E da... netko je spominjao da ima filing da mu je pupak non stop prljav??? OOO DAAAA
Eeeee, da, netko me ovdje zarazio a GRIZOM?? Bebushka mozda??😍😍😍😍
Barbs, i ja se nadam da cemo iskoristiti tu silnu robicu za jos djece. Ako drugo bude curica, nosit ce muske bodije hahahaha
Da, bas sam hepi, nema nigdje tiny love u zg, ovaj je zg zupanija al srecom zena radi u zg. Valjda bude dobro proslo preuzimanje, da mi ne propadne...
Joj, pupak je meni skroz "prljav" i jos nije sjeo na mjesto pa cijeli trbuh izgleda smezurano i nikako. Valjda ce to brzo na svoje mjesto, kroz par tjedana cu i ja se narucit za pregled pa da vidimo jel sve ok da pocnem koristiti pojas..
Mamisita,HAHAHAHAHHAA, koga briga sta ima ispod obuceno
Moj trbuh nije smezuran al je onako "NADUT", Ja kad vidim kako neke od vas tope kg sve u 16 i jos su u - ... izbediram se majkemi
Mamisita,HAHAHAHAHHAA, koga briga sta ima ispod obuceno
Moj trbuh nije smezuran al je onako "NADUT",Ja kad vidim kako neke od vas tope kg sve u 16 i jos su u - … izbediram se majkemi
Nema te to sta bedirat. Znaci meni fali 1 kg do stare kilaze, ali donji dio trbuha je onak malo izbocen, a o mlohavosti bolje da ne pricam! Ali i ti i ja cemo tk sve sredit kad se bacimo na vjezbanje 😉
Meni je otislo 10 kg u porodu sad cu polako skidat ovo, ni ne gledam vise kg osim da kvalitetno jedem radi mlijeka. A trbuh tj maternica mi se nije do kraja skupila, sve je to jos krho ne usudim se ni jace proc po tusiranju...
Hahahah a bas, bitno da su u cistom i toplom, i da su zdravi...
Moj jos spava a ja danas laksim tempom pa sad odmaram ... cudno al istinito...
Ja isto ko mamisita...za stomak i za kilazu. Pazim da mi se ne dogodi da sam gladna, a za kile me uopce nije briga....samo da dobro jedem zbog dojenja i zbog sebe na koncu da imam snage servisirat njih svih..
žena-majka-carica:)
Dogovorila sam kolicaaa! Da ne ureknem...ovsj tjedan bi mi ih trebali dostavit. Weeeee bit ce setanja 😊
žena-majka-carica:)
Mamasita,super za njihaljku! Ja stalno nesto njuskam oko tog djecjeg,a uvijek gledam da je ili iz karlovca,zagreba,ili umaga,tako da se moze vidjet
Mamasita,super za njihaljku! Ja stalno nesto njuskam oko tog djecjeg,a uvijek gledam da je ili iz karlovca,zagreba,ili umaga,tako da se moze vidjet
Hvala tiiii :)))
Treca- bit ce vremena za dijetu a i kad pocne biti mobilan mislim da mi nece trebat ni dijeta ni orbitrek uz njega i cuku hehehe i weeee za kolica :))
Meni su ove moje sise fenomen al zbilja. Probam se izdojit na izdajalicu, ne ide... stiskam rucno jeeva koja kap, on pocne sisat- curi mu niz usta ko iz cesme
Sortiraj odgovore
Najstariji