Drage zene, iako nisam aktivna na forumu citam vas redovito. Imam jedno pitanje za vas. Sutra mi je 21 dan od poroda i jos krvarim. Krvarenje mi je bilo stalo na par dana i onda opet krenulo prije 3 dana. Bila sam na pregledu kod doktorice i sve je u redu osim sto je cerviks uloziv. Rekla je da se koncentriram na dijete a ne na uloške. Jos uvijek krvarim onako roskasto. Nije to puno ali mene to jako brine. Ovo mi je prvi porod. I jos k tome patim od anksioznosti i napadaja panike pa je meni malo krvi i previse. Znam da neke zene krvare i po 8 tjedana i vise. Ali ja sam toliko fokusirana na to krvarenje da imam osjecaj da uopce ne uzivam u ulozi majke zbog toga. I stalno se brinem oko kolicine krvi i analiziram uloske i kad idem na wc sva pretrnem od straha da ne krene lijevati. Je li to normalno da jos pomalo krvarim? Patronazna i mama su mi rekle da se to i njima dogodilo. Svi mi govore da se ne brinem ali ja jako jako paničarim.
Sram me je i doktorice jer je rekla da nema potrebe za kontrolom prije zavrsetka babinja. A sram me je otici i u bolnicu jer sam svojom panikom digla zivac svim sestrama i doktorima. A i ako doktorica kaze da je sve ok i da mogu krvariti jos tjednima pa valjda zna bolje od mene.
Sram me je i doktorice jer je rekla da nema potrebe za kontrolom prije zavrsetka babinja. A sram me je otici i u bolnicu jer sam svojom panikom digla zivac svim sestrama i doktorima. A i ako doktorica kaze da je sve ok i da mogu krvariti jos tjednima pa valjda zna bolje od mene.
Ja sam rodila prije 24 dana i evo nor danas kad sam bila na wc-u obrisala sam i malo svjeze krvi. Sve je to normalno. Pogotovo ako ne mirujes onda se znaju dogodit izljevi. Meni je prosli tjedan u 3 navrata bio veliki izljev krvi, onak odjednom, a prije toga gotovo nista nije curilo. Uglavnom, mislim da nemas potrebe panicarit 😊
Bila sam u kuci ali dosta na nogama dva dana i onda se dogodio izljev u srijedu ujutro. Krv svjeze crvena. I sad se smanjilo ali jos krvarim. Mene muci ta anskioznost jer me strah ustati se na wc po danu i izmedu podoja po noci jer znam da se skupi krvi i onda bude na ulosku kad se dignem. Svi me uvjeravaju i doktori i zene koje su rodile. Ali mene je toliko strah i toliko razmisljam samo o tome i jedva cekam da sve prestane. Bila sam smirena tijekom trudnoce i onda su me uhvatili napadaji panike u bolnici i ne popustaju otad.
I me, eee nemam pojma kako moze to biti plodna voda HAHAHHAHAHA tako su njoj u bolnici rekli....pooojmaaaaa nemam kako je go moguce...
Evo ja se trudim vec neko vrijeme Diega uspavati... svaki put kad ga stavim u krevetic viiiceeee...
Ispravak: svi doktori i zene koje su rodile me uvjeravaju da je to normalno. Da se krvari za cijelo vrijeme babinja.
Ispravak: svi doktori i zene koje su rodile me uvjeravaju da je to normalno. Da se krvari za cijelo vrijeme babinja.
Da... to je normalno. Ja sam krvarila 6tjedana... ne u komadu ali trajalo je sa stankama, sa manjim i jacim krvarenjem, sa tockicama, sa tragovima ciscenja toliko pa stvarno misim da nema potrrbe za paniku 😊😊😊😊😊
Dzenny, imam istu njihaljku k'o I me.. isto sivu... Kupila sam preko NJUSKALA. Ta koju sam kupila u trgovini dodje 950kn... a polovnu sam sa postarinok platila cca 450kn...
I me, bas cu krenuti i s tim polozajem... da mi ne preraste jos pa necu cekati predugo... hahahaha Mala sparuga raste brzinom svijetlosti
Ana, ponekad je cica spas za spavanje Ako ne pomaze ni duda ni ljuljuskanje nit ista drugo a nervozan je ko pas dam mu cicu, povuce 2-3x i izbaci ju i zaspi..Pa ga prebacim u njihaljku ili krevet...
Bbrletic, samo neka ona cika 😊😊😊😊
Btw... Ana, zaboravila sam nadodati da je i Diego super napredovao i opet su mi rekle da ga budim kroz dan ako spava dugo... max 3h u komadu...
D3 kapi - mi dobili na recept ali preporuka je iz bolnice da se od 8.dana koriati D3+K1 sto je meni muzeva rodjakinja rekla da nema potrebe jer im K1 daju u bolnici.... i da se do 31.12 to nije davalo odmah...
Sortiraj odgovore
Najstariji