Violeta to kad cujem da je mlijeko "slabo" dobijem napadaje. Tvoje je mlijeko idealno za tvoje dijete. Place iz drugog razloga... ako nista jer se oce maziti i njeznost. Moj se evo derao ko jarac, sit i suh... onda sam ga stisnula da ne mrda i pocela mu pjevati super pjesmicu "moja mala sovica" (nadji na YT) i zaspao u trenu...
Bbrletic ja imam gumicu za kosu na ruci kao narukvicu. Mijenjam ju na ruci tako kako mali sisa... tako uvijek znam koju je ciku zadnju sisao
Duda-sa 3 tjedna sam joj ju dala. Luda je to noc bila 😂😂😂
Uzela, 2x povukla i to je bilo to. Imam ju kraj nje al vise nece nego hoce.. a kad smo u gradu onda ponesem kapi za grceve i ak pocne dramit,kapnrm 1 kap na dudu i dam joj- e onda joj je super.😂duda ju minut dva, pljune i zaspi.
Hvala na slici......sutra u muller🤗
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Violeta to kad cujem da je mlijeko "slabo" dobijem napadaje. Tvoje je mlijeko idealno za tvoje dijete. Place iz drugog razloga… ako nista jer se oce maziti i njeznost. Moj se evo derao ko jarac, sit i suh… onda sam ga stisnula da ne mrda i pocela mu pjevati super pjesmicu "moja mala sovica" (nadji na YT) i zaspao u trenu…
Bbrletic ja imam gumicu za kosu na ruci kao narukvicu. Mijenjam ju na ruci tako kako mali sisa… tako uvijek znam koju je ciku zadnju sisao
Ajme super Marijana,hvala na savijetu al stvarno se izgubim koju cicu je papala kad je stalno na njoj😆😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi meni je babica rekla da ova duda ima oblik najslicniji bradavici. Najprirodniji onlik za bebu. Tako sam sve aventove zamijenila ovima od lateksa. U DE se zove kirschschnuller (kirsch=tresnja). Ne znam kak se zove taj oblik dude u HR
Marijana to s gumicom i ja radim 😄
Mamasita onda 3 tjedna...znam da ima neki rok 😊
Sanjchi meni je babica rekla da ova duda ima oblik najslicniji bradavici. Najprirodniji onlik za bebu. Tako sam sve aventove zamijenila ovima od lateksa. U DE se zove kirschschnuller (kirsch=tresnja). Ne znam kak se zove taj oblik dude u HR
Ovaj komentar za Anu 27
A duda.. moj je isto odmah prihvatio, a L nor nine ali samo mu treba drzat dudu dulje u ustina i vracat, na kraju ju je brzo prihvatio
Evo odgovora cure, vidite sto nas sve ceka 😅😅😅 meni je mali na sisi kd 19. Nikako da cvrsto zaspe a umoran je ko pas. I tako svaaaaaaku vecer! 😁
I ja imam dudu od NUK-a..a nista pokusavat cu jos
Kako se vi nosite sa grcevima?sto im pomaze?mila evo place,tj vristi evo par sati vec,nikako da ju smirimo,spavala je mozda 10 min..ja sam se rasplakala jer mi je uzasno tesko ju gledati takvu i ne znam kako joj pomoci😢😢
Ja neznam jesam ja glupa,ili je do ad-a ili koj k... Mi skokove u ili nemamo ili ja neprimjecujem.
Violeta,cini mi se da si ti pisala-za nervozu..bebe nevole guzvu i galamu jer nemogu probavit to sve-previse informacija odjednom. Evo svekici slavili martinje gore iznad nas,dosla s malim..i odmah je popizdio.. odnjela ga kod nas..kupanje,hranjenje i u krevet..spava ko klada.
Sortiraj odgovore
Najstariji