Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    13. Studeni 2017. 21:37

Hvala curke, moj ponos❤
    Danas sam opet zvala doktoricu oko tog sava i rekla je da mogi doci 20. da natrag pogleda ili da si dođem po uputnocu za bolnicu ako ne mogu cekari tako dugo. I zovem ja u bolnicu da pitam dal movu doci i kazu mi 27. 😓😓
    Vreca stavila sam ga na pocetku, pa sam onda prestala jer je onaj gumb skljocao i probudio ga, pa sam bas jucer ga natrag stavila jer se raskriva. Al sam ga sad stavula u vecu da ima mjesta za mlataranje i pokrila ga jos, a i grijanje je ukljuceno kroz noc.
    Mi inace stalno vodimo bitku oko toga, ja ga oblacim, a mm svlaci.
    Bili smo sad navecer malo vani jer imamo osto problem sa nosanjem po stepenicama pa cekamo da nam tata dođe. I sad je zapajkil u autu, izvadila ga iz jaja, stavila u kimbi, svukla, izula on dalje spava. Idemo sad svi na spavanje dok se frajer ne sjeti da je gladan. 😅 Inace danas je bilo manje bljuckanja, u nornalnim kolicinama pa nisam zvala pedicu.

url=https://lilypie.com]

barbs
    14. Studeni 2017. 07:11

JUUUTROOO 
    Dena, drago mi je sto V ne bljuca previse a za pregled... Komaaaaa
    Sanjchi, super za prvo kupanjeee!! 😍😍😍😍
    D spava pored mene... Zaspao je sinoc u 7.40 pa se u 8.10 zbudio... Samo sam ga provjeravala svako toliko i zaspao je sam oko 8.30... Onda oko 10.30 se probudio za jesti ali promijenili smo mu pelenu da 

barbs
    14. Studeni 2017. 07:13

*da bi tijekom cicanja se pokakao hahhahaa pa aajmoo opet... onda je slijedece budjenje bilo oko 2 i pol pa oko 6h... iii sad se najeo i cist je i zaspao je  A idem i ja a njim 

Maja 3
    14. Studeni 2017. 08:04

Jutro!! Kavica

treca_sreca
    14. Studeni 2017. 08:22

mamisita27

Meni su ove moje sise fenomen al zbilja. Probam se izdojit na izdajalicu, ne ide… stiskam rucno jeeva koja kap, on pocne sisat- curi mu niz usta ko iz cesme

e pa to je najvažnije:)
    uostalom glavna namjena cice nije da ju izdajaš, nego da hraniš s nje svoje dijete "direktno" glavno da to šljaka!
    ja sam isto pisala prvih tjedana kad sam išla izdojit (prepunu) cicu da nije htjelo krenut ništa, iz nekog razloga cice mi uopće nisu reagirale na "cucanje" izdajalice....a kad se ona spoji - krene odmah....eh sad, zašto, jel priroda to tak napravila da su moje cice toliko "pametne" da znaju šta je sisanje bebe a šta je fejk - ne znam objasnit...ali velim dogodilo mi se.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    14. Studeni 2017. 08:25

meni se stariji vratio iz škole da mu je slabo - i povratio....držite fige da nije crijevna jer nemam toliki stan da izoliram ga toliko, da se mala ne razboli:( sva sam na iglama sad...ionak dosta bljuca inače, samo mi sad još kakva crijevna fali - poludit ću..

žena-majka-carica:)

14. Studeni 2017. 08:32

treca_sreca

mamisita27

Meni su ove moje sise fenomen al zbilja. Probam se izdojit na izdajalicu, ne ide… stiskam rucno jeeva koja kap, on pocne sisat- curi mu niz usta ko iz cesme

e pa to je najvažnije:)
    uostalom glavna namjena cice nije da ju izdajaš, nego da hraniš s nje svoje dijete "direktno" glavno da to šljaka!
    ja sam isto pisala prvih tjedana kad sam išla izdojit (prepunu) cicu da nije htjelo krenut ništa, iz nekog razloga cice mi uopće nisu reagirale na "cucanje" izdajalice….a kad se ona spoji - krene odmah….eh sad, zašto, jel priroda to tak napravila da su moje cice toliko "pametne" da znaju šta je sisanje bebe a šta je fejk - ne znam objasnit…ali velim dogodilo mi se.

Jutroooo!!! Pa vjerojatno majka priroda nemam pojma hahaha Veli patronaza da je to normala i masira mi sise kad god dode a to je skoro svaki dan. On napuni pelenu nakon svakog obroka i napreduje full na tezini i to je najbitnije. Sta kazes, "pametne sise" , a on je tolki sisavac evo ga opet na sisi :D
    Al po noci sam ispalila na zivce jer probudio se u 3 , presvucem ga, pokakan do leda, hranim, nosim, place, ponudim drugu sisu, prozdrljivo jede i sve bljucne. Presvucem ga opet, nosam , place, dam mu jos malo sise i ponovno ga nosam i frajer nece da zaspi, zuri ko sova okolo, ono vec skoro pola 6. Ja budim muza,reko glumi sovu ti preuzmi. I on ga uspava u 10 min Spavao je dosad. Sad ce patronazna i 1.kupanje! Jeeeeej

14. Studeni 2017. 08:34

treca_sreca

meni se stariji vratio iz škole da mu je slabo - i povratio….držite fige da nije crijevna jer nemam toliki stan da izoliram ga toliko, da se mala ne razboli:( sva sam na iglama sad…ionak dosta bljuca inače, samo mi sad još kakva crijevna fali - poludit ću..

Auuuu, drzim fige da nije crijevnaaaa.:((( Drz' seeeee

14. Studeni 2017. 08:35

barbs

*da bi tijekom cicanja se pokakao hahhahaa pa aajmoo opet… onda je slijedece budjenje bilo oko 2 i pol pa oko 6h… iii sad se najeo i cist je i zaspao jeA idem i ja a njim

Vidim i tebi je bio parti po nocci hahaha
    Maslacak ja cu svoju popit sad tek kad malog podojim :))

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 08:37

Dobro jutro,kavica je gotova a Petra na ciki......treca dreca nadam se da nije crijevna viroza,danas imamo prvi pregled kod pedijatra....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.