Barbs mi.smo L od treceg tjedna stavljali da spava na trbuhu jer je tako najbolje spavao, ali prvo sma ga stavila tako prek dana da vidim kako ce se ponasat i on je sam bez problema okretao glavu s jedne strane na drugu pa sam ga i po noci stavljala na trbuh.
Neki dan sam probala P stavit na trbuh, ali on za razliku od L u tim tjednima ne moze sam okretat glavu pa mu se ne svida u tom polozaju jos.
A L je spavanje na trbuhu i danas najdraze, cim legne u krevet okrene se na trbuh i stavi ruke ispod jastuka 😄
RODILE
19.08.2017. Dorja Adrian
04.09.2017. Dena Viktor
08.09.2017. Babylove Lucija
10.09.2017. Aurora Una
15.09.2017. Violeta Leon
15.09.2017. Treca sreca Mila
15.09.2017. Bela Luna
18.09.2017. M@lena Lucija
18.09.2017. Barbs Diego
19.09.2017. I_me Ema
19.09.2017. Pupy Stella
20.09.2017. Tea2803 Noel
21.09.2017. Bebushka I.
S.
21.09.2017. Buba_Mara Šimun
25.09.2017. Dzenny Alara
26.09.2017. Loira Olivia
28.09.2017. Marijana Benedikt
28.09.2017. Senoritakova Rita
02.10.2017. Panica Lena
09.10.2017. Galu
08.10.2017. Kiki Vito
10.10.2017. Suncokretica Lea
17.10.2017. Sretna Patrik
17.10.2017. Bbrletic Petra
17.10.2017. Momof2017 Noah
21.10.2017. Sanjchi8
21.10.2017.Zelimobebu2017 Mateo
28.10.2017. Mamisita Karlo
29.10.2017. Belle Luka
31.10.2017. Ana Mila
01.11.2017. Sanjchi255 Lucija
01.11.2017. IvanaIvica Iva
09.11.2017. Mamuka Ivan
10.11.2017. Mc Mouse Toni
Barbsmi.smo L od treceg tjedna stavljali da spava na trbuhu jer je tako najbolje spavao, ali prvo sma ga stavila tako prek dana da vidim kako ce se ponasat i on je sam bez problema okretao glavu s jedne strane na drugu pa sam ga i po noci stavljala na trbuh.
Neki dan sam probala P stavit na trbuh, ali on za razliku od L u tim tjednima ne moze sam okretat glavu pa mu se ne svida u tom polozaju jos.
A L je spavanje na trbuhu i danas najdraze, cim legne u krevet okrene se na trbuh i stavi ruke ispod jastuka 😄
Sretna tak sam i ja napravila pokus dva tjedna preko dana, sam prebacuje glavicu s jedne na drugu stranu tak da nema problema sta se toga tice. Zato me i nije frka preko noci. Barbs uvijek upozoravaju zbog straha od gusenja, ali uvijek ima djece koja su malo naprednija po tom pitanju.
Pelene nama su Babylove2 par puta promocile, i nekako smo ih prerasli. Pampers2 mi drzi cijelu noc 8h, presvlacim samo ako se ukakao. Jucer sam prvi put upotrijebila Babylove3 i dvaput su mi promocile, jednom mu je cijela strana bila mokra kad je lezao 20min na boku, a drugi put gore na struku... ne kuzim kak. Kaze mi sister zato jer su mu velike 🤔🤔🤔
Jbmti pampers! Pa 3x sam nocas malu komplet presvlacila.. sve propusti… 😩😩😩
ne mkoristim pampers jer ih ne volim, ali jeste li možda prerasli veličinu.
Meni su mullerove koje obožavam počele "propuštat" a onda sam skužila da je jednostavno prerasla dvojku..
Treca sreca,moze slikica mullerovih pelena,jer sutra idem u nabavu🤗hvala
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Nama je sinoc bilo veselo.. zaspala u 23:30,probudila se u 2:40,jela ii oci kao u sove.. lezi i smije se,nece spavati.. 🤔 ii zaspala je te u 5:15 😮 inace,po noci nemamo tih problema da se probudi i nece spavat,nezz sta joj je sinoc bilo..
Pelene-poceli smo sa pampersom premium care i prezadovoljna sam sa njima.. aliii posto su dosta skuplje probala sam babylove.. iii sa njima sam zadovoljna,tako da ovo pampersa sto imamo cemo koristiti navece dok ne potrosimo.. tako da smo i mi presli na babylove.. 😉
Dakle, stizemo mama i ja iz setnje s malim. Ja ga nosim, a mama vuce kolica kotac po kotac uz stepenice inizazi nadrkana susjeda, baba, i napada moju mamu jer uzenimurje cijelu zgradu zato sto vuce kolica i pita je zasto ih ne nosi. Kaze moja mama onako u soku sto je netko napada umjesto da se ponudi pomoci, da ih ne nosi jer ne moze, teska su joj. I kaze joj baba "pa ja sam nosila i teza". Jao da sam ja bila prisutna kad joj je to rekla bacila bi joj kolica u glavu! 😡 Zamisli njoj smeta sto mi jednom dnevno odemo van i to samo ako je lijepo vrijeme, dakle nismo cak ni svaki dan isli. Kakvi sve ljudi zive, strasno...
lily cure su ti sve rekle, krvarenje je normalno i ako gin kaze da je sve dobro onda je, nemas se razloga bojati. A ovo za stenjanje bebe po noci, moj tako stenje svaku noc ali ne plasim se toga, to ti je zbog trbuscica i crijeva pa ih boli jer nisu sazrijela. Proci ce samo od sebe!
Marijana super sto malac ne povraca vise! 😊
Pelene isto koristimo mullerove, te su nam najbolji omjer cijene i kvalitete. Jako sam zadovoljna s njima.
Dzenny kod nas je taj scenarij svaku vecer. Preko dana mi je ko bubica, papa, spava, igra se a place samo kad nesto treba. I onda krene oko 18 vecernja nervoza i uglavnom mi ne spava do 23, pa budenje i papanje oko 3 i onda se redovito pokaka, pa ga presvalcim, pa se razbudi i tulum do 5, ne place al je budan. I onda opet zaspe do 7,8 al od 5 pa do budenja ili stenje ili ne podrigne do kraja pa bljucka i tako. Rijetko kad ga uspavam odmah da ne bude budan barem sat vremena. 😴😴😴
Kiki,moja nije bas po danu mirna.. nekad zna cijeli da "plakati" (to je vise ono zaljenje ako nije u centru paznje).. ali isto tako oko 19-20h kad podje vriska, pa sve dok ne zaspe.. i onda ustane svako 3-4h jede i nastavi bez problema,aliii sinoc 😐.. i jutros je zaspala nesto poslije 5h,u 9h ustala jela i nastavila spavati do 11h.. 😊
Sanjchi,preslatka ti je mala! A ti izgledas kao da nisi trudna bila i rodila,10 dana od poroda. Vau! Samo iskoristite ovo vrijeme za setnjice i boravak na svjezem zraku koliko god mozes!
Sortiraj odgovore
Najstariji