Ove ljuljacke su predobre......
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ne znam tko je pitao ali ja vecinom sve placam pouzecem... Sto je sigurno je sigurno
JUUUTROOO
Ne sjecam se tko je bio na pregled kukica... Zaboravila sam komentirati ali super za odlicne vijesti!
Lezaljke-njihaljke-kakve god da jeau najbitnije je da ae nasim bebacima svidjaju i da si nadju malo zanimacije hahahhha
Ja sam sinoc zaspala oko 22h.. Diego nesto ranije... toliko sam bila koma da ni muza nisam cula kad je usao u sobu... I D me zbudio oko 1 za cicanjemm do cca 1.30h... i oko 5h me opet zbudio.. Promijenila sam mu pelenu i dala jesti i sad je u kreveticu... Odvija z
*Odbija zaspati a spava mu se Nekako se osjecam odmorno hahahhaa Mada jedva cekam da zaspim pa.makar do 8h da doguram
A bezveze si to radis! To malo bice ovisi o tebi, fokusiraj se na njega… probaj naci snagu u vjeri, molitvi, meditaciji ili cemu vec, necemu sta ce te fokusirati na pozitivne stvari…Nas mozak je "programiran" na negativno, u pripravnosti za opasnost i zato ga treba sto vise "trenirati" da se fokusira na pozitivno… Razmisljaj kolko ljudi ima razne tragedije, neki cijeli zivot zele djecu a ne mogu ostati trudni itd. Nekidan citam ispovijest zene koja je prosla kalvariju da dobije dijete surogarstvom, koje je btw zakonom zabranjeno kod nas pa je putovala u Poljsku, Ukrajinu di vec ni ja se ne sjecam…u tajnosti dizala kredit i placala vise puta pokusaje oplodnje dok nije zadnji uspio tako da… Budi pozitivna, zivot je jedan…Uzivaj u majcinstvu, prebrzo ce odrasti…a ti se plasis lohija! Pa zeno Bozja!
Pokušat cu ne obazirati se na tu krv. Ako je sve u redu bilo na pregledu onda je to sve normalno. Samo ja jos to moram prihvatiti.
Ali uloživ cerviks ne znaci puno? Mislim doktorica je rekla da se mora zatvoriti do kraja ali navodno i ne mora. Valjda me to ne moea brinuri n
Ja sam Barbs pitala za pouzece, jer nasla sam npr jednu u Puli...a bio bi mi spas imat bjihaljku jer on se jako voli drzati i njihati il kad ga legnem pa malo ljuljuskam. Kolko je visoka ta njihaljka Barbs, dode li ti bar do koljena?
Moj je zaspo u 23 nesto prije i probudio se u 2, nasisavao pa htio nosenje i ljuljane i zaspao napokon u 4 i sad se u 7 probudio punih pelena i praznog zelucica ..
Lily, za cerviks ne znam to dr najbolje zna
Jbmti pampers! Pa 3x sam nocas malu komplet presvlacila.. sve propusti... 😩😩😩
Jutro cure, ja ssm jucet bila na pregledu, i sve je u redu, malo je bolilo, reko mi je ginekolog slobodno da pustim muza da ude 😁🤣🤣 Poslije smo isli u kik, ima opet popusta ..i Leon je bio bas zlocest. Pokraj nas 2 male bebice lijepo spavaju, a jednu bebicu tata drzi, a moj Leon iz sve snage vristi. Pa ga muz uzeo i nista i onda ja i malo se smirio pa smo izasli van, onda opet usli, ds bi bio 2min dobar i opet vriska. Izasla sam van i vise se nisam htjela vratit. I onda teta na blagajni kaze muzu bebi je sigurni vruce. Da je meni to rekla, ja bi joj odgovorila pa da vi sigurno znate sta je mom djetetu bolje od mene. Ne volim takve ljude grrr. Uzeo je kosulji 74 velicina za 25kn i trenerku 74 velicina za 17kn. Malo po malo uzimamo i te vece stvari, tako kad vidim da je na akciji. Oko15h smo isli mali i ja u setnju i bili40min a mojoj svekrvi su oci ispale, i svekar je morao strazarit vani kad cemo se vratit i kad smo bili blizu kuce vikao je svekrvi "Ide!" Ja sam samo ignorirala i onda sam jos stojala na cupriji i cekala prijateljicu 🤣 Osvojila sam za nju na nagradnoj igri me and my baby book i odmah sam joj dala.radosnicu od bebimila. Lijepo smo se napricale, a L je bio bas zlocest jucer, stalno na rukama, pa na cici, pa dreka, pa se smije i guguce, prijsteljica se samo cudi, reko evo vidis sta te ceka hehe, ona je trudna 2mj.
Sortiraj odgovore
Najstariji