Mi jučer prvi put čistili nosić i baš je plakala čim smo ukapali fiziološku. Čak na usisivač nije toliko strašno reagirala.
Kako vaši reagiraju i kako to što bezbolnije napraviti?
Moj malo protestira,al kad krenemo dopusti. Jos je to ok…kad se male sjetim..s nekih godinu dana-uopce nije dala blizu nosicu! Sad uz malog ga da ocistit,legne i kaze spricaj!
Jedino nevoli zvuk usisavaca,pa njoj moram ja izvlacit.
Ne brini,ne boli ih to,nego im je nelagodno..
ovo mi je komično…tak moj prvorođenac, koji je bio problematična za SVE (kad bismo mu šišali noktiće, čula nas je cijela ulica ako ne i šire, kao da je svinjokolja u tijeku a ne održavanje osnovne higijene)
kad je došao mlađi sin, umjesto da ovaj od njeg "uči", bilo je obrnuto
pa bih npr ošišala nokte mlađem i onda starijem rekla "eto vidiš kako Toma miruje, nije to strašno"
i za ostale stvari kad bi trebalo probat jelo ili slično - sve je prvo radio mlađi brat.
Bože sačuvaj
Hahhah! Da! Umjesto da mali uce od velikih..bude obratno...veci postaju bebe opet!
Hej hej, curkeee... jeste se raspiiiisaaaleee Ja cekam red kod endokrinokoga a Diego je s nonicem doma...
Ma moja sveki je super, al me nerviraju glupi komentari ahahahahahahaha Ako kazem da je gladan, koj k* mi ga ne das i jos dodas: znas, on ti je sigurnoooo gladan!! PA JBT, REKLA SAM TO PRED 2 SEKUNDEEEE!!!
ali na ramenu ju dobro odigne što prije nije mogla tj bilo je nekontrolirano - odmakla bi glavu naglo i onda mlatnula njome u rame jer nije imala snage svjesne pokrete vratom radit.
Treca moja mala je jucer to napravila. Mlatnula glavom ( celom u moju kljucnu kost) majko moja mila. Plakale smo obadvije. Uvijek joj drzim glavicu da ne mlatara al eto.. sekunda je dovoljna 😢
Cak je i pas dosao vidjet sta se dogadja i cvilio je. Al eto sva sreca nije joj nista!!!! Usrala sam se a kroz glavu koja sam ja nemajka 😭😓😢
Dena- presladak je!!!! 😍
Maslacak-pp? Ako mislis na privatne poruke, ovaj forum ih nema.
barbs ideš na uzv ili tumač krvnih nalaza?
ja se mislim sad uskoro vadit privatno tsh + ft3 + ft4
žena-majka-carica:)
Dena , premeden je ! :))) Bas je zgodan deckic! Moj muz i ja bas nismo za stavljanje slika bilo di, pogotovo on ne da...da nece javno eksponirati dijete. Pa postujem to...
Sanjchi, odijelca su mrak! Jesu to uz KiK-a? Ja jos tamo nikako nisam bila, mogla bi se jednom zaletiti, makar imamo robice za 3 djeteta.:D
Treca sreca, bar se naucio pa vise nije bilo galame!
Pedijatar- uspjeli smo se ugurati kod ovog u najblizem domu zdravlja kod kojeg smo htjeli, imamo prvi pregled 29.11., a onda ce nam dati uputnicu za kukove. Probat cu se prijaviti na Salatu osibno s tom uputnicom, cula sam da je tako brze a ako ne uspijemo u nekom normalnom roku dobiti termin- otici cu kod dr.Markovca privatno.
Danas smo ga trebali kupati ali gospodin je odlucio taman zaspati kad je patronazna sestra dosla tako da ga nismo htjeli buditi. A ja sam ga jutros u 6 suho oprala pa ajd izdrzat ce do sutra.
I bas pricam s frendicom za peglanje- veli ona da je kupila susilicu i da joj je najbolja investicija ikad.
Danas smo ga trebali kupati ali gospodin je odlucio taman zaspati kad je patronazna sestra dosla tako da ga nismo htjeli buditi. A ja sam ga jutros u 6 suho oprala pa ajd izdrzat ce do sutra.
I bas pricam s frendicom za peglanje- veli ona da je kupila susilicu i da joj je najbolja investicija ikad.
Potpisujem to za susilicu. Spasava kao npr danas...vlaga,vjetar i kisa..
Ako je lijep dan stavim ves van,ako nije u susilicu. Ili kao jucer. Objesila vec ujutro,nije se do kraja osusio do mraka-samo sam ga bubnila u susilicu na pola sata i roba suha i mekana.😆
Sortiraj odgovore
Najstariji