Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Studeni 2017. 15:36

Tteca sreca, za KANTU za pelene... Da ju nisam dobila ili bih kupila obicnu ili bi nastavila bacati u obicnu kantu...
    SUSILICA - BLAGO onom ko ju ima.. 
    Peglanje-nikad nisam voljela haha

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 15:39

barbs iiiii?.....kakve su ti vrijednosti?
    meni je u trudnoći TSH opao (to je normalna pojava veli dr) a sad me baš zanima jel se digao natrag ili šta je?
    ne osjećam prijašnje simptome, ali sad mi je organizam u kaosu zbog poroda i sva sam oko nje i ne osjećam ni da me boli neš ne bih skužila baš jer nemam vremena "osluškivat" svoje tijelo toliko...
    tako da baš jedva čekam izvadit te hormone iz krvi pa vidit kakvo je stanje.

žena-majka-carica:)

barbs
    13. Studeni 2017. 15:56

Treca sreca, sve je unutar ref intervala..
    TSH 1,77
    Ft4 14
    T3 1,56..
    Slijedeci pregled za 8 mj... Imam zakazank 26.7.

dzenny
    13. Studeni 2017. 16:19

Susilca-nismo je imali.. ii kad sam trebala roditi smo je kupili.. i stvarno jest najbolja investicija.. Alari sam samo prvu robicu peglala,sad nista ne pegla osim pelena,jer su mi eto nekako ljepse kad se prodje peglom po njima a i lako ih je ispeglati 😂😂
    Vreca za spavanje-Alara ih ima 3 ii ja se naspavam samo kad ju dam u vrecu,onda ne mislim je li otkrivena i nikad se nije budnila kad ju dam u vrecu.. ne znam ko je pitao za pokrivanje,ja Alaru uvijek pokrijem jos dekicom preko vrece.. 😉😉
    Hejjj,kod nas je danas osvanu snijeg.. ja se sokirala kad sam jutros ustala u pola 7 aa ono napolju se sve bijeli.. 😍😍

dzenny
    13. Studeni 2017. 16:20

*bunila 😂😂

barbs
    13. Studeni 2017. 16:45

E bas sam htjela opet pitati pokriti ili ne pokriti ako ga stavim u vrecu I upravo procitala tvoj komentar, Dzenny 
    Joj, dobro da imamo mjesta za masinu.. nazalost ne za susilicu ali mogu

barbs
    13. Studeni 2017. 16:47

barbs

E bas sam htjela opet pitati pokriti ili ne pokriti ako ga stavim u vrecuI upravo procitala tvoj komentar, Dzenny
    Joj, dobro da imamo mjesta za masinu..nazalost ne za susilicu ali mogu

staviti kod sveki ... i oni griju na drva, pa mogu i ispred kamina 
    Mamisita, procitala sam tvoj kom o vreci ali mi je promaklo pokriti ili ne... i samo ti screen shotaj... to je meni spas 
    Pojma nemam sto sam sve procitala od jutra 

barbs
    13. Studeni 2017. 16:49

Ovdje puse takva buretina pracena kisom da je to uzasnooooooo... Bbbbrrrrrrrrr... Sad kad je muz doma idem pod tus  Iiii onda moram ispeglat robuuu 

dzenny
    13. Studeni 2017. 17:01

Barbs,mislim da to zavisi i o debljini vrece,iako ja ne bih mogla da ju ne pokrijem pa da je i skroz debela vreca,uvijek bi imala osjecaj da joj je hladno.. 😆

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 17:08

ja imam tri različite debljine
    carters tanku pamučnu (debljine kao obična pidžamica, samo je u obliku vreće i to s dugim rukavima)
    2. flis ali jednoslojna - nju joj oblačim kad je ovako kao danas npr
    3.najdeblja ona materijal debljine kao polun zimski za bebe, kojoj se rukavi mogu skinuti na patent
    nju joj nosim nakon kupanja npr da se šta prije ugrije, a i van sam ju par puta obukla u to da ne oblačim skafander još a kad je bilo hladno dosta i bez sunca
    ovakva je, baš sam jučer gledala cijenu u c&a nove su po 180 kuna
    http://www.njuskalo.hr/djecje-vrece-spavanje/vreca-spavanje-c-a-60-cm-kao-oglas-15359782
    ja sam ih kupovala tak polovne na mk i njuškalo po 50....pa sam uzela po 2kom u svakoj veličini jer kad mi zbljuca da imam
    da sam išla nove kupovat, bankrotirala bih....ovako sam 4kom za cijenu 1 dobila
    e da, pokrijem po noći i preko vreće
    ovisno koliko je temp taj dan
    kombiniram deblje ili tanje vreće
    + pokrivač (isto imam razne debljine) pa po osjetu

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.