Mislila sam na platnene pelene,znam da nema vise privatnih poruka odkad su izmjenjali forum.
Dena bas je pravi frajer,zgooodan! 😍
Mamasita odijelce je iz c&a, ima i na mickeya i sobice...ja sam P narucila od jedne zenske da mu napravi bodi. Htjela sam majicu ali nije nasla tako male jednobojne majice
Mislila sam na platnene pelene,znam da nema vise privatnih poruka odkad su izmjenjali forum.
😂😂😂 ja mislila poruke.
Netko je pisao da ce ih koristit. Na zalost ne sjecam se tko. Nadam se da ce se javit.
Mom sinčiću je u otpusnom pismu napisana dijagnoza malpozicija stopala. Pročitala sam da se to dogada od lošeg položaja u maternici. Nisam iz Zagreba ali voljela bih ga odvesti privatno ortopedu. S obzirom na to da je star 4 tjedna skoro je li to prerano ili da još pričekam koji tjedan? Čak sam negdje pročitala da dijete može šepati zbog toga.
endokrinić ti je potreban za probleme sa štitnjačom (medjuostalim)
ja nakon prve dvije trudnoće nisam to pregledavala jer sam bila 100% zdrava mlada osoba, pa nije bilo potrebe
ali pred 2 god sam otkrila da sam kroz zadnjih par godina navukla neke hormonalne probleme
pa si odonda redovito gledam hormone štitnjače, i antitijela štitnjače (to malo rjeđe jer je 500tinjak kn pretraga)
a kako inače u trudnoći SVIMA štitnjača "poludi" baš me zanima kakvo je sad stanje...nisam vadila od sredine trudnoće cca
žena-majka-carica:)
hoću reć...ne moraju svi ići...ako nemaš nikakvih tegoba, zašto se zamarat s time:/
ali ako primjetiš prevelik umor (e sad to je relativna stvar, svi smo umorni prvu godinu kad se beba rodi jer spavaš 15x manje nego si navikao itd) irecimo kile da previše idu gore ili dole....to je jedan od znakova da štitna nije okej.
Mom sinčiću je u otpusnom pismu napisana dijagnoza malpozicija stopala. Pročitala sam da se to dogada od lošeg položaja u maternici. Nisam iz Zagreba ali voljela bih ga odvesti privatno ortopedu. S obzirom na to da je star 4 tjedna skoro je li to prerano ili da još pričekam koji tjedan? Čak sam negdje pročitala da dijete može šepati zbog toga.
prerano je za ortopeda rekla bih...osim ako pedijatar na sistematskom ne predloži
moja malena isto ima neke probleme u pelenskom predjelu koje su uočili u rodilištu na viziti pedijatri ali rečeno mi je dsa se niš ne poduzima prvih mjeseci života nego nek čekam....samo to treba imat na umu ofkors. pedijatar ce ti reć kad je vrijeme za poduzimat neke daljnje pretrage..
Jeste li dobili gips,ili vam je samo ukazano na vjezbice? Sad ces kroz par dana ici na 1 sistematski kod pedijatra? Pa da pricekas jos jedno misljenje?
Sortiraj odgovore
Najstariji