Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    10. Studeni 2017. 10:10

Ana2711

Jutro cure..nama je noc prosla odlicno,dva puta se probudila i nakon hranjenja odmah zaspala..sad cekamo patronaznu,bas me zanima koliko je dobila na tezini od pon
    Al mene muci jedan problem..javljaju mi se valovi hladnoce i vrucine i glava me non stop boli..jel se to vama desavalo?mozda zbog dojenja?jucer npr bilo mi je uzasno hladno,sva sam se tresla,a ujutro se onda probudila od takve vrucine,sva mokra od znoja..uzas

Ana jucer sam pitala patronaznu za to znojenje i rekla je da je to normalno od hormona jer se svaku noc budim u takvom znoju da se moram presvuc a kosu osusim rucnikom a inace se ne znojim al ovo je uzas,vani 10 stupnjeva a meni vruce.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    10. Studeni 2017. 10:32

Uuuuhhhh, curke, ja sam ae jutros zbudila i krenula.komentirati iiii pogledala sam Diega a on je tamaaaan zaspao i brze bolje sam slijedil njegov primjer da se odmorin hahahahhahah AAAJMEEEE... bas sam kooomaaaaa u zadnje vrijeme... ali ne ujutro nego ono pred vecer bih mogla zaspati kad gos a

barbs
    10. Studeni 2017. 10:33

JAAAOOOO OPER STEKAAA  A i ova glupa tipkovnica... ispadam TOTALNO NEPISMENA AGAGAHHAHAHAHAA 

barbs
    10. Studeni 2017. 10:35

Diego je sinoc zaspao nakon kupanja... oko 7.30... oko 8 oci kooo sovaaaa...  Aaalii samo se javljao iz sobe i oko 8.40 je zaspao... oko 10 sam isla i ja spavati a time da mi je bilo pametnije da idem spavato puno ranije...

barbs
    10. Studeni 2017. 10:38

Pisem postepeno jer ne znam kad ce zastekati forum 
    Ugl... budjenje oko 11 i nesto za papanje... pa negdje po noci... pa je stenjao i taaaakoooo je doslo 15 do 6... opet papanje... pa smo mu pelenu promjenili i stavili mu fiziolosku u nosic... iii do 8.30 smo spava

barbs
    10. Studeni 2017. 10:40

Violeta, tako i mi Diega kupamo... oko 7h ... a time da se trudimo da max bude sve gotovo do 7.30
    Znaaaaciii, 3-4x tjedno ga kupamo.. 1xtj sa sapunom i svaki dan sa blaznicama...
    Spavanje-kroz dan zna spavati po 10-15min... ponekad pola sata... ili sat-dva-tri... kako kada.....

barbs
    10. Studeni 2017. 10:42

Kiki, vjeruj mi da ne znam kad se krenuo dizati aaaliii od pocetka smo svi primjetili da je dosta napredan... Aaajjj FEEEENNN... mi mu ga ne palimo vec doosta duuugooo... Nekako smo nasli taktiku da ga ne koristimo... za sada...

Suncokretica
    10. Studeni 2017. 10:46

Mi napokon odspavali noć normalno uz 3 hranjenja.  Preporođena sam 
    Vidim da sve imamo probleme s spavanjem beba jer se i ja nekad pitam dal je to normalno. Moja po noći bolje spava nego po danu a navečer zuji ko sova i nikako zaspati pa je i više nemirna i gladna. Da ju ne muče grčevi, noć bi nam bila super. 
    Kako čistite nos? Imam fiziološku i onaj aspirator za usisivač. Jel nekad samo kapate ili 
    Nisam još čistila jer joj nije bio pun nos al da znam kad bude...

treca_sreca
    10. Studeni 2017. 10:53

Bela

Violeta moja kad odspava nekim divnim cudom sat, dva eventualno ja sretna…ali to nije svaki dan…kada smo vani spava, valjda im godi svjezi zrak.
    Imam viper, baby gym i sta ja znam sta ne, ali ona se najvise voliiii nositi…

evo kao da opisuješ mog prvorođenca.
    a zato je Toma bio dobar spavač, i nadam se da će Mila više na njega nego na brata po tom pitanju ličit, zasad je ok
    samo što se ne voli vozit van.....za razliku od prvorođenca koji je gnjaaaavio po kući, samo na ruke bi umukao ili van kad bi izašli s kolicima

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    10. Studeni 2017. 10:55

suncokretice ako čuješ šlajm, onda ukapaš malo više fiziološke i izvučeš s arianna na usisavač
    a inače (pogotovo kad je suho vrime, na buru, ili zbog grijanja isušen zrak doma) po kap-dvije ukapaš kad se sjetiš, jednom dnevno ja to

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI