Mame jel jos stavljate beb na bok spavat ili im dopustate da se valjaju kako pozele? :)
Jos jedno pitanje, imamo njihaljku od tinylove i on ju obozava, malo je rec obozava polegnemo ga u nju malo se ljulja i odma uspava danas je u njoj spavao 3 sata u komadu pa me zanima jel mogu bebu drzat toliko dugo u tom polozaju?
Spava na ledjima.. prestali smo nedavno sa bokom jer se sama namjesta kak joj pase. Ili ja ju stavim na ledja a nadjem ju na boku.
Ti,barbs i ja imamo istu njihaljku 😆 moja ema je po danu stalno u njoj.. i spava u njoj. 😊

Sanjchi,nadam se da nije nista strasno,da su samo crijeva u pitanju..
Maslacak,dobrodosla 😉
Ja isto mislim da je i Alaru uhvatio skok u razvoju (da malo kasni jer ona je vec preko 6 tjedana) ta bi samo jela i stalno place.. 😓
Ja sam bila u utorak kod ginekologa,sve je kao uredu samo ja jos uvijek krvarim,pa se moram javiti opet za 2 tjedna.. morala sam i krv vaditi da napravi neki test (to oko krvi je bas i nisam razumjela) 🤔
A ja imam jos tekucine u maternici… 😥 i ja se moram javit iduci mj.. ako i dalje bude isto krv i pretrage 😥
Kod mene je krvarenje bilo stalo,na kraju bilo samo smedjeg iscjedka.. ii dan prije nego sto cu ginicu pojavi se svjeza krv i ona prvo mislila da mi je mozda nesto ostalo od poroda unutra.. kad me pregledala je rekla da nema nista,samo izgleda da trebam vise vremena da se ocistim.. jel u tebe bas svjeza krv ili?? Ja se nesto mislim da nije mozda mjesecnica mi vec dosla.. 🤔
Ja sam krvarila samo tjedan dana od poroda. I onda je dosao smedji iscjedak. Kao zadnji dan menstruacije. To sve zajedno je trajalo tocno 40 dana. S time da sam tu i tamo znala imati par kapi svjeze krvi ( poslije wca,tj brisanja). Meni je rekla ili se nisam dobro ocistila ( krvarenjem) ili me oni nisu dobro ocistili ( carski) al sumnja da je ovo drugo jer bi onda imala i temperaturu i sve. Kaze vjv je ostalo malo tekucine i da dodjem ponovo za mj dana da vidimo. A ako i tada bude onda ce me slati na daljnje pretrage. Kaze da sam dolje jaaako zatvorena i da vjv to isto otezava i traje dulje jer sam i prvorotka i bio je carski. Nije malo otvoreno kao kod prirodnog poroda..

Znaci mogu ga bez brige ostaviti u njoj, aj sad mi je lakse vec kad ju toliko obozava :)

Dooobro dosla, Maslacaaak
JAAAOOO, SAAANJCHIII, KOJI STEEESSSS!!
Bbrletic, Diego je imao sa 3 tjedna cca... e sada... ovisi... OKO 3.TJEDNA... sa mj dana.. itd se javlja skok

Znaci mogu ga bez brige ostaviti u njoj, aj sad mi je lakse vec kad ju toliko obozava :)
Daaaa... kad spava je u ravnom polozaju a sad sam pocela tokom dana ju stavljat u polozaj da vidi okolo,tj lagano sjedeci.. da vidi okolo sta mama radi 😆

Braaaaavooo, Ana za Milu i teeebeee 😍😍😍😍😘😘😘
Brletic, 600g?? ULALAAAAAA, P!!! VOLI PAPAAAATIII 😍😍😍😍

Sad sjedim na terasi i gledam kucu preko puta ceste.. velika kucerina,sa veliko staklenom stjenom bez zavjesa.. okicen bor, svjece po dnevnom boravku, muz i zena ( stariji) plesu.. bit ce sexa 😂😂😂😂

Ja Diega vec duze vrijeme ne budim... I meni je ko svicarski sat bio i budio se sam od sebe... Steta sto vise nisam u tome uzivala HAHAHAHHAHA
I me,super za setnju!!! 😍😍😍😍 i za kakicuuuu 😍😍😍😍 Za sada se D samo popiskio dok smo ga kupali gag

Sad sjedim na terasi i gledam kucu preko puta ceste.. velika kucerina,sa veliko staklenom stjenom bez zavjesa.. okicen bor, svjece po dnevnom boravku, muz i zena ( stariji) plesu.. bit ce sexa 😂😂😂😂
HAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHA

Mi jos nismo krenuli stavljati u polozaj da moze gledati oko sebe... bas cu sutra... i mi imamo ti Tiny love njihaljku.
Eee daaaa
BABINJE- mi ih pocastimo s picem... kavom... prsutom i sirom

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji