Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    10. Studeni 2017. 19:10

Meni D lezi i dalje i sam se ljulja al je vec dosta duuugggg i ne znam da li je prerano da ga namjestim u polozaj "sjedenja" i gledanja uokolo???

10. Studeni 2017. 19:17

I_me

samo je moja siva. To je lezeci polozaj. Moze i u sjedeci. Do 18kg. Ima vibraciju i melodije. Dodje 900kn. Ja sam uzela polovnu. I prezadovoljna sam

Hahahaha nisama se dugo nasmijala ko za ovaj post o bracnom paru hahahahah Oni su svoje naradali i probdjeli noci, sad je vrijeme da uzivaju :D
    Ptefora je njihaljkaN kad ih se moze staviti u nju i kolko dodu polovne? Gdje si uzela I me polovnu? Njuskalo, letgo?
    Ja svog stavim u polubocni polozaj, ne skroz da de ne prevali naprijed a opet ak mu ne pase on se izvali skroz na leda...
    Sad je opet zaspao, bio je danas nesto kenjkav popodne ne znam...
    Idem iskoristiti to vrijeme :D

10. Studeni 2017. 19:29

Maslacak, dobrodosla :)
    Lohije- ja krvarim cijelo vrijemw svjezu krv ko u vrijeme srednje do jace obilne menstruacije, sad evo vec 14.dan, za 3 sata maxi ulozak je natopljen (oprostite na opisu al tak je :D ) .... 
    Radi toga nastojim sto vise jesti i piti al ne mogu reci da bas imam neki ludi apetit, nisam imala ni neposredno nakon poroda al stalno sqm zedna. Ja sam inace tip osobe koji je prije pio litre vode dnevno, sad pijem hektolitre plus caj za dojenje plus kompoti i voda iz kompota...

I_me
    10. Studeni 2017. 19:31

barbs

I me frendica je rodila prirodno i isto su joj rekli da joa curka plodna voda… A ti si krenula stavljati Emu u polozaj da gleda i ljuljuska se sama?

Plodna voda? Kako plodna voda? 
    Mislim da to nije plodna voda.. neka tekucina je.. Sta ne ode plodna voda sva pri porodu i micanjem posteljice? Ne kuzim 😂🤔
    Ma,nije ni bitno.. samo da to sve ode do slj pregleda i bude sve ok.. da je i sveta voda samo nek ode ca 😂

I_me
    10. Studeni 2017. 19:33

barbs

Meni D lezi i dalje i sam se ljulja al je vec dosta duuugggg i ne znam da li je prerano da ga namjestim u polozaj "sjedenja" i gledanja uokolo???

Ma.. ja mislim da mozes.. ja ju stavim na pol sata max.. i onda obicno zakljuca pa ju vratim u lezeci polozaj..ne stavim ju bas da sjedi sjedi, nego onako u blago poviseni.

Nina2512
    10. Studeni 2017. 19:34

Ah i mi imamo problem sa kolicima..na 4. smo katu i nemamo lift😑..tak da cemo mi kolica staviti u moj auto i kad cemo ici u setnju samo bebu staviti u njih..a dok bude bas ruzno vrijeme,snijeg,onda cemo ih drzati u stanu da ju malo prevozimo..danas sam bila s njom pola sata na terasi sa kolicima,imamo sva sreca ogromnuu terasu pa se frajerica dosta navozala😊😊
    Ja Milu ne budim uopce za dojenje,dajem joj na zahtjev,patronazna je rekla da ju treba buditi samo u slucaju da gubi ili ne dobiva na tezini..ona meni cesto zaspi na sisi,jel to ok?bojim se da joj to ne prijede u naviku pa da stalno ja moram biti tu ili nece moci zaspati🤔
    Ove kapi sto spominjete,D3,jel to pedijatar daje?jer nama u bolnici nisu to ni spomenuli🤔🤔

I_me
    10. Studeni 2017. 19:37

mamisita27

I_me

samo je moja siva. To je lezeci polozaj. Moze i u sjedeci. Do 18kg. Ima vibraciju i melodije. Dodje 900kn. Ja sam uzela polovnu. I prezadovoljna sam

Hahahaha nisama se dugo nasmijala ko za ovaj post o bracnom paru hahahahah Oni su svoje naradali i probdjeli noci, sad je vrijeme da uzivaju :D
    Ptefora je njihaljkaN kad ih se moze staviti u nju i kolko dodu polovne? Gdje si uzela I me polovnu? Njuskalo, letgo?
    Ja svog stavim u polubocni polozaj, ne skroz da de ne prevali naprijed a opet ak mu ne pase on se izvali skroz na leda…
    Sad je opet zaspao, bio je danas nesto kenjkav popodne ne znam…

Ja sam svoju uzela preko stranice moje krpice.hr
    500kn. Vidjela sam neki dan na toj stranici istu ko svoju za 350kn. Pronjuskaj. 
    Zove se Tiny love cozy napper. 
    Ide od 0-18kg. Znaci mozes bebu od rodjenja stavljat unutra 

• Barbi13
    10. Studeni 2017. 19:40

barbs

Braaaaavooo, Ana za Milu i teeebeee 😍😍😍😍😘😘😘
    Brletic, 600g?? ULALAAAAAA, P!!! VOLI PAPAAAATIII 😍😍😍😍

I sad je na ciki😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    10. Studeni 2017. 19:44

Ana meni mala od 10x barem 3x zaspi na sisi. Nisam uopce isla za tim da joj to prodje u naviku. Obicno ju cim se nahrani i pljune sisu stavim (ako je dan) u njihaljku a po noci u krevetic...nekad se probudi pa promuli, nekad zaspi..nema mi nekog pravila.. neki dan ( jer sam bila u gradu) muz joj je dao bocicu i zaspala mu u rukama. Krenio ju stavit u njihaljku, pa se opet probudila i zaspala nakon 20 min. Lezala je i mulila okolo..i zzzzz zzzzz 😆

10. Studeni 2017. 19:55

I_me

mamisita27

I_me

Ja svog stavim u polubocni polozaj, ne skroz da de ne prevali naprijed a opet ak mu ne pase on se izvali skroz na leda…
    Sad je opet zaspao, bio je danas nesto kenjkav popodne ne znam…

Ja sam svoju uzela preko stranice moje krpice.hr
    500kn. Vidjela sam neki dan na toj stranici istu ko svoju za 350kn. Pronjuskaj.
    Zove se Tiny love cozy napper.
    Ide od 0-18kg. Znaci mozes bebu od rodjenja stavljat unutra

I me hvala ti, pogledat cu :* :) zasad stavljam u lezaljku od kolica al kad krenu setnje ne znam kak cu...morat cu brisat kotace stalno a to mi se ne da...
    Ja Karlu dam sise dok ju ne izbaci al ga obvezno podignem da podrigne/ bljucne pa se cesto razbudi i onda opet trazi sisu...
    Sanjchi kakve kapi? Za grcice? Sorry ak sam zab jednostavno ne stignem sve popamtit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.