Sad sjedim na terasi i gledam kucu preko puta ceste.. velika kucerina,sa veliko staklenom stjenom bez zavjesa.. okicen bor, svjece po dnevnom boravku, muz i zena ( stariji) plesu.. bit ce sexa 😂😂😂😂
Ja Diega vec duze vrijeme ne budim... I meni je ko svicarski sat bio i budio se sam od sebe... Steta sto vise nisam u tome uzivala HAHAHAHHAHA
I me,super za setnju!!! 😍😍😍😍 i za kakicuuuu 😍😍😍😍 Za sada se D samo popiskio dok smo ga kupali gag
Sad sjedim na terasi i gledam kucu preko puta ceste.. velika kucerina,sa veliko staklenom stjenom bez zavjesa.. okicen bor, svjece po dnevnom boravku, muz i zena ( stariji) plesu.. bit ce sexa 😂😂😂😂
HAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHA
Mi jos nismo krenuli stavljati u polozaj da moze gledati oko sebe... bas cu sutra... i mi imamo ti Tiny love njihaljku.
Eee daaaa
BABINJE- mi ih pocastimo s picem... kavom... prsutom i sirom
Maslačak, dobrodošla.
Bebushka, meni isto bude sva natecena, izgleda kao da ju je netko zategnuo i napuhnuo.
Jel zna netko do kad se koristi umetak za novorodence u AS-u?
i me, o kakvoj se tekucini to radi??
Nemam pojma.. vjv krv koja nije izasla van. A danas sam na gacicama vidjela par smedjih kapljica.. mozda i dalje izlazi van 😥
Mi smmo dobili recep da plivit d3 kad smo oz bolnice i pisalo je da podje piti sedmi dan po rodjenu.. tako da smo krenuli..
Ja svojoj gledam da kupim ljuljacku,ne znam kakvu bi.. moze slika te vase ??
samo je moja siva. To je lezeci polozaj. Moze i u sjedeci. Do 18kg. Ima vibraciju i melodije. Dodje 900kn. Ja sam uzela polovnu. I prezadovoljna sam
I me frendica je rodila prirodno i isto su joj rekli da joa curka plodna voda... A ti si krenula stavljati Emu u polozaj da gleda i ljuljuska se sama?
Sortiraj odgovore
Najstariji