Mamisita, sto je bilo???
Ja isto mislim da cu uskoro u krevet jer muz gleda nogomet a ja ne kuzim nista o tome nit me zanima ahahahahahhahahaha pa bolje da iskoristim sto je Diego zaspao oko 8.30 da se ne bi zbudio i trazio cicu kad utonem u s

*san...
E da... kupili smo Diegu i vrecu za spavanje...Bas me zanima da li ce ju prihvatiti...
Treca sreca, jesi ti pokrivala djecu preko vrece za spavanje?
Ja sam danas nakon grada isla do kume na kavu i malo mozak opistila... Muz se setao s Diegom po kvartu..
Je l znate gdje imaju VAKUM vrece za kupiti????
E da... u ljekarni se kupuju vrece za pohranu mlijeka? danas su mi strasno nabujale KAKO I ME KAZE, SILIKOOO

PORUKA MI SE SAAAMAAA POSLALAAAA... POP* CU S OVIM MOBOM
Ugl... SILIKOOONIIII... Ujutrp sam se izdojila nakon sto sam Diega nahranila iii izdojila sam oko 180ml sve skupa... a 20ak min nakon sto sam ga nahranila sam se isla izdajat...

OTPADA MI RUUUKA! Mali evo spava na meni vec ne znam koliko i ako ga spustim odmah se budi, pa opet sisa i tako u krug, sad je barem miran...
I ja obozavam Boziiiic! Sretna mislim da te tesko mozemo nadmasiti u kolicini ukrasa al prelijepo izgleda! I tvoj Sanjchi!
Evo i naseg bora, mi uvijek zivi uzmemo jer ja ne mogu odoljeti mirisu!

Kiki, eeee tako i Diego.. samo sto spava u svom kreveticu ali isto su te.muke pri spavanju... cim ga spustis u krevetic DRAAAMAAAA... JEDINO ako nije bas negdje u polu snu... Znaci, bas mora utonuti u neki pocetni san da ga mozemo spustit

Jooojjj, bas lijep bor i lijep dnevni!! Koji Bozicniii ugodjaaaaj!! Jjjeeejjj
Ja sam danas uspavala Diega u roku od 5min... a muz ga je pokusao uspavati i pi*dio je
Iiii bio je nervozan i umoran (muz) i prenio je na Dirga... j

Evo spustila sam ga i sad spava, nadam se da ce lijepo sad odspavati, inace zaspi tek oko 23 ili ponoc.
Ne peglam mu robicu, to mama kad dode ako sta ima pegla i preslaguje 😂 Ja bas i nisam fan peglanja 😐

*Diega... Ja totalna suprotnost i etooo... i meni se zbudio odmah pri spustanju u krevetic i poceo je dramiti ali sam ga uzela i malo hodala po stanu i utonuo je u onaj san tako da nismo imali vise problema rekla sam muzu: etoooo...tako je meni svaaakeeee veceriii...

Uuhh,jooojj, dosta kasno, Kiki... aajmeee.. Nama je par puta u to vrijeme i aajmeee komitisssss.
Ni ja nisam fan peglanjaaaa isto tako meni mama dodje i pita ako sta treba ispeglati i s gustom joj uvalim

Ja svoju robu ispeglam samo kad trebam negdje ici s time da vecinom kupujem sve elasticno i takvog materijala da ne moras peglati... muzevo ispeglam jer mi treba za posao... i eto od Diega isto... a neki dan sam na to izgubila sat vremenaaaaaa

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji