Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lily
    10. Studeni 2017. 21:13

Hvala. Ma kod mene je vjerojatno najveci problem moja psiha koja mi otežava fizicki oporavak. Morala bih poslušati druge a ne biti toliko tvrdoglava. 

10. Studeni 2017. 21:16

barbs

Dzenny, imam istu njihaljku k'o I me.. isto sivu… Kupila sam preko NJUSKALA.Ta koju sam kupila u trgovini dodje 950kn… a polovnu sam sa postarinok platila cca 450kn…
    I me, bas cu krenuti i s tim polozajem… da mi ne preraste jos pa necu cekati predugo… hahahaha Mala sparuga raste brzinom svijetlosti

Barbs, platila si pouzecem?:)) ja sam uvijek skepticna za to online narucivanje hehe daaaaa rastu ko gljivice:)))
    Lily, mislim da je ovo tvoje povezano sa psihickom bazom i napadajima panike pa mozda da odes s nekim porazgovarati tko je strucan jer samo tu paniku na bebu prenosis. Meni je sutra 14.dan od porodaja i krvarim da natopim xxxl night ulozak za 3 sata i mislim da je to skroz normalno jer mi pise i na otpusnom pismu tj na papiru uz otpusno pismo iz rodilista da lohije traju oko 6 tj.Ako ti je dr.rekla da je sve ok, mislim da se mozes opustiti. I moras. Radi sebe i bebe. Sta je rekla Treca sreca stvaras "nervozno mliko"...ja vidim po sebi, ako sam ja uzas, taj dan je i on sav u komi....kad sam ja super, on miran...

10. Studeni 2017. 21:25

barbs

Btw… Ana, zaboravila sam nadodati da je i Diego super napredovao i opet su mi rekle da ga budim kroz dan ako spava dugo… max 3h u komadu…
    D3 kapi - mi dobili na recept ali preporuka je iz bolnice da se od 8.dana koriati D3+K1 sto je meni muzeva rodjakinja rekla da nema potrebe jer im K1 daju u bolnici…. i da se do 31.12 to nije davalo odmah…

To su te kapi za grcice? Ja sad samo biogaiu dajem na savjet patronaze i cekam prvi pregled. Bili dns kod tog dr na kraju ga nije bilo. Drugi dr ide u mirovinu a treca pedijatrica je uzas zivi... ak tu ne bude mjesta morat cu ic u dr dom zdravlja ne u ovaj najblizi...dok nademo dr, vec ce proc vrijeme orvog pregleda.koma

• Lily
    10. Studeni 2017. 21:34

mamisita27

barbs

Dzenny, imam istu njihaljku k'o I me.. isto sivu… Kupila sam preko NJUSKALA.Ta koju sam kupila u trgovini dodje 950kn… a polovnu sam sa postarinok platila cca 450kn…
    I me, bas cu krenuti i s tim polozajem… da mi ne preraste jos pa necu cekati predugo… hahahaha Mala sparuga raste brzinom svijetlosti

Barbs, platila si pouzecem?:)) ja sam uvijek skepticna za to online narucivanje hehe daaaaa rastu ko gljivice:)))
    Lily, mislim da je ovo tvoje povezano sa psihickom bazom i napadajima panike pa mozda da odes s nekim porazgovarati tko je strucan jer samo tu paniku na bebu prenosis. Meni je sutra 14.dan od porodaja i krvarim da natopim xxxl night ulozak za 3 sata i mislim da je to skroz normalno jer mi pise i na otpusnom pismu tj na papiru uz otpusno pismo iz rodilista da lohije traju oko 6 tj.Ako ti je dr.rekla da je sve ok, mislim da se mozes opustiti. I moras. Radi sebe i bebe. Sta je rekla Treca sreca stvaras "nervozno mliko"…ja vidim po sebi, ako sam ja uzas, taj dan je i on sav u komi….kad sam ja super, on miran…

Svjesna sam svega, ali ne da ne mogu nego si ne znam pomoci. Danas sam bila lose raspolozena i plakala. Kad je moja nervoza dosegla vrhunac plakao je jako i kroz sat vremena povratio u snu. Štetim sebi i djetetu. K tome me peru i hormoni. Dan nakon poroda sam bila jako placljiva. I onda za dan sin mi je dobio žuticu pa sam počela plakati nonstop u bolnici. I onda su mi krenuli napadaji panike n

10. Studeni 2017. 22:14

A bezveze si to radis! To malo bice ovisi o tebi, fokusiraj se na njega... probaj naci snagu u vjeri, molitvi, meditaciji ili cemu vec, necemu sta ce te fokusirati na pozitivne stvari...Nas mozak je "programiran" na negativno, u pripravnosti za opasnost i zato ga treba sto vise "trenirati" da se fokusira na pozitivno...  Razmisljaj kolko ljudi ima razne tragedije, neki cijeli zivot zele djecu a ne mogu ostati trudni itd. Nekidan citam ispovijest zene koja je prosla kalvariju da dobije dijete surogarstvom, koje je btw zakonom zabranjeno kod nas pa je putovala u Poljsku, Ukrajinu di vec ni ja se ne sjecam...u tajnosti dizala kredit i placala vise puta pokusaje oplodnje dok nije zadnji uspio tako da... Budi pozitivna, zivot je jedan...Uzivaj u majcinstvu, prebrzo ce odrasti...a ti se plasis lohija! Pa zeno Bozja!

MY_life <3
    10. Studeni 2017. 22:34

Mi imamo ovu i simkunko je odusevljen

10. Studeni 2017. 22:40

Fora izgleda al ne znam jel tipa za mene jer imam psa pa se bojim da bi bila potencijala opasnost...Ona od I me se cini vislja ali i ova mi je skroz fora

• sretna
    10. Studeni 2017. 22:45

Buba_mara

Mi imamo ovu i simkunko je odusevljen

Koga god znam, a da ima tu lezaljku, svi su zadovoljni 😊

Maja 3
    10. Studeni 2017. 22:54

Ovo su nase! I prezadovoljna sam s obje,a imamo i posudjeni naper za kod mojih staraca kad budemo tamo.

Maja 3
    10. Studeni 2017. 22:58

Lezaljku-njihaljku dobili za malu,mali sad lezi u rozom...
    A ljulju smo kupili preko njuskala za 150 kn-inace po 900 budu,a meni to super. 
    Naucila sam s malom da je to odlicno za pocetak dohrane,kad bebaci ne sjede jos skroz sami..
    Curke ne stignem uopce procitat sve,samo sam prosvrljala. Muz danas odlucio rusit zid..i ugradjivat pec,imam prasine po svud..sad sam pauzu uzela za cigaretu...i moram dalje cistit..
    Njega sam u krevet poslala,i rekla da je zaduzen za prvo hranjenja malog.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.