Barbs foliju smo kupili 500m u kolutu na amazonu. Napisali smo "schlauchfolie", mora biti sirine cca 28cm
Treca super vreca...toplo izgleda al moje sve bez rukava al kad su vec posudene super, srednje debljine su
Barbs ja svog pokrivam samo po danu kad sam budna a navece dva rukavica tipa bodi i preko odijelce pidzama tanja pamucna...ne pokrivam ga preko vrece po noci ....
Dzenny, znaci super investicija ...kolko ste ju platili.?.koja marka?.ja ne znam di je jraj tom svemu ...
Trazila sam tiny love rocket napper onu njihaljku al nema nigdje cak sam na fejsu objavila u grupe neke...a narucuvat online od nekog iz drugog grada ne bi, ja volim vidjet malo mi rizicno...ak nist kupit cu s vremenon neku polovnu iz zga od nekog...
Treca super vreca…toplo izgleda al moje sve bez rukava al kad su vec posudene super, srednje debljine su
Barbs ja svog pokrivam samo po danu kad sam budna a navece dva rukavica tipa bodi i preko odijelce pidzama tanja pamucna…ne pokrivam ga preko vrece po noci ….
Dzenny, znaci super investicija …kolko ste ju platili.?.koja marka?.ja ne znam di je jraj tom svemu …
Trazila sam tiny love rocket napper onu njihaljku al nema nigdje cak sam na fejsu objavila u grupe neke…a narucuvat online od nekog iz drugog grada ne bi, ja volim vidjet malo mi rizicno…ak nist kupit cu s vremenon neku polovnu iz zga od nekog…
Pogledaj si ovu,neki dan sam vidjela oglas. Mozda nije prodano jos.
http://www.njuskalo.hr/njihaljke-lezaljke/njihaljka-lezaljka-bebe-tiny-love-oglas-23905657
Maslacak sad sam zvala zenu dala mi za 400 kn radi tu blizu mene pa bi mi ju dofurala krajem tj. Hvalaaa ti :)))
Dzenny, znaci super investicija …kolko ste ju platili.?.koja marka?.ja ne znam di je jraj tom svemu …
Je,je.. veliko je olaksanje.. posebno kod malih beba,jer i same znamo koliko oni pobljucaju ili propisaju robice na dan.. kupili smo ju novu,marka je gorenje,a platili smo ju na nekoj akciji 420€..
Svašta sam pročitala, više ni sama ne znam šta
Lily, meni još uvijek bude roskasto na papiru poslije mokrenja, a 6tj proslo i beba mi svaku noc stenje jer ju muci busa, opusti se i uzivaj
Borovi su vam prekrasni, mi nemamo mjesta za bor pa uvijek u veliku vazu stavimo grancice i to nakitimo, ali obozavam kad dodje to vrijeme bljestavila
Sanjchy, ja imam problema s trticom od poroda, možda te to muci, vanjske hemice ne mozes fulat, a unutarnji meni daju osjecsj kao da me netko nozem unutra probada
Napokon mi proradilo ovo čudo dolje👏
Platnene pelene, ja cekam da nam guza naraste za covere pa cemo tetrat
Bebice su vam pravi slatkiši, naši mali ljudi😍
Ja sam uzasno prehladena, hvala bogu,danas mi je muz doma pa sam dosta odspavala preko dana izmedu cicanja jer me temperatura srusila, samo se bojim da se L ne zarazi, stalno ju pipkam jel vruca, ali kako sam ja vruca, ona mi se stalno cini hladna
Je,je.. veliko je olaksanje.. posebno kod malih beba,jer i same znamo koliko oni pobljucaju ili propisaju robice na dan.. kupili smo ju novu,marka je gorenje,a platili smo ju na nekoj akciji 420€..
To se isplati
Mamisita, super za dogovor oko njihaljke...
Panica, brz oporavak zelim!!
Pricale ste o LIDLU? daaa, dosta se ponavlja robica.. a mi ju imamo na toneeeeeeee tako da moramo sve zivo isprobati.. ok nece propasti jer necemo imati jedno dijete ALIIII...
Sortiraj odgovore
Najstariji