaaaaaaaaaao tebi je extra party po noći bio, vidim..
    Moj muž češće od mene uspava Diega... Logično...Mama je ta koja najviše vremena provodi s djetetom i na koncu se umori i nervozna je i onda oni preuzimaju i spase situaciju 
    Curke, bebice su vam prepreprepremedene! 
    Mi smo danas išli u šetnjicu. Dobro sam ga obukla jer je hladnjikavo + puše bura (ne preprejaka kao jučer!), ali sunce piči pa sam morala iskoristiti dan... i sad malo zeza, ali ga ne doživljavam  I idem raditi ručak do kraja  Danas sam oprala tri mašine robe (2 su od Diega )... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.