Cure pitala sam i ja svoju patronaznu za te navale vrucine i ona isto kaze da je to normalno nakon poroda i traje oko mj dana🙈
Vagala je M. i dobila je 180gr za 4 dana👏👏😍
Dobro mi dvije to radimo😊😊

Ja isto mislim da je i Alaru uhvatio skok u razvoju (da malo kasni jer ona je vec preko 6 tjedana) ta bi samo jela i stalno place.. 😓
🤔
Imas skok u razvoju sa neki 7-10 dana pa 3 tjedna pa 6 tjedana, 3 mjeseca, 6 mj i 9 mj. 😁
da, kako sretna veli....nije vama dzenny zakasnio nego vam je to školski onaj sa 6tjedana što ide...
a bbrletic je onaj što ide s 3tj cca
mi smo ta dva odradili, poprilično bezbolno....sad čekamo idući s 3mj negdi
Maslačak dobrodošla! ti ćeš nas taman predvodit jer prva prolaziš kroz sve.....pa mi za tobom:)

žena-majka-carica:)
Ana super za tebe i Milu...samo tako i dalje!
muke po kolicima - ja sam najgori slučaj ovde valjda....a samo 1 kat povrh zemlje smo...i imamo lift u zgradi....a ja ne mogu van. Da nisam na carski rodila, lipo bi uzela tih 20 kila i ajmo teretana đir, al ovako ne želim se za*ebavat i riskirat si rez sredit pa radije čamim kući ko u zlatnom kavezu. Ali dosta mi je bilo...2mj eto smo zatočene, samo kad nas tajo spusti dolje, možemo van. Kupujem idući tjedan ta druga kolica pa ćemo se šetkat do mile volje...da nadoknadimo sve ovo vrime!

žena-majka-carica:)
Ja isto mislim da je i Alaru uhvatio skok u razvoju (da malo kasni jer ona je vec preko 6 tjedana) ta bi samo jela i stalno place.. 😓
🤔
Imas skok u razvoju sa neki 7-10 dana pa 3 tjedna pa 6 tjedana, 3 mjeseca, 6 mj i 9 mj. 😁
da, kako sretna veli….nije vama dzenny zakasnio nego vam je to školski onaj sa 6tjedana što ide…
a bbrletic je onaj što ide s 3tj cca
mi smo ta dva odradili, poprilično bezbolno….sad čekamo idući s 3mj negdi
Maslačak dobrodošla! ti ćeš nas taman predvodit jer prva prolaziš kroz sve…..pa mi za tobom:)
Jooj ,znala sam ja da to ide tako sa tim tjednima.. samo u glavi toliki haos da ustvari ne znam u kojem mi je tjednu dijete 😂😂 cari majcinstva 😍😍

Ajme Sanjchi, drzim fige da to sto prije dode na avoje mjesto i da tu bude bolje. Ja imam samo 4 sava od epiziotomije pa sam na prijavi u HZZOu jedva stajala od guzve jer nemaju stolce za sjesti.
Treca_srec- kad se moze upotrebljavati steznik? Mene vise nis ne boli ali mi je trbuh smezuran i jos se vidi linea negra pa sa svojih 27 god imam trbuh starice trenutno! Uzas :(
Ja sam pisala da kapnem biogaiu na dojke tocnije na bradavicu tj ono sto od nje mali izvuce buduci su mi uvucene. Probat cu taj savjet za zlicicu.
K je danas apavao dobro, od nekih 11 do 14.30 i sad opet hvata san. Kasnije je normalno sisao tj kolko to mote biti jer se on prezdere pa bljuca sve po sebi pa opet trazi kad ga presvucem i tu igru igramo oko 2 sata dok napokon ne smiri se i onda ga drzim na sebi dok ne utone u san. Al ono jucer je bila osihujatrija, sa sise na sisu pa presvlaci pa u krug. Sve sam navecer oprala i danas napokon opeglala .... eh... Nisam stigla kod pedijatra pa je muz otisao sad nakon posla , valjda ce bit mjesta kod tog pedijatra da ne moram jos okolo traziti i to.... pa onda u hzzo opet na salatu za uzv kukica....ici cu na kraju na salatu se osobno narucit jer sam cula da se brze dode na red a ak nam daju termin ko zna kad ici cu onda privatno kod Markovca i cao... ne budem se sekirala za 300 kn...

Mamisita, ja sam krenula steznik koristiti 2tj nakon poroda... možda 3... ne sjećam se... tu negdje.

Jao moja Lea spava skoro cijeli dan, već me strah što će biti do noći. Tada muž preuzima scenu čim dođe s posla

Inače prestala sam ju buditi svakih 3 h za hranjenje, loše mi spava zbog tih grčeva pa ju ne želim još zbog toga buditi.
Ispadne da se i sama probudi za 3-4 h gladna tak da će mi dalje ona dati do znanja kada treba jesti. A mislim da je važno da dovoljno napreduje na težini i da jede, što kod nje nije problem.
Mislim da ovdje svi hrane bebe na zahtjev ili ih još netko budi?

Sanjchi- uspori malo. Drago mi da nije nista strasno.
Maslacak-dobrodosla 😊
Nas dvije cijeli dan u skitnji po selu. Lijep dan, treba iskoristit. Pocela je u pola setnje vristat ko da ju netko kolje 😓 vratili se kuci,nahranila ju i posrala se ko velika. Pa smo otisle jos malo prosetat i kod frendice na kavu. I tamo se posrala i isprdil i zaspala 😂 ( samo neka ona meni kaka) 😆
A jucer je isto prespavala cijeli dan, vidim da nije jedina... i kad smo je kupali navecer,pokakila se u vodu 😂😂😂 ... fuj 😂😂😂 a ona se smije 😂😂😂
Ja sam ju budila prvih 2 tj.. svaka 3h. I onda sam jednu noc skuzila da se budi par min prije mog alarma i trazi papat pa sam ju prestala buditi.. sad se budi sama uvijek nekako u isto vrijeme.. danas smo ustale u 10 😆

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji