Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    11. Studeni 2017. 11:07

barbs

Spavanje - Diego je jako malo spavao na bok… A kae bi mu stavili rucnik iza ledja bi se ljutio dok ga ne bi izgurao i prebacio se na.ledja…
    Marijana, i ja sam primjetila da stenje kad ne podtigne… a ponekad zna podrignut i 40 min nakon cicanj

Ja ga stavljam na trbuh i preko noci u babybay kraj sebe. S tim da sam napola budna, nemam vise cvrst san ko prije. Tako mi odspava po 2h nocu. A na ledjima i boku ga taj zrak probudi i vec je za pola sata 🦉 mala sovica. 🤤🤤😥😥

I_me
    11. Studeni 2017. 11:10

treca_sreca

I_me

Jbmti pampers! Pa 3x sam nocas malu komplet presvlacila.. sve propusti… 😩😩😩

ne mkoristim pampers jer ih ne volim, ali jeste li možda prerasli veličinu.
    Meni su mullerove koje obožavam počele "propuštat" a onda sam skužila da je jednostavno prerasla dvojku..

Napisala sam par stranica prije da smo tek nedavno presli na dvojku. I sumnjam da su joj male jer bi mi onda i ostale marke dvojki sto imam isto premocile.
    Nije mi pampers bas nesto.. al dobila sam paket pa reko da ga iskoristim.. stavljat cu joj po danu kad joj cesce mijenjam pelenu.

Marijana12345
    11. Studeni 2017. 11:14

Lily

Sram me je i doktorice jer je rekla da nema potrebe za kontrolom prije zavrsetka babinja. A sram me je otici i u bolnicu jer sam svojom panikom digla zivac svim sestrama i doktorima. A i ako doktorica kaze da je sve ok i da mogu krvariti jos tjednima pa valjda zna bolje od mene.

Lily ja sam do neki dan krvarila, znaci skoro 6tj. 

• sretna
    11. Studeni 2017. 11:20

I_me

violeta1

I_me

Jbmti pampers! Pa 3x sam nocas malu komplet presvlacila.. sve propusti… 😩😩😩

Nama pampers je uzas…. a ove oz lidla nam isto znau propustit, ali nama propusti gore na spajanju, jer kako piski bude veliki mlaz, a piso je gore i onda ode sa strane na to spajanje..cak se i patronazna cudila kako mu to uspije inace se bebe dole propiske. Probat cu violetu, cekam akciju negdje hehe

Ma dobila sam pampers paket pa cu ga sad iskoristit preko dana i mjenjat joj pelenu svakih 2h.
    Bas su uzas.. 4h ne moze izdrzat pisaka 😭
    Najbolje su mi iz mullera, njihova marka. Cak ove lumpi iz konzuma mi nisu lose. To isto imam paket jedan pa isprobavam.
    A ovo za sveki ne vjerujem 😂😂😂😂
    Umjesto da ti govore da ides sto vise van dok se moze oni tako… zatvorili bi vas u kucu..a sta kad dodju one prave hladnoce i snjeg?? Sta cemo svi biti zatvoreni u 4 zida u mraku… jos se i razbolit..
    Mene bas zanima kad mi dodje sveki iduci vikend kakve ce ona pametne izjave imat 😥

Ja sam s L koristila pampers PC i sad s P. Nikad nam nije propistio. A L je znao bit tako zapisan da je pelena tezila tonu ujutro 😂 nama su te najbolje!

• Dena1009
    11. Studeni 2017. 11:28

Marijana bravoBen!! 🤗🤗🤗🤗 
    Sa pelenama smo vec ustanovili da je svaka guzica drugacija 😉😉
    Buba Mara to se i nama desilo par puta, vec sam mislila da mi se mijesa😅 Pelene mozes te stavljati po danu dok ste doma pa mozes vise puta promijeniti, a po noci i kad idete van stavis vecu, tako sam ja dok mi je ostalo manjih da ne bacam.

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    11. Studeni 2017. 11:32

I me ma to je individualno, ima cak mama koje inaju dvije bebe pa za svaku druge pelene odgovaraju. Najbolje da koristis koje mu pasu. Al ja sam kod isprobavanja primjetila da nisu sve iste po projevima, isti broj jedne marke imaju vece druge manje.

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    11. Studeni 2017. 11:38

Jutro mame,ili bolje rec dobar dan! Nama je pampers 2 bila super! A sad 3 katasrofa,nekako kao da su mu male,a nebi smjele bit jer su do 9 kg. 
    Spavanje,moj spava kak hoce,gmize po svud.
    Barbs,Diego je pravi frajer!

Maja 3
    11. Studeni 2017. 11:39

Love is in the air!

barbs
    11. Studeni 2017. 11:42

Marijana, meni je muževa rođakinja rekla da ga NIKAKO po noći na stavljam da spava na trbuh 
    I me, meni su BL DVOJKA promočile na području ljepljena pelena i stavila sam DVOJKU Moltex i bile su dobre... odnosno, one su po veličini k'o BL TROJKE.  A vjerojatno joj PAMPERSICE ne pašu koliko god su razvikane... Ja ih niti ne volim iako nisam nikada koristila, ALI rijetko koja frendica ih koristili + čula sam više negativnih komentara o njima nego POZITIVNIH, pa sam rekla da ću probati sa BL i super su nam 
    Dena, OOOO DAAAA, moja sestrična je živi dokaz da je svaka bebina guzica drugačija.. sa cukom je koristila Baby Love, a s dečkićem Pampersice jer BL bi promočile...
    Buba mara, Ni meni nije jasno KAKO je moguće da prvu turu toliko dugi izdrži... Npr jučer je jeo oko 19h zadnji put... oko 21 i nešto je zaspao i oko 1 opet se zbudio da bi jeo... i zaspao oko 1.30... pa opet buđenje oko 5...  i to je sada WOOOWWW iznenađenje kako je oba puta izdržao oko 4 i pol h u komadu... Inače se nakon prvog buđenja češće budi...  Smijeh živi...
    Mi smo samo od kumova dobili jumbo pack pelena... ali dobili smo od frendova poklon bon u DMu tako da ćemo kupiti pelene, blaznice i svašta nešto... Isto tako nam super dođe robica... jer Diego jako brzo raaaaaaasteeeeeee... 

barbs
    11. Studeni 2017. 11:50

Maslacak, aaaaaaaaaajmeeeeeeeee, preslatki suuu!!!  Što se pelena tiče... BL dvojka je od 3 do 6kg... a njemu su bile male... Ne bi uvijek promočile, ali bi jedva uspjeli zalijepiti, a trojka je od 4 do 9kg...  A počeli smo koristiti trojku kad je imao 4600g 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.