Ma ja vecinom isto Karlovo i muzevo peglam al cijeli dan oko pegle pa se Karlo pribudi pa moram stat pa se presvuce sisa i zaspi pa opet dio pa se probudi i tak u kruh hahahaha

Mi imami KANTU ZA PELENE.... Isplati se... Dobili smo ju svakaki na poklon jer prije smo svaki dan punili kantu za smedje... ovako imamo tu kantu. Aaaaliiiii njihove vrece su skupe... znaciii Te vrece imaju 3 pakiranja i svako pakiranje je "dovoljno" za 25 pelena... A to punjenje kosta 80kn... mi koristimo vrece za pelene BABYLOVE 15kn 100komada...

Mamisita, ja sam htjela peglati veceras ali mi je muz rekao da odmorim Ali svakaaaakoooo je bolje dok on spava (navecer, jer kroz dan znas i sama kakp to ide aahahhaa)... Ali ipak... navecer sam umorna od cijeloga dana i bas mi se neeeedaaaa peglati ako nije hica ahahahahahahhahabba

Malo me brine jer linea negra mi nije jis se pivukla. Jel to normalni?

Saaanjchiii Ajde ti si se rasplakala doma a ja u bolnici agahhahahhaha SRECOM pa nitko nije skuzio hahahhahhahhaa

Mamisita, i ja ju jos imam.. Ne znam ako je normalno
Kod nas kisa pada vec nekih 2h..A za sutra najavljuju zahladjenje i kiiisuuu a ja moram endokrinologu u 12h.. Tata ce Diega pricuvati... Pitanje je koliko cu se zadrzati jer tamo cekas sat vremena za pregled od 2 min..

Kuzim te Barbs i zato se ja tjeram preki dana jer on bkjucne/ oznoji se/ popiski nekad i ja to sve odmah perem i kad se posusi nastojim odmah opeglat da mi se ne skupi al danss je bila hrpaaaa...
Kuzim te Sanjchi i ja sam imala napade placa kad je poceo stucat prvi put. Uguglam i vidim kao to je mehanizam protiv gusenja kod novorodencadi. Bila sam monentalno gotova, htjela na hitnu s njim i lila suze da cu ga izgubit. Uzas! Ne razumijem lose roditelje sve bi mu dala samo da je dobro i da je sretan

I ja jos imam tu crtu i bas ruzno izgleda, kao da je prljavo. Ona moze trajati i duze od godinu dana! Frendica je evo rodila prije godinu dana i jos joj se malo vidi 🙄

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji