Bela cijepljen je prije podne i receno nam je kod visoke temperature dati cepic, na pitanje sta podrazumjeva "visoka" pedijatrica je rekla 39 i vise.
Kad smo dosli doma nije bilo temp., onda je oko 14:30h pocelo jako plakanje, bas ono bolno. Mjerila sam temp. i bila je ispod 38, al sam primjetila da ga (moja procjena) bole noge (u njih je pikan) pa sam mu dala cepic. Nakon toga se umirio i spavao na meni do oko 18h, opet sam mjerila temp. i bila je iznad 38. Cekala sam da prođe 6 sati da mu mogu dati jos jedan cepic ali se do tada temp. spustila i nismo vise davali.

url=https://lilypie.com]
ja uzela ovakav h&m
radi praktičnosti...jer može i kao vreća za kolica ili kao skaf za autosjedalicu
http://mojekrpice.hr/items/odjeca/6602138/h-m-skafander-vreca-za-zimu-za-bebe
isto polovni...za 40kn....a sad ga evo prodaju (polovnog) preko 100kn
samo sam ga ja uzela preko ljeta, u trudnoći....kad se kupuje unaprije i mimo sezone (ljeto/zima) onda se puno dade uštedit
a imala sam tak s uhekima u veličini 56 ali nismo ga stigli obuć....prerasli prije nego je zahladilo.

žena-majka-carica:)
Joj super su stvari u lidlu ali sad s malom bebom koja po cijele dane ima grčeve ne mogu nikuda
Drago mi je da sam se opremila prije poroda sa svime do pola godine. A iskreno, od sve robe, lidl je najbolja i najmekša!
Živjeli naši lidlići

Mi jučer prvi put čistili nosić i baš je plakala čim smo ukapali fiziološku. Čak na usisivač nije toliko strašno reagirala.
Kako vaši reagiraju i kako to što bezbolnije napraviti?

Mi jučer prvi put čistili nosić i baš je plakala čim smo ukapali fiziološku. Čak na usisivač nije toliko strašno reagirala.
Moj super reagira, smiri se i dopusti da mu se izvuce sve, jedinom je bio nervozan pa je i plakao dok smo mu izvukli, a imao je bas zatvoren nosic.

Ovaj smedi skafander sam vidjela neki dan na jednoj bebi, prelijepo je.
Sanjchi ja nemam takvih bolova, u bolnici me sve bolilo, ali sad ne. Jedino mi krv ide kad tesko kakam, od kad sam rodila jos mi je teze, a buckam u sebe sve i svasta da bude lakse i mekanija stolica ali nece bas. Malena je medena.. ssmo uzivaj u majcinstvu a na svoju mamu zaboravi. Ja nidsm bas jakooo bliska da mamom ali ona je tu za mene uvijek. Takve mame kao tvoja i od Trece srece ne moze se ni nazvat mamom. Pokusaj kao treca sreca postupit.
Evo nase jutarnje vjezbanje. 😄😊😊😊

Jutro mame..mi jucer nismo imali grceve tak da je moguce da je bilo nesto drugo,mozda joj je smetalo nesto od moje hrane
Uzv kukova -gdje ste isle?privatno ili u bolnicu?jel treba uputnica od pedijatra za bolnicu?Spominjale ste nekod dr.Markovca,jeste bile zadovoljne s njim?i u kojem tj to beba mora ici,6.?

Moj malo protestira,al kad krenemo dopusti. Jos je to ok...kad se male sjetim..s nekih godinu dana-uopce nije dala blizu nosicu! Sad uz malog ga da ocistit,legne i kaze spricaj!
Jedino nevoli zvuk usisavaca,pa njoj moram ja izvlacit.
Ne brini,ne boli ih to,nego im je nelagodno..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji