Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Studeni 2017. 19:53

E da...  netko je spominjao da ima filing da mu je pupak non stop prljav??? OOO DAAAA 
    Eeeee, da, netko me ovdje zarazio a GRIZOM?? Bebushka mozda??😍😍😍😍

13. Studeni 2017. 20:09

Barbs, i ja se nadam da cemo iskoristiti tu silnu robicu za jos djece. Ako drugo bude curica, nosit ce muske bodije hahahaha
    Da, bas sam hepi, nema nigdje tiny love u zg, ovaj je zg zupanija al srecom zena radi u zg. Valjda bude dobro proslo preuzimanje, da mi ne propadne...
    Joj, pupak je meni skroz "prljav" i jos nije sjeo na mjesto pa cijeli trbuh izgleda smezurano i nikako. Valjda ce to brzo na svoje mjesto, kroz par tjedana cu i ja se narucit za pregled pa da vidimo jel sve ok da pocnem koristiti pojas.. 

barbs
    13. Studeni 2017. 20:11

Mamisita,HAHAHAHAHHAA, koga briga sta ima ispod obuceno 
    Moj trbuh nije smezuran al je onako "NADUT", Ja kad vidim kako neke od vas tope kg sve u 16 i jos su u - ... izbediram se majkemi

• sretna
    13. Studeni 2017. 20:17

barbs

Mamisita,HAHAHAHAHHAA, koga briga sta ima ispod obuceno
    Moj trbuh nije smezuran al je onako "NADUT",Ja kad vidim kako neke od vas tope kg sve u 16 i jos su u - … izbediram se majkemi

Nema te to sta bedirat. Znaci meni fali 1 kg do stare kilaze, ali donji dio trbuha je onak malo izbocen, a o mlohavosti bolje da ne pricam! Ali i ti i ja cemo tk sve sredit kad se bacimo na vjezbanje 😉

13. Studeni 2017. 20:30

Meni je otislo 10 kg u porodu sad cu polako skidat ovo, ni ne gledam vise kg osim da kvalitetno jedem radi mlijeka. A trbuh tj maternica mi se nije do kraja skupila, sve je to jos krho ne usudim se ni jace proc po tusiranju...
    Hahahah a bas, bitno da su u cistom i toplom, i da su zdravi...
    Moj jos spava a ja danas laksim tempom pa sad odmaram ... cudno al istinito...

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 20:49

Ja isto ko mamisita...za stomak i za kilazu. Pazim da mi se ne dogodi da sam gladna, a za kile me uopce nije briga....samo da dobro jedem zbog dojenja i zbog sebe na koncu da imam snage servisirat njih svih..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 20:51

Dogovorila sam kolicaaa! Da ne ureknem...ovsj tjedan bi mi ih trebali dostavit. Weeeee bit ce setanja 😊

žena-majka-carica:)

Maja 3
    13. Studeni 2017. 20:58

Mamasita,super za njihaljku! Ja stalno nesto njuskam oko tog djecjeg,a uvijek gledam da je ili iz karlovca,zagreba,ili umaga,tako da se moze vidjet

13. Studeni 2017. 21:09

Maslacak31

Mamasita,super za njihaljku! Ja stalno nesto njuskam oko tog djecjeg,a uvijek gledam da je ili iz karlovca,zagreba,ili umaga,tako da se moze vidjet

Hvala tiiii :)))
    Treca- bit ce vremena za dijetu a i kad pocne biti mobilan mislim da mi nece trebat ni dijeta ni orbitrek uz njega i cuku hehehe i weeee za kolica :))

13. Studeni 2017. 21:27

Meni su ove moje sise fenomen al zbilja. Probam se izdojit na izdajalicu, ne ide... stiskam rucno jeeva koja kap, on pocne sisat- curi mu niz usta ko iz cesme 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.