Jbmti pampers! Pa 3x sam nocas malu komplet presvlacila.. sve propusti… 😩😩😩
Nama pampers je uzas.... a ove oz lidla nam isto znau propustit, ali nama propusti gore na spajanju, jer kako piski bude veliki mlaz, a piso je gore i onda ode sa strane na to spajanje..cak se i patronazna cudila kako mu to uspije inace se bebe dole propiske. Probat cu violetu, cekam akciju negdje hehe
Jbmti pampers! Pa 3x sam nocas malu komplet presvlacila.. sve propusti… 😩😩😩
Nama pampers je uzas…. a ove oz lidla nam isto znau propustit, ali nama propusti gore na spajanju, jer kako piski bude veliki mlaz, a piso je gore i onda ode sa strane na to spajanje..cak se i patronazna cudila kako mu to uspije inace se bebe dole propiske. Probat cu violetu, cekam akciju negdje hehe
Ma dobila sam pampers paket pa cu ga sad iskoristit preko dana i mjenjat joj pelenu svakih 2h.
Bas su uzas.. 4h ne moze izdrzat pisaka 😭
Najbolje su mi iz mullera, njihova marka. Cak ove lumpi iz konzuma mi nisu lose. To isto imam paket jedan pa isprobavam.
A ovo za sveki ne vjerujem 😂😂😂😂
Umjesto da ti govore da ides sto vise van dok se moze oni tako... zatvorili bi vas u kucu..a sta kad dodju one prave hladnoce i snjeg?? Sta cemo svi biti zatvoreni u 4 zida u mraku... jos se i razbolit..
Mene bas zanima kad mi dodje sveki iduci vikend kakve ce ona pametne izjave imat 😥
Moj sin se dosta napinje kad kaka i ima plinove. Stolica mu je uredna i uvijek mekana ali me zabrinjavaju ta napinjanja. Ne znam koliko je to normalno koliko previše. Možda ga ne držimo dovoljno dugo kad se podriguje? Pedijatrici idemo tek za 10 dana. Ta napinjanja nas i bude po noci. Neugodna su mi za čuti. Danas smo mu dali prvi put Waya probiotike.
I me nama je sve drugo premocilo osim pampersa. Koristimo zuti pampers. Jel ti mozda beba pod kraj propisane tezine? Nama je v prosao 5kg pa nam se isto dvojika brzo punila, sad smo kupili trojiku i dobro je. Al nikad nije premocilo, dok plavi sto smo dobili na poklon nam je isto premocio.
Kod mene se isto nije cistilo kako treba pa su mi cistili spricom kroz kateter, dva puta u prva 2tj. Nisi pitala dal mogu ti odmah pocistiti ili (citala sam) da ima i nekih tableta da se cisti, pa da se ne mucis/razmisljas tolko dugo?
Lily kod nas ista situacija sa stolicom, neki dan sam pitala pedicu i rekla je da je to normalno kod beba, masirati trbuscic, malo nogicama vjezbati, a mozes dati i malo kamilice, ja sam mu dala kad je imao takvu epizodu po noci i pomoglo je.
Violeta kad krene u skolu smije da izađe iz kuce😉
Setnje znam da bih to sama trebala procijeniti, ali s obzirom da je V osjetljiv na toplinu, neznam kad da zapocnemo sa oblacenjem skafandera? Ima neki bas topli pa se bojim da mu je to jos prevruce🤔
url=https://lilypie.com]
Violeta ja nisam jos uopce isla sa mojom u ducan, kad sam bila na pregledu muz je s njom bio i autu
Bas zbog toga jer ona kad pocne vristati zvoni sve, ne krene polako nego odmah udri
Bas sam u kiku bila i vidim mame sa malim bebicama u kolicima razgledavaju komotno, ove malo zakmece ali jedva ih cujes, ne znam kad cu ja tako
I menama je sve drugo premocilo osim pampersa. Koristimo zuti pampers. Jel ti mozda beba pod kraj propisane tezine? Nama je v prosao 5kg pa nam se isto dvojika brzo punila, sad smo kupili trojiku i dobro je. Al nikad nije premocilo, dok plavi sto smo dobili na poklon nam je isto premocio.
Kod mene se isto nije cistilo kako treba pa su mi cistili spricom kroz kateter, dva puta u prva 2tj. Nisi pitala dal mogu ti odmah pocistiti ili (citala sam) da ima i nekih tableta da se cisti, pa da se ne mucis/razmisljas tolko dugo?
Ja sam tek sad presla na dvojku 😂
Da su joj male i ostale ( druge marke ) bi premocile.
Sto se tice te tekucine/krvi nisam pitala dal se moze da oni ociste ( a to me vjv ceka ako ne iscuri samo do slj pregleda )
Al imam neki iscjedak smeckasti.. vjv se cistim,krenulo je samo.
Mi kad idemo van i ako je hladno pokrijem ju sa 2 dekice a nekad i stavim navlaku na kolica. Nije mi jos za skafander. Vani je od 12-15 stupnjeva
Sanjchi,ja dajem samo D3,jer K1 je dobila cim se rodila i vise ne treba.
Klinci od kume i sestre su na taj K1+D3 lose reagirali pa su uvele samo D3. Sta se tice BioGaie, nama nije nista pomogla, sad na preporuku ginekologa u obitelji, koji je nedavno sudjelovao na seminaru ginekologa i pedijatara smo narucili (jer kod nas u DE jos nema ali u Hr ima u ljekarnama) Lactibiane, to je probiotik koji ima 5 probiotika za razliku od BioGaie koja ima samo 1 ili 2.
Protiv napuhnutosti crijeva i grceva koristimo i Seb Simplex.
Juuuutrooo curkeee
Ipak smo uspjeli dogurati do 8.15 😍😍😍😍😍😍😍 Jjjeeeejjjjj...
Mamisita, meni kosara dodje do koljena... tj. njihaljka Sada upravo spava u njoj 😋😊😋😋😋😋
A MAMA PIJEEEE KAAAAVUUU 😍😍😍😍😍
Pelene - pampersice nisam nikad probala... za sada sam zadovoljna s baby love osim sto promoci malo u kutu aaaali to smo mi krivi jer ponekad mu ne zalijepimo dobro
Sortiraj odgovore
Najstariji