Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    10. Studeni 2017. 18:42

Sad sjedim na terasi i gledam kucu preko puta ceste.. velika kucerina,sa veliko staklenom stjenom bez zavjesa.. okicen bor, svjece po dnevnom boravku, muz i zena ( stariji) plesu.. bit ce sexa 😂😂😂😂

barbs
    10. Studeni 2017. 18:43

Ja Diega vec duze vrijeme ne budim... I meni je ko svicarski sat bio i budio se sam od sebe... Steta sto vise nisam u tome uzivala HAHAHAHHAHA 
    I me,super za setnju!!! 😍😍😍😍 i za kakicuuuu 😍😍😍😍 Za sada se D samo popiskio dok smo ga kupali gag

barbs
    10. Studeni 2017. 18:44

I_me

Sad sjedim na terasi i gledam kucu preko puta ceste.. velika kucerina,sa veliko staklenom stjenom bez zavjesa.. okicen bor, svjece po dnevnom boravku, muz i zena ( stariji) plesu.. bit ce sexa 😂😂😂😂

HAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHA

barbs
    10. Studeni 2017. 18:46

Mi jos nismo krenuli stavljati u polozaj da moze gledati oko sebe... bas cu sutra... i mi imamo ti Tiny love njihaljku.
    Eee daaaa
    BABINJE- mi ih pocastimo s picem... kavom... prsutom i sirom

barbs
    10. Studeni 2017. 18:46

i me, o kakvoj se tekucini to radi??

panica
    10. Studeni 2017. 18:50

Maslačak, dobrodošla.
    Bebushka, meni isto bude sva natecena, izgleda kao da ju je netko zategnuo i napuhnuo. 
    Jel zna netko do kad se koristi umetak za novorodence u AS-u?

I_me
    10. Studeni 2017. 18:50

barbs

i me, o kakvoj se tekucini to radi??

Nemam pojma.. vjv krv koja nije izasla van. A danas sam na gacicama vidjela par smedjih kapljica.. mozda i dalje izlazi van 😥

dzenny
    10. Studeni 2017. 18:52

Mi smmo dobili recep da plivit d3 kad smo oz bolnice i pisalo je da podje piti sedmi dan po rodjenu.. tako da smo krenuli..
    Ja svojoj gledam da kupim ljuljacku,ne znam kakvu bi.. moze slika te vase ??

I_me
    10. Studeni 2017. 19:00

samo je moja siva. To je lezeci polozaj. Moze i u sjedeci. Do 18kg. Ima vibraciju i melodije. Dodje 900kn. Ja sam uzela polovnu. I prezadovoljna sam 

barbs
    10. Studeni 2017. 19:09

I me frendica je rodila prirodno i isto su joj rekli da joa curka plodna voda... A ti si krenula stavljati Emu u polozaj da gleda i ljuljuska se sama?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.