I ja imam dudu od NUK-a..a nista pokusavat cu jos
Kako se vi nosite sa grcevima?sto im pomaze?mila evo place,tj vristi evo par sati vec,nikako da ju smirimo,spavala je mozda 10 min..ja sam se rasplakala jer mi je uzasno tesko ju gledati takvu i ne znam kako joj pomoci😢😢
Nakon 2 tjedna starosti-tiba kapi,prije tog bio gaia.. mi se rijesili grceva!
Sanjchi, ja sam bas uzela od 8gb hahaba ziva istina je slika...
Violeta, ja isto mislim da ti mlijeko ne moze biri "slabo", ako ga ima kolicinski dosta da je ili skok ili sta je netko napisao nervoza oko guzve.... prati pa pitaj pedijatra
Sretna-dobro da si napisala jer vidis kolko god covjek cita upute to he bilo na dnu skroz sitno...Meni je pateonaza rekla da nema smisla da kupujem novu izdajalicu vec da kupim ad ak negdje duze ide jer smo me pokusali izdojiti na tu posudenu kaj imam al nis nije izlazilo. Pa cu onda kupit novu kad budem isla na svadbu sta da radim, ne mogu jurit doma s dr kraja grada svako malo...probala sam ae rucno izdojiti al nije izaslo ni 20 ml, 15 min sam atiskala.
A mali kad pocne vuc njemu ide...
Cudne moje sise.
I zaspao je ko top vec par sati spava necu gq budit dok se sam ne probudi...Vas dosta kolko sam skuzila isto ne budite po noci nego kad se sami probude?
Sad sam bila na wcu, dns mi bilo kao manje krvarenje mislim si staje, kad ono sad gromade izlaze odjednom, oprostite na opisu al ovo je fkt turbo ciscenje, ne bude nista ostalo unutra hehe
Ludi smo, svaku vecer isto. Evo muz je sad s malim, ja sam nervozna... Sit je, presvukli ga al tako je nemiran. On bi sad mogao biti buan do jutra a mi ko zombiji 😴😴😴😴😴 I nema tu pomoci dok se sam ne smiri. Juces nam je prvi put zaspao uz pomoc dude varalice. Do sad ju nije mogao smisliti al jucer je bio toliko umoran da je prihvatio nakon nekog vremena, al morala sam pridrzavati rukom dosta dugo, isto imamo nukovu. A kad se sjetim pocetka, tako je lijepo spavao noc, po 5,6 sati u komadu i sad je evo palo da se budi "skolski" svaka tri sata al je muka prije nego zaspi i kad se prvi put probudi nakon 3 sata. I sad kad zaspi pocinje stenjanje do jutra...
Mamisita samo ga pusti dok spava, tako je i moj u pocetku prespavo noc i evo sad se budi skolski pa nikako da ga uspavano. Uzivaj u tome dok ti tako lijepo spava!
I ja sam ko zombi,ona na cici a ja samo sto se ne srusim u krevetu😴😴😴😴😴
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Nisam ga budila, pfobudio se sam u 3. Ja otpocetka koristim dudu ak se nece da smiri ili zaspe. Naucio se na nosenje a ja nemam snage svaku noc a muza nemtem budit jer radi i vikende. Tak da sam ja njega podojila i drzala ga da podrigne i zaspao je ( ja sjedila i ljuljuskala ga) i cim sam ga spustila otvorio je oci, samo sam mu drzala dudu i nakon nellg vremena je zaspao. A znam, moj je bio nemiran unazad par dana isto samo sto se ne srusim. Srecom, nocaa odspavala
Jel vi nakon mj dana peglate sve ili samo ono sto ide na kozu? Ja sad peglam sve
Dobro jutro cure,slabo sam spavala a od pet nikako i evo nas opet na sisi😲😲kako je vama bila noc?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji