Joj super su stvari u lidlu ali sad s malom bebom koja po cijele dane ima grčeve ne mogu nikuda
Drago mi je da sam se opremila prije poroda sa svime do pola godine. A iskreno, od sve robe, lidl je najbolja i najmekša!
Živjeli naši lidlići
Mi jučer prvi put čistili nosić i baš je plakala čim smo ukapali fiziološku. Čak na usisivač nije toliko strašno reagirala.
Kako vaši reagiraju i kako to što bezbolnije napraviti?
Mi jučer prvi put čistili nosić i baš je plakala čim smo ukapali fiziološku. Čak na usisivač nije toliko strašno reagirala.
Moj super reagira, smiri se i dopusti da mu se izvuce sve, jedinom je bio nervozan pa je i plakao dok smo mu izvukli, a imao je bas zatvoren nosic.
Ovaj smedi skafander sam vidjela neki dan na jednoj bebi, prelijepo je.
Sanjchi ja nemam takvih bolova, u bolnici me sve bolilo, ali sad ne. Jedino mi krv ide kad tesko kakam, od kad sam rodila jos mi je teze, a buckam u sebe sve i svasta da bude lakse i mekanija stolica ali nece bas. Malena je medena.. ssmo uzivaj u majcinstvu a na svoju mamu zaboravi. Ja nidsm bas jakooo bliska da mamom ali ona je tu za mene uvijek. Takve mame kao tvoja i od Trece srece ne moze se ni nazvat mamom. Pokusaj kao treca sreca postupit.
Evo nase jutarnje vjezbanje. 😄😊😊😊
Jutro mame..mi jucer nismo imali grceve tak da je moguce da je bilo nesto drugo,mozda joj je smetalo nesto od moje hrane
Uzv kukova -gdje ste isle?privatno ili u bolnicu?jel treba uputnica od pedijatra za bolnicu?Spominjale ste nekod dr.Markovca,jeste bile zadovoljne s njim?i u kojem tj to beba mora ici,6.?
Moj malo protestira,al kad krenemo dopusti. Jos je to ok...kad se male sjetim..s nekih godinu dana-uopce nije dala blizu nosicu! Sad uz malog ga da ocistit,legne i kaze spricaj!
Jedino nevoli zvuk usisavaca,pa njoj moram ja izvlacit.
Ne brini,ne boli ih to,nego im je nelagodno..
Evo me uhvatilo ono sto ste spominjale…gledam ju iz kreveta kako spava u kindacu i placem..nemogu vjerovat da je tu..kazem dragom: jel mozes vjerovat da je ona tu s nama..a on kaze da..i ja pogledam u nju i suza suzu stizeeee….❤❤❤
Tako malo bice, bespomocno, ovisno o meni…i onda netko ima srca bit los roditelj…ma nema sanse, pa svu ljubav svijeta bi joj dala😊
slatko…ali realno, ovo je u domeni onog "ja svoje dijete neću nikad…blablabla"
čekaj da krenu bit malo veći….ne mislim 13-14-15god nego ono…..da nisu više tak mali bespomoćni bebači nego postanu klinci. Pa te izbaci iz takta svojim tantrumima, a ti kasniš na posao a on se kelji vrišti ne bi piškio, ne bi u vrtić….luduje….tu se tek roditelji na testu. Kad se živci stanje, a djeca ne znaju granicu….svakome se dogodi tu i tamo da je "loš" roditelj. Tako da, rano je još za takve izjave. Ne kažem da ti nećeš bit super mama, ali čeka tebe/mene/svihovdje još puuuno izazova, di će te vlastito dijete dovest do točke za koju nikad nisi znala da možeš bit tako "grozna mama" …i to je normalno…to je sve za ljude. Nitko nema beskonačno živaca….bitno je samo bit svjestan kakav trebaš bit, i davat sve od sebe da taav budeš.
Inače,
priroda je to tako napravila - da su kao novorođenčad tako beskrajno slatki - da ih poželiš zaštitit i da se ne možeš ljutit na njih nit kad ti danima (doslovce) ne daju spavat, itd
nije to tak zaništa…
Potpisujem.....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji