Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    10. Studeni 2017. 18:46

i me, o kakvoj se tekucini to radi??

panica
    10. Studeni 2017. 18:50

Maslačak, dobrodošla.
    Bebushka, meni isto bude sva natecena, izgleda kao da ju je netko zategnuo i napuhnuo. 
    Jel zna netko do kad se koristi umetak za novorodence u AS-u?

I_me
    10. Studeni 2017. 18:50

barbs

i me, o kakvoj se tekucini to radi??

Nemam pojma.. vjv krv koja nije izasla van. A danas sam na gacicama vidjela par smedjih kapljica.. mozda i dalje izlazi van 😥

dzenny
    10. Studeni 2017. 18:52

Mi smmo dobili recep da plivit d3 kad smo oz bolnice i pisalo je da podje piti sedmi dan po rodjenu.. tako da smo krenuli..
    Ja svojoj gledam da kupim ljuljacku,ne znam kakvu bi.. moze slika te vase ??

I_me
    10. Studeni 2017. 19:00

samo je moja siva. To je lezeci polozaj. Moze i u sjedeci. Do 18kg. Ima vibraciju i melodije. Dodje 900kn. Ja sam uzela polovnu. I prezadovoljna sam 

barbs
    10. Studeni 2017. 19:09

I me frendica je rodila prirodno i isto su joj rekli da joa curka plodna voda... A ti si krenula stavljati Emu u polozaj da gleda i ljuljuska se sama?

barbs
    10. Studeni 2017. 19:10

Meni D lezi i dalje i sam se ljulja al je vec dosta duuugggg i ne znam da li je prerano da ga namjestim u polozaj "sjedenja" i gledanja uokolo???

10. Studeni 2017. 19:17

I_me

samo je moja siva. To je lezeci polozaj. Moze i u sjedeci. Do 18kg. Ima vibraciju i melodije. Dodje 900kn. Ja sam uzela polovnu. I prezadovoljna sam

Hahahaha nisama se dugo nasmijala ko za ovaj post o bracnom paru hahahahah Oni su svoje naradali i probdjeli noci, sad je vrijeme da uzivaju :D
    Ptefora je njihaljkaN kad ih se moze staviti u nju i kolko dodu polovne? Gdje si uzela I me polovnu? Njuskalo, letgo?
    Ja svog stavim u polubocni polozaj, ne skroz da de ne prevali naprijed a opet ak mu ne pase on se izvali skroz na leda...
    Sad je opet zaspao, bio je danas nesto kenjkav popodne ne znam...
    Idem iskoristiti to vrijeme :D

10. Studeni 2017. 19:29

Maslacak, dobrodosla :)
    Lohije- ja krvarim cijelo vrijemw svjezu krv ko u vrijeme srednje do jace obilne menstruacije, sad evo vec 14.dan, za 3 sata maxi ulozak je natopljen (oprostite na opisu al tak je :D ) .... 
    Radi toga nastojim sto vise jesti i piti al ne mogu reci da bas imam neki ludi apetit, nisam imala ni neposredno nakon poroda al stalno sqm zedna. Ja sam inace tip osobe koji je prije pio litre vode dnevno, sad pijem hektolitre plus caj za dojenje plus kompoti i voda iz kompota...

I_me
    10. Studeni 2017. 19:31

barbs

I me frendica je rodila prirodno i isto su joj rekli da joa curka plodna voda… A ti si krenula stavljati Emu u polozaj da gleda i ljuljuska se sama?

Plodna voda? Kako plodna voda? 
    Mislim da to nije plodna voda.. neka tekucina je.. Sta ne ode plodna voda sva pri porodu i micanjem posteljice? Ne kuzim 😂🤔
    Ma,nije ni bitno.. samo da to sve ode do slj pregleda i bude sve ok.. da je i sveta voda samo nek ode ca 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI