Mamasita normlano je da ti se jos nije povukla, nije ni meni. Ne sjecam se kad se povukla nakon prve t, ali znam da je nisam imala vise nakon 3 mj od poroda, a ssd kad se povukla tocno, pojma nemam, uopce se ne mogu sjetit...

Evo me uhvatilo ono sto ste spominjale…gledam ju iz kreveta kako spava u kindacu i placem..nemogu vjerovat da je tu..kazem dragom: jel mozes vjerovat da je ona tu s nama..a on kaze da..i ja pogledam u nju i suza suzu stizeeee….❤❤❤
Tako malo bice, bespomocno, ovisno o meni…i onda netko ima srca bit los roditelj…ma nema sanse, pa svu ljubav svijeta bi joj dala😊
Hehe..i mi smo to prosli drugi dan nakon izlaska iz
bolnice..mozete misliti kako je nama koji smo isli na ivf,koji je to osjecaj kad imas bebicu pored sebe i ne mozes vjerovati da je tu i da je vssa,a mislili ste da to nikad necete dozivjeti..e to je prava sreca i blagoslov💕💕💕💕

Mamisita nisam sad ovo skuzila, sta je stucanje nesto lose kod beba? Moj stuca cesto, par puta dnevno...

Hvala za bor 😊
Nas je 210 cm.
Treca super minje ta kombinacija boja, prava bozicna! Nas je u ovim bojama jer jenzod zagasito lila pa mi crvene nikak ne bi pasale, a imam pun tavan crvenih i zlatnih kugkica jer nam je orije bor bio u tim bojama 😂
Sanjchi i kiki (?) Ili tko je jos stavio bor...svida mi se jako sto su borovi tako pravilni kod vas 😄 i lijepo su rasporedeni ukrasi 😊 a kolicina mojih ukrasa...a to je ljubav, opsjednutost, ludilo, strast...nazovite kako hocete 🤣

Evo me uhvatilo ono sto ste spominjale…gledam ju iz kreveta kako spava u kindacu i placem..nemogu vjerovat da je tu..kazem dragom: jel mozes vjerovat da je ona tu s nama..a on kaze da..i ja pogledam u nju i suza suzu stizeeee….❤❤❤
Tako malo bice, bespomocno, ovisno o meni…i onda netko ima srca bit los roditelj…ma nema sanse, pa svu ljubav svijeta bi joj dala😊
Hehe..i mi smo to prosli drugi dan nakon izlaska iz
bolnice..mozete misliti kako je nama koji smo isli na ivf,koji je to osjecaj kad imas bebicu pored sebe i ne mozes vjerovati da je tu i da je vssa,a mislili ste da to nikad necete dozivjeti..e to je prava sreca i blagoslov💕💕💕💕
😍😍😍 jako mi je drago kada vidim da se nekome tko se mucio da dobije dijete, to napokon i ostvari. Nasim frendovima je trebalo 7 godina da im napokon uspije. Dobili au blizance u ljeti 😊

Sad ste me utjesile za lineu negru. Ja sam mislila da se odmah povuce a meni ponosno se ocrtava...bas ruzno izgleda ;/
Ma ne Kiki, stucanje normalno vec sam se nadovezala na Sanjchi kako nas uhvati plac i da bi dao svu ljubav za svoju bebu pa sam se jos nadovezala kako sam se ja za obicno stucanje prepala...

Nama.je muzeva rodjakinja rekla da kad beba stuca odmah na sisu da prestane i Diego par puta potegne i prestane stucati.. ALI on iskoristi priliku i krene jesti HAHAHAHA
Ana, svaaakiii trud se isplati 😘😘😘😘

Nama.je muzeva rodjakinja rekla da kad beba stuca odmah na sisu da prestane i Diego par puta potegne i prestane stucati.. ALI on iskoristi priliku i krene jesti HAHAHAHA
Ana, svaaakiii trud se isplati 😘😘😘😘
Ja mislim da ja nikad necu dozivit da moj par puta potegne. Evoga vec sat na sisi hehehe. Meni je patronazna rekla da kad stuca mu dam dudu al ja ga jos i nosim jer mi cesto nakon stucanja bljucne

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji