Joj super su stvari u lidlu ali sad s malom bebom koja po cijele dane ima grčeve ne mogu nikuda
Drago mi je da sam se opremila prije poroda sa svime do pola godine. A iskreno, od sve robe, lidl je najbolja i najmekša!
Živjeli naši lidlići
Potpisujem! :)
Treca, super je skafander! Mi imamo vrecu za kolica posudenu pa reko da ima taj obican skafander
Vidim već su svi u pripremama za Božić, i mi jedva čekamo naš prvi zajednički, kompletić je spreman
Mi smo dobili ergobaby klokanicu na poklon, jedva čekam da ju namjestim i da se namontiramo. Nadam se da će dobro reagirati jer će mi leđa otpasti uz stalno nošenje. Uz mene joj se grčevi uglavnom smire pa će biti puno lakše nego da ju stalno nosim na rukama.
Držte fige da ju dobro prihvati!
i mom je takav tip posla, ali srećom uvještio se sam peglat…silom prilikaBude i tvoj s godinama, vjerujem.
Ja se nadam jer on uopce ne razmislja sta ce nosit. Ja ga pitam sta ces ti sutra obuc? A on slegne ramenima. A inace dok smo bili na pocecima i zivjeli odvojeno on je peglao 5 min prije nego sta mora na sastanak ili je bio sistem eliminacije: izvadi sve kosulje, potresi i koja je najmanje zguzvana-tu cu
Ovaj smedi skafander sam vidjela neki dan na jednoj bebi, prelijepo je.
Sanjchi ja nemam takvih bolova, u bolnici me sve bolilo, ali sad ne. Jedino mi krv ide kad tesko kakam, od kad sam rodila jos mi je teze, a buckam u sebe sve i svasta da bude lakse i mekanija stolica ali nece bas. Malena je medena.. ssmo uzivaj u majcinstvu a na svoju mamu zaboravi. Ja nidsm bas jakooo bliska da mamom ali ona je tu za mene uvijek. Takve mame kao tvoja i od Trece srece ne moze se ni nazvat mamom. Pokusaj kao treca sreca postupit.
Evo nase jutarnje vjezbanje. 😄😊😊😊
Ja jedva cekam da mu obucem :))
Sanjchi,ti si za hemice pitala,zaboravila sam odg.. vanjske osjetis/napipas prstima,kvrzice..a za unutarnje neznam,nisam imala. Inace imas neke kreme za to. Ali ja sam stavljala sve i svasta..i na kraju mi najvise pomogla svinjska mast i melem. Namazat na vaticu i na guzu....i hladni oblozi.
Maslacak- 4 mjeseca ☺😊
Violeta- leon je bas pravi ☺
Moja dize glavicu ali ne tako. Digne dovoljno da ju okrene na drugu stranu. A svaki dan vjezbamo i na trbuhu je.
Kosulje- mrzim ih peglat.. a muz ih nosi i na posao (kad radi fus u restoranu) i privatno ih voli. Al naucio se peglat. 😂😂😂. Tako da,nekad peglam ja,nekad on
I me,da-proletilo je! Evo u ovo vrijeme nisam ni sanjala ni ocekuvala da cu se navecer s malim mazit.
Cure jel koja koristi pp?
Mi jučer prvi put čistili nosić i baš je plakala čim smo ukapali fiziološku. Čak na usisivač nije toliko strašno reagirala.
Kako vaši reagiraju i kako to što bezbolnije napraviti?
Moj malo protestira,al kad krenemo dopusti. Jos je to ok…kad se male sjetim..s nekih godinu dana-uopce nije dala blizu nosicu! Sad uz malog ga da ocistit,legne i kaze spricaj!
Jedino nevoli zvuk usisavaca,pa njoj moram ja izvlacit.
Ne brini,ne boli ih to,nego im je nelagodno..
ovo mi je komično...tak moj prvorođenac, koji je bio problematična za SVE (kad bismo mu šišali noktiće, čula nas je cijela ulica ako ne i šire, kao da je svinjokolja u tijeku a ne održavanje osnovne higijene)
kad je došao mlađi sin, umjesto da ovaj od njeg "uči", bilo je obrnuto
pa bih npr ošišala nokte mlađem i onda starijem rekla "eto vidiš kako Toma miruje, nije to strašno"
i za ostale stvari kad bi trebalo probat jelo ili slično - sve je prvo radio mlađi brat.
Bože sačuvaj
žena-majka-carica:)
Leon je super, svaka čast malac!
moja ne diže nego koji cm...daleko je to još od tog.
Ali ja sam pomalo kriva, ne stavljam ju baš...jer zbog tog njenog bljuvanja puno ju nosam na ramenu ili legnem na uzvišeno....a rijetko je na ravno i na trbuške....ali na ramenu ju dobro odigne što prije nije mogla tj bilo je nekontrolirano - odmakla bi glavu naglo i onda mlatnula njome u rame jer nije imala snage svjesne pokrete vratom radit.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji