Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Studeni 2017. 04:51

bbrletic13

U sat vremena tri potresa u Ri….

UUULLLAAAALLLAAA

• Barbi13
    13. Studeni 2017. 05:42

barbs

bbrletic13

U sat vremena tri potresa u Ri….

UUULLLAAAALLLAAA

I jos dva nocas.....i moja isto dize malu dok spava i kad pocne plakat samo govori ona je gladna hahahah pravi fantom..........u Ri je nevrijeme grmi,sijeva puse uzas😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

13. Studeni 2017. 05:59

O Boze koje svekrve! Ja bi pozivcanila!

13. Studeni 2017. 06:03

Meni je Karlo spavao od 12.30 do 3.30 , extra brzo podojio i u 4 smo oboje vec spavali. I sad se probudio u 5.3o i bika puna pelena i bio je malo vlazan ko da se oznojio pa sam ga brzinski suho prala i sad je na sisi

• Dena1009
    13. Studeni 2017. 07:43

barbs

Dena, jel tvoj mali ma ADu??? Ne sjecam se sto si posala…
    Meni se D probudio oko 12.30 i oko 4… Jedna sisa mi je bola koooo silikooonnn

Da, na ad je. 

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 08:07

mamisita27

Ja nemrem vise… koliko je jutros bio dobar tolko je sad poceo zajebavat…oprala 5 masina robe od toga dvije njegove jer se popisap i propustio pampers. U neduvremenu dok je spavao sam peglala i mislim da cu se srusit u nesvjest…

i tak....malo pomalo skužiš da je bitnije odmorit sebe fizički i psihički, nego da je sve opeglano i pic-pic a ti padaš s nogu. Dođe s godinama..

žena-majka-carica:)

13. Studeni 2017. 08:33

Treca, hahaha ma znam al kako da mu ne opeglam kad sve sad mora bit sterilno za njega a robice tonu, to se samo stanca... Ak ne popeglam , skupi mi se druga tura i tak u krug...Odaj mi trik! Kak ti s njih troje?! Svaka ti cast!
    Barbs, mislim da si ti pitala za vrece za spavanje. Ja sam ih dobila 5,6 - od kojih su neke i vece. Na pocetku je bio stalno u jastuku ( ima dva, od toga mu je jedan koji smo dobili-mali) al bljucne i slicno pa se i to cesto pere... Ugl, on je meni maltene od pocetka i u vreci za spavanje. Narucila sam jednu sa Ethereala, vrecu s dezenom vlakica 0-6 mj za 100 kn i treba mi doci sutra ili prekosutra pa cemo vidjeti kakva ce ta bit al on zbilja cesto bljucka tak da su mi one spas...
    Ja njemu za noc obucem 2 rukavica i u vrecu, stavim mu rolicu da je polubocno al on se vec poceo okretati glavicom pa rolica otklizi i on za budenje zavrsi na ledima s glavom okrenutom na dr stranu. Ocito tako voli...

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 08:43

barbs

Mi imami KANTU ZA PELENE…. Isplati se… Dobili smo ju svakaki na poklon jer prije smo svaki dan punili kantu za smedje… ovako imamo tu kantu. Aaaaliiiii njihove vrece su skupe… znaciii Te vrece imaju 3 pakiranja i svako pakiranje je "dovoljno" za 25 pelena… A to punjenje kosta 80kn… mi koristimo vrece za pelene BABYLOVE 15kn 100komada…

mi smo tu spešl kantu imali s drugim....onak, nit propala investicija, nit da se bez nje ne može. zato ju sad nisam uzela, nego OBIČNU kantu za papire (onak dječja oslikana, inače se to stavi djeci uz radni stol u sobu za papiriće isl) i onda pelene bacamo tako da svaku pojedinu izoliramo u onu malu kesicu od 3L (za zaleđivanje mesa inače)....da spriječim širenje mirisa i zaraze, svaku pelenu zagropam u kesicu tu malenu i tak bacamo...pa kad se napuni kanta, praznimo ju i iznova....trošak minimalna (samo te kesice za zaleđivanje mesa nam se troše ko blesave) a učinak identičan..

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 08:48

mamisita nema trika....spustiš kriterije....ja sam kao cura peglala sve, ali apsolutno sve....onda kad je došla prva beba nije bilo vremena više za moju gornju robu, za plahte od kreveta, za gaćice i sl.....a bebaču sam sve peglala. I mužu za posao..
    Kad je došlo drugo, vremena je bilo sve manje, peglale su se samo tetre i ono šta ide pod glavicu bebi....
    onda su mi njih dvojica porasli pa uz full-time posao + kuća/djeca obveze nisam imala vremena peglat nego muževo (za košulje ne možeš varat, a ja sebi uvijek nosim pripijeno i za posao, s elastinom ili viskoza, pa se to ne mora peglat bogu hvala) a djeca su uvijek oprana ali nikad opeglana....jbg nema se vremena.
    Onda sad evo kad sam nju rodila, ono što sam u trudnoći oprala sve sam bila popeglala naravno, ali nakon poroda nemam više vremena niš peglat....niti tetre....ništa, ništa....samo muž za posao košulje (sam sebi) opegla, i to je to...luksuz je to. Da idem peglat svima, mogla bih svaki dan , po cijeli božji dan bit oko robe....iovak izgubim cca uru oko pranja/slaganja/vješanja a di još da idem peglat. Poludila bih na živce

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 08:51

Kiki156

I ja jos imam tu crtu i bas ruzno izgleda, kao da je prljavo. Ona moze trajati i duze od godinu dana! Frendica je evo rodila prije godinu dana i jos joj se malo vidi 🙄

i ja ju imam....trbuh (koža) mi odvratno izgleda....čak u trudnoći nisam primjećivala linea negru a sad kako se trbuh sravnao sve se lijepo vidi. Plus pupak kao da je pun prljavštine, straaaašno ružno izgleda. A kad se kupam ne trljam tu niš jer šta ja znam....još me strah upirati to sve tu.....uglavnom, koža je koooooma na tom predjelu. Sreća ljeto je daleko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI