Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    10. Studeni 2017. 14:41

Maslacak dobrodosla! 😊☺️

• Barbi13
    10. Studeni 2017. 14:47

Dobar dan cure,barbs s koliko tjedana je taj skok u razvoju moja P je cijeli dan na cici imam osjecaj da je stalno gladna jucer ju je vagala patronazna u tri tjedna je dobila 600 grama a ja sam sva iscijedjena,mozda je taj skok u razvoju....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Suncokretica
    10. Studeni 2017. 14:52

Maslačak, dobrodošla i slobodno nam se pridruži! 
    Kiki, mi imamo isti problem s kolicima pa ostavljam ramu u podrumu a gore ju nosim u košari, košaru koristim u dnevnom boravku, u njoj mi spava preko dana. Pa možda da probas tako, ipak će ti biti lakše... 
    Meni je jako žao što nismo uzeli kolica 2 u 1 i posebno autosjedalicu koja može na isofix. Ovo kopcanje je koma i ja još to ne znam, muž je zasad kopcao i to traje uf 
    Možda nam treba prakse al kako nam je cura uranila tako ja nisam stigla izvježbati to kopcanje. Isofix bi nam bio spas!

Suncokretica
    10. Studeni 2017. 14:55

Sanjchi, držim fige da te što prije prestane boliti i da nije ništa strašno. Mogu misliti kako je bol neugodna. 
    Probaj si osigurati neku pomoć dok se situacija malo ne poboljša, nećeš moći sve sama... 

• Dena1009
    10. Studeni 2017. 14:55

Maslacak dobro nam dosla, a i Bela takoder, iako sa zakasnjenjem, kad sam malo sporija 😂😂
    Netko je napisao da Biogaiu stavlja na bradavicu. Nama su rekli da svaki dan damo 5 kapi, stavimo ih na plasticnu zlicicu pa smo sigurni da je progutal.

url=https://lilypie.com]

dzenny
    10. Studeni 2017. 15:07

Sanjchi,nadam se da nije nista strasno,da su samo crijeva u pitanju.. 
    Maslacak,dobrodosla 😉
    Ja isto mislim da je i Alaru uhvatio skok u razvoju (da malo kasni jer ona je vec preko 6 tjedana) ta bi samo jela i stalno place.. 😓
    Ja sam bila u utorak kod ginekologa,sve je kao uredu samo ja jos uvijek krvarim,pa se moram javiti opet za 2 tjedna.. morala sam i krv vaditi da napravi neki test (to oko krvi je bas i nisam razumjela)  🤔

• Barbi13
    10. Studeni 2017. 15:30

Maslacak,dobro dosla......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    10. Studeni 2017. 15:33

Hvala cure!

• sretna
    10. Studeni 2017. 15:54

dzenny

Sanjchi,nadam se da nije nista strasno,da su samo crijeva u pitanju..
    Maslacak,dobrodosla 😉
    Ja isto mislim da je i Alaru uhvatio skok u razvoju (da malo kasni jer ona je vec preko 6 tjedana) ta bi samo jela i stalno place.. 😓
    Ja sam bila u utorak kod ginekologa,sve je kao uredu samo ja jos uvijek krvarim,pa se moram javiti opet za 2 tjedna.. morala sam i krv vaditi da napravi neki test (to oko krvi je bas i nisam razumjela) 🤔

Imas skok u razvoju sa neki 7-10 dana pa 3 tjedna pa 6 tjedana, 3 mjeseca, 6 mj i 9 mj. 😁

• sretna
    10. Studeni 2017. 15:54

Maslacak31

Hvala cure!

Dobrodosla! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI