Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    13. Studeni 2017. 10:04

aaaaa sad vidim da je ovo opet neka repriza asortimana od pred nekoliko tjedana, kad  sam već kupila ove dvije: https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?articleId=2003 i super su baš...za te novce pogotovo. U dućanu baby opreme/odjeće barem x2 bi koštale iste...

žena-majka-carica:)

13. Studeni 2017. 10:04

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 10:07

i mom je takav tip posla, ali srećom uvještio se sam peglat...silom prilika Bude i tvoj s godinama, vjerujem.

13. Studeni 2017. 10:08

Nije mi htjelo ucitat predugacak komentar pa ovako saljem...Opet u Lidlu nest? Bas cu pogledat, iako vidim Treca pise ponavljaju se....
    Mene isto brinu cjepica al na obvezna moramo, sta cu. Moliti se Bogu da sve bude ok...:/ Bio je tak plakao lrotiv tuberkuloze kad su ga u bolnici pikali jaooo
    Nama je baka kupila skafandercic u H&M-u , postam slikicu

13. Studeni 2017. 10:08

I_me
    13. Studeni 2017. 10:10

treca_sreca

aaaaa sad vidim da je ovo opet neka repriza asortimana od pred nekoliko tjedana, kad sam već kupila ove dvije: https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?articleId=2003 i super su baš…za te novce pogotovo. U dućanu baby opreme/odjeće barem x2 bi koštale iste…

Joj ni meni nista ne treba..imam i previse robice.. sva sreca sve to moram vratit jer ne znam kome bi dalje prosljedila jer svi oko mene cekaju deckice 😂
    Ja sam zadnji puta kupila 1 trenerku i jako sam zadovoljna materijalom i cijenom pa sam iskoristila da odmah kupim i drugu jer sam skuzila da joj lidlova roba najbolje odgovara. Moj mali lidlic 😂😂😂
    E je sva neka duga a tanka ( ne znam na koga 😂) pa joj pogotovo bodici super pasu. 

13. Studeni 2017. 10:10

Bio je snizen na 100 kn a jos sam vidjela da imaju Bozicnu kolekciju preludu, imaju kostim vilenjaka hahahaha Nisam luda da na to bacam pare al da postam tu jer sam se nasmijala kad sam vidjela... Iako bi ga mogla zamislit u tom, on je tamnoput na mene, muz je svjetloput al baca mi na to da ce imat plave oci na muza (zasad su tamnoplave). Evo slike toga odjelca, presmjesno mi je pa ga moram postat

I_me
    13. Studeni 2017. 10:15

Mamasita ti ko barbs screenshootas postove.. sta je sigurno je sigurno 😊😊 bolje tako nego stres kad kliknes posalji pa se post izgubi. 
    Super je skafander! ☺ Imam i ja jedan takav mucasti.  Ja sam uzela neki polovni iz h&m preko mojih krpica za 50kn. Ajme kako je debel. Kontam kad malu stavim u njega nece se moci pomaknit 😂😂😂.
    Cijepivo- ceka nas u pon! I bas me strah! Al kad je obvezno, nema nam druge ..🙁

• Dena1009
    13. Studeni 2017. 10:34

Bela cijepljen je prije podne i receno nam je kod visoke temperature dati cepic, na pitanje sta podrazumjeva "visoka" pedijatrica je rekla 39 i vise.
    Kad smo dosli doma nije bilo temp., onda je oko 14:30h pocelo jako plakanje, bas ono bolno. Mjerila sam temp. i bila je ispod 38, al sam primjetila da ga (moja procjena) bole noge (u njih je pikan) pa sam mu dala cepic. Nakon toga se umirio i spavao na meni do oko 18h, opet sam mjerila temp. i bila je iznad 38. Cekala sam da prođe 6 sati da mu mogu dati jos jedan cepic ali se do tada temp. spustila i nismo vise davali. 

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 10:37

ja uzela ovakav h&m
    radi praktičnosti...jer može i kao vreća za kolica ili kao skaf za autosjedalicu
    http://mojekrpice.hr/items/odjeca/6602138/h-m-skafander-vreca-za-zimu-za-bebe
    isto polovni...za 40kn....a sad ga evo prodaju (polovnog) preko 100kn
    samo sam ga ja uzela preko ljeta, u trudnoći....kad se kupuje unaprije i mimo sezone (ljeto/zima) onda se puno dade uštedit
    a imala sam tak s uhekima u veličini 56 ali nismo ga stigli obuć....prerasli prije nego je zahladilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.