Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lily
    10. Studeni 2017. 20:04

Drage zene, iako nisam aktivna na forumu citam vas redovito. Imam jedno pitanje za vas. Sutra mi je 21 dan od poroda i jos krvarim. Krvarenje mi je bilo stalo na par dana i onda opet krenulo prije 3 dana. Bila sam na pregledu kod doktorice i sve je u redu osim sto je cerviks uloziv. Rekla je da se koncentriram na dijete a ne na uloške. Jos uvijek krvarim onako roskasto. Nije to puno ali mene to jako brine. Ovo mi je prvi porod. I jos k tome patim od anksioznosti i napadaja panike pa je meni malo krvi i previse. Znam da neke zene krvare i po 8 tjedana i vise. Ali ja sam toliko fokusirana na to krvarenje da imam osjecaj da uopce ne uzivam u ulozi majke zbog toga. I stalno se brinem oko kolicine krvi i analiziram uloske i kad idem na wc sva pretrnem od straha da ne krene lijevati. Je li to normalno da jos pomalo krvarim? Patronazna i mama su mi rekle da se to i njima dogodilo. Svi mi govore da se ne brinem ali ja jako jako paničarim. 

• Lily
    10. Studeni 2017. 20:06

Sram me je i doktorice jer je rekla da nema potrebe za kontrolom prije zavrsetka babinja. A sram me je otici i u bolnicu jer sam svojom panikom digla zivac svim sestrama i doktorima. A i ako doktorica kaze da je sve ok i da mogu krvariti jos tjednima pa valjda zna bolje od mene. 

• sretna
    10. Studeni 2017. 20:20

Lily

Sram me je i doktorice jer je rekla da nema potrebe za kontrolom prije zavrsetka babinja. A sram me je otici i u bolnicu jer sam svojom panikom digla zivac svim sestrama i doktorima. A i ako doktorica kaze da je sve ok i da mogu krvariti jos tjednima pa valjda zna bolje od mene.

Ja sam rodila prije 24 dana i evo nor danas kad sam bila na wc-u obrisala sam i malo svjeze krvi. Sve je to normalno. Pogotovo ako ne mirujes onda se znaju dogodit izljevi. Meni je prosli tjedan u 3 navrata bio veliki izljev krvi, onak odjednom, a prije toga gotovo nista nije curilo. Uglavnom, mislim da nemas potrebe panicarit 😊

• Lily
    10. Studeni 2017. 20:24

Bila sam u kuci ali dosta na nogama dva dana i onda se dogodio izljev u srijedu ujutro. Krv svjeze crvena. I sad se smanjilo ali jos krvarim. Mene muci ta anskioznost jer me strah ustati se na wc po danu i izmedu podoja po noci jer znam da se skupi krvi i onda bude na ulosku kad se dignem. Svi me uvjeravaju i doktori i zene koje su rodile. Ali mene je toliko strah i toliko razmisljam samo o tome i jedva cekam da sve prestane.  Bila sam smirena tijekom trudnoce i onda su me uhvatili napadaji panike u bolnici i ne popustaju otad. 

barbs
    10. Studeni 2017. 20:25

I me, eee nemam pojma kako moze to biti plodna voda HAHAHHAHAHA tako su njoj u bolnici rekli....pooojmaaaaa nemam kako je go moguce...
    Evo ja se trudim vec neko vrijeme Diega uspavati... svaki put kad ga stavim u krevetic viiiceeee...

• Lily
    10. Studeni 2017. 20:25

Ispravak: svi doktori i zene koje su rodile me uvjeravaju da je to normalno. Da se krvari za cijelo vrijeme babinja. 

barbs
    10. Studeni 2017. 20:59

Lily

Ispravak: svi doktori i zene koje su rodile me uvjeravaju da je to normalno. Da se krvari za cijelo vrijeme babinja.

Da... to je normalno. Ja sam krvarila 6tjedana... ne u komadu ali trajalo je sa stankama, sa manjim i jacim krvarenjem, sa tockicama, sa tragovima ciscenja toliko pa stvarno misim da nema potrrbe za paniku 😊😊😊😊😊

barbs
    10. Studeni 2017. 21:01

Dzenny, imam istu njihaljku k'o I me.. isto sivu... Kupila sam preko NJUSKALA. Ta koju sam kupila u trgovini dodje 950kn... a polovnu sam sa postarinok platila cca 450kn... 
    I me, bas cu krenuti i s tim polozajem... da mi ne preraste jos pa necu cekati predugo... hahahaha Mala sparuga raste brzinom svijetlosti 

barbs
    10. Studeni 2017. 21:05

Ana, ponekad je cica spas za spavanje  Ako ne pomaze ni duda ni ljuljuskanje nit ista drugo a nervozan je ko pas dam mu cicu, povuce 2-3x i izbaci ju i zaspi..Pa ga prebacim u njihaljku ili krevet...
    Bbrletic, samo neka ona cika 😊😊😊😊

barbs
    10. Studeni 2017. 21:08

Btw... Ana, zaboravila sam nadodati da je i Diego super napredovao i opet su mi rekle da ga budim kroz dan ako spava dugo... max 3h u komadu...
    D3 kapi - mi dobili na recept ali preporuka je iz bolnice da se od 8.dana koriati D3+K1 sto je meni muzeva rodjakinja rekla da nema potrebe jer im K1 daju u bolnici.... i da se do 31.12 to nije davalo odmah...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.